středa 27. listopadu 2019

Xmas shopping list II. Black Friday

Krásný den všem.
Mám pro vás pokračování nákupního listu. Tentokrát na téma Black Friday, který aktuálně probíhá v Notino až do vyprodání zásob. Slevy 20% platí na vybrané značky a já jsem vám produkty, které se podle mě vyplatí koupit sepsala do článku. Taky máte možnost, stejně jako minulý rok, nechat si od Notino zabalit produkty do dárkového balení. To si samozřejmě můžete objednat i mimo Black Friday a jestli mohu doporučit, určitě toho využijte. Dárkové balení stojí 99,- a ušetříte spoustu nervů a času. Aspoň já to tak mám. Zabalit pár dárků je fajn, ale když je toho obří kupa, tak využiju podobné nabídky hodně ráda. Navíc můžete vybrat z různých barev a velikostí.






Péče o pleť
Bioderma Sébium Night peel je vyhlazující noční sérum proti nedokonalostem pleti. Je to velice jemný chemický peeling, který pomáhá stahovat roztažené póry, redukuje lesk a snižuje výskyt tmavých skvrn. Může být skvělým dárkem třeba pro kamarádku nebo ségru. Jedná se o novinku v nabídce produktů Bioderma a opravdu dobře funguje.





Micelární voda pro dehydratovanou pleť, nejenže že perfektně odlíčí, ale ještě dokáže pleť vyživit a zbavit citlivosti.
Black Friday



Parfémy
Nákup vůně je vánoční klasika, ale letos můžete lahvičku parfému ještě trochu vylepšit. Nechte si na ní laserem vygravírovat krátký nápis. Stačí zaškrtnout tuto možnost přímo na stránce a vyplnit k tomu text.
Z pánských parfémů jsem vám vybrala mojí oblíbenou klasiku Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum. Jedná se o podmanivou orientální vůní s pačuli, vetiverem, levandulí a vanilkou. Je trochu těžší, ale za mě mezi komerčními parfémy pro muže vede.




Pro dámy jsem v Black friday vybrala Gucci Flora by Gucci – Gorgeous Gardenia.
Omamná květinová vůně s tóny pačuli, hrušek a červeného rybízu.


Vůně do interiéru
Ani tentokrát nevynechám tipy na interiérové vůně, zvlášť když jsou ve slevách. Hodí se jako vánoční dárek i pro příjemnější domácí atmosféru.
Dw Home jsem vám už vychvalovala a jelikož jsou v Black Friday také zahrnuti, ukážu vám  svíčky, které mě zaujaly.
DW Home Leather & Oud se mi líbí nejen díky keramické nádobě a dřevěnému podstavci, ale taky zahrnuje mé oblíbené ingredience, jako je oud, kůže, mahagon či tabák. Silná dřevitá vůně, která bude vypadat výborně v minimalistickém interiéru.


DW Home Amber Teak je svíčka s dřevěným knotem a nadchne každého se slabostí pro mech, pižmo a santalové dřevo.


Maison Berger Paris je značkou vyrábějící luxusní aroma difuzéry a katalytické lampy. 
Jeden z difuzéru jsem vám vybrala i jako tip na dárek. Má skvělý design a citrusovou vůni s pižmem, mátou a verbenou. Krásný kousek do interiéru.
Black Friday



A jejich dárková sada katalytické lampy s náplní, navíc ve spolupráci s Lolita Lempická vypadá taky hodně dobře. Můžete z ní cítit vůni višní, hřebíčku, nugátu i ořechů.
Maison Berger Paris Lolita LempickaBlack Friday



Vlasy
Na Kerastese jak víte nedám dopustit a i oni jsou zahrnuti do slev Blacky Friday. Tento produkt jsem vám doporučovala už na stories. Hodí se pro všechny, co bojují s padáním vlasů. Ať už třeba po porodu, nebo stresem a podobně. Tahle sada obsahuje nejen speciální šampón, ale hlavně ampule. které se po každém mytí aplikují do pokožky hlavy. Výborný produkt, který opravdu pomůže.
Kérastase Specifique



Jinak se mi moc líbí vššechny jejich dárkové sady, které jsou cenově zvýhodněné a navíc tam máte ještě slevu 20% od Notino. Stačí jen vybrat správné zaměření balíčku pro člověka, kterého chcete obdarovat. Co třeba balíček pro posílení vlasů od kořínků? Hodí se pro všechny barvené vlasy.




A co se týče pánů, mrkla bych třeba na značku Braun a jejich slevy.
Elektrický holící strojek pro rychlé oholení. Snadno se udržuje a hodí se na mokré i suché holení.


Nebo by víc ocenil oscilační elektrický zubní kartáček od Oral B? Nejen že má krásný design, ale ještě je podle popisu v podstatě geniální. Je vybaven pohybovými senzory a umělou inteligencí, která rozpozná, jak dlouho a jakým stylem si máte čisti zuby, aby byl co nejlepší výsledek.



1 komentář:

  1. Presne na tú Gucci Gardeniu už dva roky pozerám, ale tá cena je na mňa príliš. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.