úterý 21. května 2019

Služba pro blondýnky - Blond Absolu

Krásný den.
Už je to přes rok, co jsem prošla zásadní změnou a nechala se odbarvit blond. A ani jednou jsem toho kroku nelitovala, i když to ne vždy bylo jednoduché.
Jak určitě víte, blond vlasy potřebují extra péči. Pokud jste také přešli z tmavé na blond, určitě znáte dva zásadní problémy této přeměny. A to ztrátu lesku a nežádoucí žluté odstíny. Na neutralizaci žluté se v drogériích prodává spousta fialových šampónů, ale ty bych vám moc nedoporučovala. Jejich negativum, díky nekvalitnímu složení je, že podpoří další problém odbarvování a to je vysušování vlasů.
Proto Kérastase vytvořilo speciální řadu produktů určenou pro přírodní blond, odbarvené vlasy či balayage. V řadě najdete 5 produktů (ty vám důkladněji představím zase příště) a já jsem jejich hrdým ambasadorem.

Všechny produkty, které se dají použít doma jsou vlastně odnoží profesionálních přípravků, které se používají v salóně a já jsem kromě té domácí péče vyzkoušela i speciální salonní službu s názvem Blond Absolu.
Služba je speciálně připravená pro všechny blondýnky a jejich specifické potřeby. Někdo potřebuje zmíněnou neutralizaci teplého odstínu někdo zas extra dávku výživy. Proto Kérastese přišlo se službou, která vyjde vstříc každému a to díky specifické kombinaci jednotlivých produktů.

Já jsem po poradě s kadeřnicí zvolila službu Multimasking Blond Absolu, která se zaměřuje na zářivé a zdravé blond vlasy. A taky jsem vám nafotila celý postup. Na fotkách mám odrosty, protože se služba doporučuje před pravidelným odbarvením.







Vlasy se umyly (2x za sebou) šamponovou lázní Blond Lumiére z řady Blond Absolu.


Na vlasy důkladně vysušené ručníkem se aplikoval koktejl péče zvolený na míru vlasům, ze služby Fusio Dose Kérastase.
My jsme vybrali v rámci péče o vlasy: Concentré Fusio Dose – řady Résistance - Vitaciment (pro revitalizaci a výživu vlasů) 
Booster – řady Blond Absolu – Ciciafiber (pro krásné blond vlasy a jejich ochranu)
A na tento koktejl na míru, jsme ještě aplikovali intenzivní lehkou péči Blond Absolu Cicaflash.





 Maska se nechala působit 5 minut v teple ručníku.


Vlasy jsme důkladně vysušily ( vyemulgovaly) a poté přišla řada na bezoplachovou finální péči s termoochranou Blond Absolu Cicaplasme.

Vlasy se už jen vyfoukaly do hladka přes kulatý kartáč a po celé kůře působily zdravěji, konce byly zacelené a celá barva působila kompaktně a celistvě. Přišly mi dobře vyživené a daleko snáz se pak doma upravovaly. Službu můžete vyzkoušet v salónech, kde používají produkty Kérastase. Lokátor těchto salónů najdete zde. Já jsem si ji vyzkoušela v salónu Petry Měchurové.


Všechny produkty Blond Absolu zakoupíte na stránkách Notino.
Článek vznikl ve spolupráci s L´oréal a Kérastase.

2 komentáře:

  1. Ino máš nádhernou barvu a vlasy i po odbarvení pořád krásné! Je super že ta řada vlasy hydratuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie vlasy máš neuveriteľne nádherné. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.