čtvrtek 17. května 2018

Midnight Blue

Krásný den, milé čtenářky.
Mám pro vás fotky nového outfitu, ale vzhledem k tomu, že se vrátil podzim, jsou teď trochu mimo:D Na to počasí nějak nestíhám reagovat. Všechny svetry i kabáty jsem zazimovala v druhé šatně a zdá se, že teď prostě nemám co na sebe:D Ale zpět k šatům. Předpokládám, že tenhle teplotní úlet brzy odezní a zase bude krásné počasí. Protože pro vysoké teploty jsou tyhle nové šaty jak dělané. Už v minulém článku jsem se rozlývala nad tím, jak jsem teď vlastně totálně změnila šatník v rámci barev a tyhle šaty to opět potvrzují. Šaty jsou v odstínu midnight blue a mašle se dá zavázat kolem pasu, nebo kolem límečku. Dají se shodit koženým křivákem i džínovou bundou. Jsou z lehkého krepu, což ocením v letním horku.
Jako brunetka, bych si tuhle určitě barvu nevybrala, ale díky novým vlasům jsem po nich šáhla úplně automaticky. Když jsme u těch vlasů, na fotkách je máte možnost vidět po novém přelivu a zkrácení konečků. Ostříhat už opravdu potřebovaly a myslím, že jim to prospělo.

Poslední dobou mi několik čtenářů napsalo, že jsem teď změnila styl. Že je takový sladší. Já si v podstatě vybírám stále stejné linie, protože už vím, co mi sluší a v čem se citím sama sebou. Ale ta změna barvy vlasů mi totálně převrátila pohled na barvy a otevřela úplně nové možnosti. Dávam díky tomu šanci novým kouskům, ale vždy musejí odpovídat mému stylu. Takže žádné mini sukně a k tomu výstřih určitě nečekejte:D Tak moc doufám, že se vám nové outfity budou líbit. I když to třeba budou jiné barevné variace. Ale jako módní influencer se musím posouvat a nestát na místě. A v poslední době je podle mě vidět, že mě pro vás to focení outfitů zase hrozně začalo bavit:)

Tak ať se vám outfity líbí. Budu se těšit na vaše komentáře a zpětnou vazbu, ať už pozitivní či negativní:)
Šaty Max&Co Chodov, Klobouk Tonak, boty Office shoes, brýle Dior Fokus Optik









4 komentáře:

  1. Great article, exactly what I needed.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barevná kombinace modré se světle béžovou/blond je skvělá. Moc ti Ino vlásky sluší a jde vidět, že už uběhla nějaká doba od toho, co jsi do změny šla. Působíš v blond už totiž úplně přirozeně a sebevědomě :-).
    Jak píšeš o těch barvách, které tě teď lákají s novou barvou vlasů... Zajímalo by mě, jestli se změnilo něco i "v tobě" :-). Přece jen je to velká změna.. A jestli se máš třeba radši jako brunet nebo blond :-) I když odhaduji, že obě varianty mají něco do sebe :-).
    Jsi velkou módní inspirací, těším se na další outfity :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty mají vážně krásnou barvu a moc ti sluší. A konečně jsem si zvykla i na ty vlasy. Tohle je krásný odstín. Možná ho taky někdy vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  4. Můj styl to není, ale k tobě ty šaty vážně jdou a sluší ti :) Vlásky krásné, jen nezávidím to doodbarvování odrostů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.