čtvrtek 10. května 2018

Co jsem vyzkoušela v Asklepionu-duben

Krásný den milé čtenářky.
Abych vám o každé proceduře v Asklepionu nepsala krátký samostatný článek, dala jsem vám je za měsíc duben dohromady:)
Co jsem vyzkoušela a jaké to má výsledky? A na jaké další procedury se chystám?



Opět jsem se vrátila na řasy. Tentokrát jsem na vaše doporučení zkusila o trochu delší, ale pořád velmi přirozené. A jak jsem s nimi spokojená? Úplně upřímně, ještě stále si na ně zvykám. Jak jsem je nikdy dřív neměla, zapomínám, že je mám a jsem na ně dost neopatrná. Takže mi jich před doplněním nikdy moc nezbude. Uznávám, že to je moje chyba a budu se snažit na ně trochu víc myslet a zbytečně o ně nepřicházet. Opět jsem zkusila metodu řasa na řasu, jen v delším provedení, než jsou moje řasy. Vyhovuje, že díky nim nemusím nosit umělé řasy, jen si na ně prostě ještě zvykám. Příště bych ráda zkusila metodu Volume, kdy se na vaši řasu nalepí víc umělých řas.  Abych viděla jak velký to je rozdíl a jestli to na oku není cítit.




Také jsem si po delší době zkusila plazma terapii. O tomto způsobu omlazení pleti jsem vám již dříve psala celý článek tady. Naposled jsem ji zkusila někdy před rokem, a mezitím jsem byla na hydrataci kyselinou hyaluronovou, která se také aplikuje pomocí jehly do obličeje. Taky si svoji plazmu můžete nechat obohatit o vitamínová séra, takže těch možností neinvazivního omlazení je více. Každopádně, proč to vůbec zmiňuji. Sama primářka Mudr.Smutková mi říkala, že na každého to složení působí jinak a já vážně přišla na to, že ta úplně nejvíc jednoduchá verze, tedy moje samostatná plazma, působí na pleť nejlépe. Jak už jsem psala dříve, beru to to jako skvělou prevenci, jelikož plazma obsahuje trombocyty, tedy krevní buňky s růstovými faktory, které pokožku regenerují. Na druhou stranu, už po týdnu vidím obrovský rozdíl. Opět mi zmizely kruhy po očima, nejsem flekatá, vypadám i bez makeupu odpočatě a pleť je sjednocená a vypnutá.




Jak píšu, na každého to bude působit trochu jinak. Třeba vám bude více vyhovovat obohacení o vitaminy nebo zmíněná hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou. K fotkám musím ještě jednou podotknout, že to sice vypadá krvavě, ale opravdu to nebolí:) Po této aplikaci jsem měla i minimum modřinek, jen jsem ten den byla lehce opuchlá.

Slušivá kolagenová maska zklidní pokožku a urychluje hojení:)

Dnes se navíc chystám na další laserovou epilaci. O prvním fázi jsem vám sepsala článek tady, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat po druhém odstranění chloupků laserem. Už teď mám při holení nohou o poznání méně práce. Chvíli mi na nohou zůstávaly černé tečky od těch spálených cibulek, ale nakonec samy vypadaly. Takže zatím z toho mám super dojem.

Další věc, která mě dnes v Asklepionu čeká jsou krevní testy, protože jsem se rozhodla vyzkoušet infuze vitaminu C. Od zimy mi přijde, že jsem neměla úplně dobrou imunitu a ráda bych s tím něco udělala. Jestli máte někdo nějakou zkušenost, budu moc ráda za vaši zpětnou vazbu:)

5 komentářů:

  1. Dobry den,kolik stoji plazmovy tretman?
    Krasny den
    Kristina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristy, plazma terapie o které píšu, je od 4500,-. Je to tedy krev bez přidaných umělých látek. Kdyby si měla ještě nějaký dotaz, stačí mi napsat:)

      Vymazat
  2. Já mám volume řasy a je to daleko lepší než řasa na řasu. Jsou hrozně lehké a padají daleko méně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? tak to moc děkuji za zkušenost. Volume tedy ráda vyzkouším. Ale myslím, že mi ty metodou řasa na řasu opravdu padají hlavně díky mě:) Ale díky za tip.

      Vymazat
  3. Jake vitaminy obsahuje infuze, asi hlavne c a b?Jaka je na ne reakce? Nemaji neco podobneho na vyzivu kloubu, bylo by to bajecne.I mlade lidi boli z prudkych zmen pocasi tzv. cely clovek....

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.