pondělí 26. února 2018

Únorový Instalife

Krásné pondělí všem.
Jak jste si užili mrazivý víkend? Přiznám se, že my jsme se jen váleli doma a pozvali kamarády na večer deskových her:D Vzhledem k tomu, že ještě nejsem úplně zdravá, to na žádné výletování nebylo a hlavně byla fakt kosa:)
Stihla jsem vám aspoň sepsat únorový souhrn a dát dohromady všechny fotky. Nejvíc nadšená jsem tento měsíc byla z návštěvy Stockholmu (o které jsem vám psala samostatný článek). Taky jsme zajeli na mezinárodní soutěž psů, kde Taspir zvítězil ve své kategorii. Natáčela jsem reportáž o trendech pro Topstar a dělala rozhovor pro Story, které mimochodem vychází už dnes:)

Tak jdeme na to:)

Rozrostlá sbírka UGG, teď se mi v té zimě sakra hodí. Boty z Office Shoes



  Jo Malone limitovaná edice parfému Rose a mycího gelu.
 Nákupy v nové prodejně Bogner na Chodově. Je velká, přehledná a jelikož dělám na Chodově styling, tak ji mám teď i nejblíže. Vendy si po několika letech kupoval zimní bundu. Tu poslední jsem mu totiž kupila já a už to fakt chtělo výměnu. Nákupy s ním jsou vážně zážitek:D Všechno promýšlí na desetkrát, ale zase doma nehromadí žádné zbytečnosti, uznávám.



 Nové produkty Bioderma na testování.



Natáčení reportáže pro Topstar

 Pink outfit z Lindexu
 Novinky z MAC. Limitovaná kolekce Patrick Starrr

 Koupila jsem si nové křesílko.



 Večeře v Hard Rock Cafe


 Urban decay novinky

13 komentářů:

  1. Boží fotky jako vždy <3 A ty jsi úžasná!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taspir je taková šikulka. Moc gratuluji k výhře. Story si dnes koupím, ale myslím že si nepsala, kdy se vysílá ten Topstar? A ještě bych poprosila, odkud máš to křeslo? Taky jsem to nikde nenašla. Missu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za komentář Missu. Křeslo je z Westwing a Topstar se bude teprve vysílat. Přesné datum nevím. Vypadá to, že každým dnem😘

      Vymazat
  3. Nádherné křesílko! Kde ho najdeme? Děkuji Magda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, kresilko je objednané z Westwing. Zkus tam mrknout.

      Vymazat
  4. máš to doma moc krásne! :) milujem tieto tvoje lifestylové random články ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé shrnutí jako vždy! Miluju tenhle typ clánků. Kde se na ten Top star můžu dodatečně podívat, nevíš? Míša z www.sdhoppersmiky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, ten Topstar ještě nešel, asi půjde každým dnem😘 a děkuji moc za komentář, jsem ráda, ze vás tento typ článků stále baví;)

      Vymazat
  6. Ahoj Ino,
    za únor máš krásné fotky a jde vidět, že jsi ho neměla takový rozlítaný jako ty předchozí měsíce (že by z důvodu nemoci? :) ). Moc se mi líbí to malé roztomilé křesílko a úplně chápu proč jsi ho musela mít i když se na něm pravděpodobně nebude dát sedět :D Taspirovi gratuluji k výhře a doufám, že se mu bude dařit i nadále :) Je to fešák :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně Marti, kvůli nemoci jsem se snažila být víc v klidu, i tak jsem šla natáčet nemocná, protože se to prostě nedalo odložit, stejně jako třeba fitting oblečení na FW. Kdybych mohla, odpočívala bych vice, ale s mojí prací, se to ne vždy dá. A děkuji za přání Taspirovi. Nám o nějaké ceny ze soutěži nijak nejde, ale jeho to prostě moc baví a je tam ve svém živlu❤

      Vymazat
  7. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
    Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a outstanding job!

    OdpovědětVymazat
  8. Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I am impressed!

    Extremely useful information specially the last section :) I care for such info much.
    I was seeking this particular info for a very lengthy time.
    Thanks and best of luck.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.