čtvrtek 14. září 2017

MBPFW 2017



foto credit: Sju Loves

Letošní fashion week byl plný změn a novinek. Opět nové místo, nový make-up, místo Mac totiž tentokrát líčil Douglas (Ano, jsem srdcem MAC člověk:) I seznam přehlídek se trochu ztenčil a ubylo známých jmen, na která jsem se těšila, jako Kuba Polanka, Chatty či Petra Balvínová. Když to vezmu popořadě, tak nové místo mě nejdříve úplně nenadchlo, ale později jsem ho kompletně ocenila a musím uznat, že díky tomu, že to bylo venku, vznikla velmi příjemná a uvolněná atmosféra. Přišlo mi, že se návštěvníci cítí svobodněji než v uzavřeném prostor. První den jsem se ovšem zvládla parádně nachladit, když jsem si na večerní přehlídku naivně vyšla v šatičkách, a proto jsem ani neabsolvovala všechny přehlídky.
Pro mě to letos bylo jiné v tom, že jsem se sebou měla Taspira. Musím říct, že naprosto perfektně zvládl všechny přehlídky a neskutečně si užíval pozornost lidí. Miluje společnost, miluje děti a mazlení a toho všeho se mu na fashion weeku dostalo až až. I kvůli Taspirovi jsem místo nakonec ocenila. Nebyl to uzavřený prostor, takže jsme se mezi přehlídkami v pohodě procházeli venku a jediné co jsem řešila, bylo, jak při uklízení exktementů na jehlách a na trávníku nehodit záda:D Párkrát jsem docela slušně zapadla v bahně a vylomila si kotník, ale jinak jsme všechno perfektně zvládli. V kabelce Vuitton jsem místo věcí pro sebe, měla sáčky a žvýkací kost:) Prostě vždy připravena:)


Letos se zmíním jen o přehlídkách, které mě opravdu zaujaly. Byla to určitě promakaná kolekce od Adam Kost Zoltán Tóth, Alter Era, která třebaže není úplně můj styl, tak drží svoji linii a stále se posouvá dál, naprosto neovlivněná trendy a svá Petra Ptáčková, Nehera, Jan Černý, Ateliér oděvu a obuvi a Bunka Academy z Japonska.
 Adam Kost
 Zoltán Tóth
 Alter Era
 Petra Ptáčková
 Nehera
 Jan Černý
 Natalie Dufková - Atelier Design oděvu a obuvi
 Bunka Academy

Moje letošní outfity jsem vám ukazovala na instagramu. Nejvíc se vám asi líbila kombinace Louis Vuitton kabelky a Lindex outfitu a Givenchy red outfit:)
Letos jsem si to opravdu neskutečně užila. Spousta z vás si všimlo, že jsem díky Taspirovi uvolněnější na fotkách a on mě opravdu rozveseluje i naživo. Přestávám se brát tak vážně a navíc mě díky němu oslovuje spousta lidí, kteří by si díky mému dřívějšímu výrazu vůbec nedovolili přistoupit a oslovit mě:) Je to dokonalý zdroj small talk a zvedá náladu všem okolo:)
 Budu moc ráda, když mi napíšete, jaký outfit vás nejvíce oslovil a jestli jste se na MBPFW taky letos vydali:)

Givenchy outfit ( LBM Prague) v Ruské Vogue, kabelka Vicoria Beckham (Alizé Fashion House), Brýle Fendi ( Fokus Optik), vlasy Prokop Moravec ( Stolen)



Oblek Lindex, kabelka Louis Vuitton, boty Liběna Rochová
credit: Martin Faltejsek

Credit: Sju Loves

credit: Filip Poreba
 Outfit Liběna Rochová
 Šaty Liběna Rochová, brýle Dior (Fokus Optik), boty Rick Owens
credit : Martin Faltejsek
 Oufit Lindex, brýle Fendi (Fokus Optik), kabelka Louis Vuitton
credit: Martin Faltejsek


7 komentářů:

  1. Krásný článek. Za sebe musím také říct, že to byl úžasný fashion week, který jsem si naprosto užil. Ano, jak píšeš, bylo to pro mě více uvolňující, než když jsem byl na svém prvním fw v garážích Kotvy. A omlouvám se, opravdu mě moc mrzí, že jsem se nezastavil na pokec a pomazlení Taspiho, ale na příštím fw se už určitě zastavím. Mě nejvíce zaujala kolekce od Zoltána a LaFormely. Samozřejmě krásné byly i od Lukáše Krnáče, Nehery a i Mira Saba. Celý fashion week prostě super a místo se mi moc líbilo.
    Všechny tvé outfity byly božské. Nejvíc mě zaujal Givenchy look a look, kterým jsi spojila hnědé kalhoty se šedým svetrem a kabelkou od mé oblíbené značky LV.
    PS. příští rok na FW 💓😍😊

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vlasy jsou naprosto boží. Jak dlouho ti je dělali? Jinak v tom červeném outfitu jsi mě hrozně překvapila. V červené jsem tě moc často neviděla, ale přitom ti to tak sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná!! mám červený overal, tak jsem ráda, že je tahle barva zase v kurzu:D a Tapir je na fotkách hrozně sladkej!!

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíce líbí ten poslední oufit - kalhoty s oversize svetrem :) Mám ráda zemité barvy a k tomuto outfitu se mi i nejvíce líbí ten účes, který je naprosto TOP :-) Moc Vám to sluší! Euni

    OdpovědětVymazat
  5. Mě nejvíc líbila kolekce imreczeova. Většinu věcí bych si s chutí oblékla a vyrazila do ulic. Ale zase můžu soudit jen z fotek, takže těžko říct.
    Z tvých outfitů se mi nejvíc líbil ten s červenými šaty od Liběny Rochové ♥
    Také jsem si všimla, že jsi na fotkách s Taspirem taková uvolněnější, pejskové zkrátka dělají s lidmi hotové divy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektní. FW jsem sledovala na instagramu, samozřejmě u Tebe nejvíce, ale zmínka o jehlách v blátě a uklízení exkramentů mi přijde absolutně lidská a vtipná. Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vlasy jsou úžasné! Posouvají všechny ty outfity na jiný level, ani tak neumím říct, který je nej, pro mě jsou top všechny!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.