středa 30. srpna 2017

Instalife 36

Slibovala jsem vám sdělit jednu velkou novinu, a tady je:)
Rozhodli jsme se koupit vlastní bydlení a já bych nikdy něvěřila, kolik s tím bude práce, stresu a papírování. Původně jsme hledali byt, ale nakonec jsme se rozhoupali ke koupi nového, malého domečku. Všechny novinky s vámi samozřejmě hrozně ráda sdílím, tady jsem ovšem chtěla počkat, až bude vše podepsané a jisté (určitě mě chápete:) Za měsíc se tedy stěhujeme a já už v hlavě nakupuji nové vybavení a nábytek. Aktuálně se snažíme vybrat postel, lednici, myčku a spoustu dalších věcí. Určitě se můžete těšit na články o zařizování našeho domova. Teď už se zase musím soustředit na letošní MBPFW. Takže nezapomeňte sledovat Instastories:)
Zatím tedy mrkneme, jak vypadaly moje poslední dny:)




Bunda a kalhoty z Lindexu. Kabelka a brýle Prada


Oběd který jsme si moc neužili:( Taspira bodla vosa a museli jsme jet na veterinu. Naštěstí se mu po injkeci udělalo zase dobře:)

Vendy mi upekl luxusní borůvkový koláč podle kuchařky od Coolinářky

Oblíbená kombinace pláštěnky a proužkovaného svetru. Koupila jsem k tomu ještě nízké Hunter z Office Shoes a nemůžu se dočkat podzimního nečasu:D Brýle Kate Spade z Fokus Optik


Krmení divoké zvěře:)


 Naše modelína trénuje na výstavu:D


A komu tady dorazil balík?

Protože Taspirovi hrozně chutnají konzervy Carnilove, objednala jsem i granule. Na nový nábytek zase impregnační sprej a na podzim nepromokavý kabátek. Vše z BeCyDog

Schůzky už Taspir zvládá na jedničku. Jen mu v každé restauraci, kde mám pracovní oběd zapomenu žvýkací kost, kterou mu dávám aby se zabavil. Takže mám po Praze asi deset uložených kostí v různých podnicích:D

Poprvé jsem zasedla v porotě Czech & Slovak  Hairdressing Awards 2017. Překvapilo mě, jak náročné to hodnocení bylo, a jaké množství kvalitních kadeřníků máme:) Těším se na vyhlášení vítěze 11.11. ve Fóru Karlín.



Novinka do Jo Malone. Parfém s vůní dubu a červeného rybízu. V prodeji bude od září a je to pecka.

Na podzim mám každoročně naprosto neupravitelné vlasy, takže zkouším nutriční formuli pro jejich vyživení a ozdravení od GP Nutrition. Na doplňky stravy moc nejsem, tak uvidím jak budu spokojená. Máte někdo zkušenost?

Nejoblíbenější místo a deka z Made Shop

10 komentářů:

  1. Držím palce pri zariaďovaní a teším sa na fotky! ❤️ Tá žltá pláštenka je nádherná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji dekuji moc. Po tom stresu co s tím bylo, už nás čeká jen krásný zařizování:) Pláštěnka je z Petit Bateau. Moje milovaná:)

      Vymazat
  2. Na články o bydlení se těším, ráda "okukuji", jak má kdo zařízené bydlení. Sama se těším, až dostuduji a začnu vydělávat nějaké lepší koruny a taky budu moc zařizovat náš domeček. Už teď je nám tu moc hezky, ale jednou to bude jako v pohádce ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem tvoje fotky! Gratulujem k domčeku ♥ prajem ešte pevné nervy so zariaďovaním a ďalším vybavovaním a veľmi sa teším na fotky :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se tesim na clanky o novem bydleni. A ulozene kosti me fakt pobavily :D
    Soutěž s Catrice

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé, gratuluji! :) Myslím, že domeček je v výsledku lepší investice.
    Ať se krásně bydlí! A.

    OdpovědětVymazat
  6. k domčeku gratulujem, určite sa vám bude bývať krásne a my sa tešíme na články ohľadom zariaďovania :) tá deka na poslednej fotke je sen!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ino,
    na reporty o zařizování se moc těším. Líbí se mi tvůj vkus co se bydlení týče, takže to bude určitě velká dávka skvělé inspirace. Samozřejmě se těším i na report z MBPFW, jsem zvědavá, jakým outfitem nás letos překvapíš :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  8. These are for sale in 25 mg, 50 mg and 100 mg packing which enable
    it to be ordered from Kamagra online pharmacy.
    Choosing to parent again is one of the most important decisions most men opportunity
    make. Natural supplements like Vimax pills can be useful for enhancing the length and
    girth of the male organ.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.