čtvrtek 10. srpna 2017

Léto v Chateau Mcely

Tohle léto se u nás nese ve znamení docela divokých změn. První byla, že se na nás konečně usmálo štěstí a z chovné stanice mi dali vědět, že pro nás po dvou letech čekání mají štěně. Druhá, bohužel smutnější, byla, že v době, kdy jsme měli jet pro štěně, umřel můj 18letý pejsek. Třetí, zásadní změnu, si zatím nechám pro sebe, ale do 14 dní ji budete vědět taky:) Všechny ty změny způsobily, že jsme tohle léto v pěkném presu a pořádná dovolená by se hodila jako sůl. Nemáme vůbec možnost vzít si 14 dní volna, což nejde ani kvůli mému pravidelnému stylingu v OC Chodov a práci pro blog a Instagram, kde se letos překvapivě nedostavila okurková sezóna a práce je víc než dost:D

Takže se snažíme každou chvíli vypadnout alespoň na 3-4 dny. Osvěžit mysl, zrelaxovat tělo a užít si jeden druhého a Taspira:) K tomu jsou Chateau Mcely naprosto ideální. Byli jsme tam naposledy v dubnu, ale nevyšlo nám zrovna počasí. V létě jsou ale Mcely vážně kouzelné. Poležet si u bazénu, dát si piknik v zámeckých zahradách nebo relaxovat v zavěšených křesílkách. Snad na vás fotky alespoň trochu dýchnou tu uvolněnou atmosféru a nasajete z nich klid, který v Chateau Mcely panuje.

Ps 1: Taspir si to tam užíval jako zámecký pán a je to mistr relaxu:D
Ps 2: Pokud se tam chystáte, ať už na noc nebo jen do restaurace, dejte si v Piano Nobile kachní prso s omáčkou z kávové tequily. Je to nebe na talíři. Fakt:)



Kufr Samsonite, Outfit Lindex, kabelka Max&Co

















Šaty a kabelka Max&Co ( Chodov, Palladium) Boty Office Shoes







15 komentářů:

  1. Krásné fotografie! Mcely jsou nádherné a těším se, že tam pojedeme zas. Úžasná atmosféra, jak jsi výstižně zachytila. Bohužel jsem si dala kachnu a byl to průšvih, celerová majda k tomu taky. Teda i to hovězí s čímsi nakyslým taky docela propadák. Druhý den tu kachnu stáhli z menu, že se to nějak nepovedlo. Hrozně moc jsme byli zklamaní...prostě smůla za 3,5k kč :-( Stane se a neodradilo nás to od další návštěvy. Dvě sklenky prosecca na druhý den to napravily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě hrozně mrzí Marti. To snad musel být nějaký omyl. Já tam byla tolikrát na jídle a vždy super. Ale je dobře, že to chcete zase zkusit. Určitě to příště bude zase skvělé. Díky za komentář.

      Vymazat
  2. Moc hezké, hlavně mě teda baví tvůj styling, skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to je moc milé Adel. Diky moc za komentář, to jsem ráda, že se ti outfity líbí.

      Vymazat
  3. Těším se, jaká je ta poslední novinka :) Fotky jsou překrááásné ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ino,
    tohle místo je opravdu kouzelné a na relax jak stvořené. Myslím si, že tam musí člověk načerpat spoust nové energie i kdyby nechtěl :D Kdyby to šlo, tak bych tam byla klidně měsíc v kuse a nechala o sebe pečovat :) Je důležité, aby si člověk udělal i pár dní dovolené kdy si užije a odpočine od každodenního shonu :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně souhlasím. I pár dní pomůže, zvlášť na vhodném místě. Ještě bych se tam moc ráda podívala na podzim, tak snad to vyjde;) díky za komentář;)

      Vymazat
  5. normálne neverím svojim očiam, vyzerá to tam ako v rozprávke :O hlavne tá exteriérová časť pri bazéne :) úchvatné miesto, strašne rada by som aj ja navštívila takýto raj!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Sabi, musíš sem určitě zajet. Celé Chateau Mcely je kouzelné. Však uvidíš;)

      Vymazat
  6. Ale Inuš, ty si mě zase nevzala sebou:D Nee je to krása. Mcely mám na svém seznamu k navštívení už dlouho. Jejich kuchyň je vyhlášená, takže ráda dám na tvoji radu. Prozradíš ještě odkud je ten klobouk?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Missu, jeden klobouk je z Tonaku a ten s nápisem je z Lindexu. Mcely určitě navštiv, budeš spokojená jako my:)

      Vymazat
  7. A kdy oznámíš tu poslední novinku?? Nemůžu se dočkat. Fotky jsou krásné a všude ti to moc sluší. Hlavně fotky od bazénu jsou super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná už koncem týdne. Uvidíme:) Moc děkuji za pochvalu:)

      Vymazat
  8. Inuš, ty jsi nějak propadla brýlím s čirými skly - nechceš o nich napsat článek? Máš samé pěkné, bylo by to inspirativní :-)

    Pejsek je rozkošňák! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míši moc děkuji za tip na článek, to mě vůbec nenapadlo. Brýlím se propadla už pár let zpátky, ale je fakt že je teď nosím čím dál více. Tak jestli to bude čtenářky zajímat, tak o tom ráda napíšu. Děkuji za komentář:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.