úterý 22. srpna 2017

Instagramové trendy??



Nevím, jak pro vás, ale pro mě je Instagram rozhodně největší závislost. Kvůli inspiraci na interiéry už nejdu na Pinterest, ale na IG. Stejně tak kvůli líčení a účesům už nepotřebuji ani Youtube. Všechno mám tak nějak na jednom místě a vím, že ten samý prostor mi dává inspiraci a na druhou stranu i nesmyslně žere čas:D Přestože na IG nedám dopustit, je pár věcí které mi tam prostě nedávají smysl. Není to samozřejmě chyba aplikace, ale přístupu uživatelů, jako takových.

Co jsou tedy ty trendy Instagamu, které asi nikdy nepochopím? Jdeme se na ně mrknout. Dejte mi pak do komentářů vědět, jestli to cítíte podobně, nebo máme tip na jiné instagramové trendy:)

Ps: Fotky jsou z Čr profilů, asi kromě dvou fotek:)


Fotky- ukaž zadek
O tom, že je trendy velký kulatý zadek se asi nemusím zmiňovat. O tom, že je dobré nepropadat trendům taky asi ne:D Ale okey, někomu se to líbí, tak si občas vyfotí progres této oblasti. Asi to chápu u fitnesek, které se tím živí. Ale neumím si představit důvod, proč bych ráno vstala, vzala si tanga a špulila zadek na zrcadlo. Přece už to samotné focení zadku musí být hrozně zvláštní a komické. "Hele Jardo, vyfoť mi zadek, dnes je obzvlášť ve formě. No ale počkej, víc zezpodu a ať vypadá kulatějši a větší, podej tu lampičku, ať má lepší světlo." :D
Uvědomují si všichni, že dávají na IG holý zadek? A že to vidí neskutečné množsví lidí? Firmy si před pohovorem často googlí své budoucí zaměstnance a je dobré na to myslet a neukazovat jím více, než je potřeba.





Ps: objevují se i nové prvky, třeba stažené legíny, asi ať to má grády:D Takže zařazuji i pod-kategorii: Fotky legín na půl žerdi:)




Fotky - držím si ňadro
Podle mě vznikly tyto fotky tak, že si fitnesky fotily svoje buchty na břiše a držely si u toho tílko, aby byly dost vidět i ty horní svaly. Jedna si ale řekla, že by bylo víc sexy držet si u toho prsa (navíc máte vizuální podporu:), a ostatní se toho asi chytly. Jinak opravdu nechápu, proč se při focení břicha drží za prso:D
Ale jestli máte jiný tip na vznik těchto tématických fotek, dejte mi vědět od komentářů:D






Fotky vášnivých párů
Nejsme si úplně jistá, jak tuhle složku popsat. Prostě fotky, které vám mají naznačit, jak je pár vášnivě zamilovaný a roztoužený? Nevím, jak přesně je to myšleno. Ale upřímně, pro mě jsou to často fotky, ze kterých mají možná ženy- aktérky fotek dojem, že jsou sexy a žádané, ale pro mě, sebevědomou a uvědomělou ženu, je to často dehonestující. Působí to totiž, že jsou jen kus masa, či něčí majetek. To je samozřejmě můj dojem, ale na veřejné IG to za mě opět nepatří, spíš do soukromého uzavřeného archivu:)







Fotky - Jsem sexy?
Tahle kategorie by se dala nakombinovat i s první, ale není tolik o fitness jako spíš o nahotě a sexy pozách. K tomu nemám moc co napsat. Obávám se, že na mladé ženy až moc působí sociální sítě. Psala jsem o tom už jeden článek. Ale co moc dívek nedá na facebook, kde má třeba i své rodiče, rozhodně mrskne na Instagram. Jak moc velká chyba to je, z hlediska vlastní bezpečnosti, sebepřijetí, přístupu k vlastnímu tělu či intimitě, o tom není třeba polemizovat. Co je to vlastně být sexy? Musí být každá žena sexy? Měla by ukazovat své tělo, když je štíhlá? Aneb jeden z argumentů, které se objevují. Když máš prsa, tak je ukaž. Když jsi štíhlá, nemáš důvod neukazovat se polonahá. Tahle kategorie je za mě rozhodně k zamyšlení.




Fotky - mám jazyk
Tahle kategorie je spíš k pousmání, ale taky nechápete, kde se vzala trendy vlna vyplazených jazyků na fotkách?:)






53 komentářů:

  1. No já bych ještě dala kategorii těhotenských fotek ve stylu "jsem sice nahá, ale jsem těhotná, tak se to nepočítá" :))
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom něco je. Ale je to hodně tenký led, řekla bych😂 i když je fakt, že mě to taky napadlo😂

      Vymazat
    2. Jooo včera jsem chtěla jednu takovou okomentovat. Paní/slečna se fotila nalíčená jako šlapka, oblečená taky tak. Chtěla jsem jí napsat, jestli to má být těhotná prostitutka, něco v tom stylu. Hnus, když už ani těhotný nemají mozek a soudnost. A ani manželé jim neřeknou, co je moc.

      Vymazat
    3. Mno, ono když jste těhotná, vypadate ve vetsine obleceni jako když jste si oblíkla stan. A jde taky o anatomii, protože zvečňujete právě to nahatý břicho. Další věc je, že těhotný nekritizujeme a za nic se jim ani nesmějeme, ze zasady))

      Vymazat
    4. Já teda nevim, ale to, že vypadám ve všem oblečení jako stan, má znamenat, že by všichni na sociálních sítích měli vidět moje prsa a zadek? A zvěčnit břicho ano, stejně tak zvěčnit pekáč buchet nebo třeba prsa po plastice, ale zase jde o to, jestli to hned vystavit na instagram :))

      Já chápu, že to je citlivé téma a spoustu lidí to tak nějak víc toleruje, ale já prostě nevidím rozdíl "vyfotím se ve spodním prádle a dám to na instagram" a "vyfotím se ve spodním prádle s břichem a dám to na instagram", takže když tohle dělá těhotná, budu ji za to kritizovat stejně jako netěhotnou :)
      (no, spíš nebudu, protože takové lidi nesleduju :D)
      V.

      Vymazat
    5. Já naopak tehu fotky ráda, pokud jsou tedy vkusne, nezne..

      Vymazat
    6. Nedávno jsem byla na blogu Ejvi Freedom a ta má nové těhu fotky, oba jsou oblečení, dokonce hodně a sálá z toho přesně co má...ty fotky co uvádíte hore taky souhlas, že je to hnus!

      Vymazat
  2. Tak fotky s leginama jsou fakt vtipny 😂😂😂 A sexy párový fotky taky nechapu, je to hodně odvazne a podle me to na veřejnou síť nepatří.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že to vidíme podobně. Mě i děsí to označování míst a měst. Opravdu pak jde i o bezpečnost; (

      Vymazat
    2. Z těch společných fotek je mi hodně šoufl. Ještě to ani nemají jakoby vychytaný. Vypadá to strašně strojeně.

      Vymazat
  3. Jaj Ino, to je vážně krutě upřímný článek :-) Já těmto IG pozám taky moc nerozumím, ty holky se tím tak ponižují...Zase na druhou stranu, vidíš to všude, i u no name osob, i u celebrit a tak to asi mnoha lidem přijde v pořádku :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je pravda, je dobré zmínit i vliv těch celebrit, které tohle taky často dělají a pak je to jako domino. Když to dívky vidí všude kolem sebe, přijde jim to jako samozřejmost; (

      Vymazat
  4. Viděla jsem zrovna na pláži, jak si jedna slečna pořizuje fotku "vyšpulila zadek ať vypadá větší a šups s ním na sociální sítě". Zoufalé. Článek pobavil. 😊 Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme se takhle koukali asi půl hoďky na slečnu s obří nafukovačkou (plameňák nebo spíš jednorožec, bylo to divný). Plácala se na tom jako idiot a z břehu ji buzeroval přítel jak má pózovat a ona zase buzerovala jeho jak má fotit.

      Už to ani nefotili mobilem, ale rovnou foťákem. Bylo to fakt trapný. Ani pak neplavali. Vzali nafukovačku a šli. To je život.

      Vymazat
  5. Ukazovat se polonahý se totiž bere jako společenská norma, každá druhá polozapomenutá modelka má plný profil fotek v prádle nebo plavkách. Zadek Verešové na labuti na mě onehdy vyskočil snad úplně ze všeho. Těhotenství je kapitola sama o sobě, s břichem se polonahé vystaví i ženy, které to předtím nedělaly. Stejně jako postují fotky svých dětí už z porodního sálu. Každý den na mě vyskočí foto upatlaného dítěte v jídelní stoličce nebo na nočníku. Opravdu si ty matky neuvědomují, že to mimino jednou vyroste a za toto jim nepoděkuje. A ještě se pozastavuju nad fotkami makronek, sushi, avotoastu a jiných podobných krávovin, které taky vyskakují odevšad. Buď se to dobře fotí, nebo většina holek neumí nic uvařit. Tamara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makronky taky fotím, dobře se to fotí a neumím vařit:D Jinak souhlas,inspirace celebritou která je vlastně stále nahá je samozřejmě úlet:(

      Vymazat
  6. Sama si říkám, jak je Instagram sice moje největší závislost, ale mnohdy taky podnět k zamyšlení právě, když narazím na tyto typy fotek.
    Je to dle mě právě okoukaný trend od opravdových fitnessaček, které se tím živí, a tak se začaly fotit všechny ženy tak, aby bylo vidět všechno, co ony chtějí vyzdvihnout. Ano, také si pro sebe čas od času udělám fotku celého těla, abych měla nějaké mezivýsledky toho, jak jsem vypadala a vypadám, ale nikdy bych neměla odvahu to dát na sociální síť, kde mám stovky lidí a nevidím důvod, proč by měli vidět zrovna můj zadek.
    Bohužel je to ale velký ráj pro muže, kterým to rozhodně nevadí, ale hrozně se ochuzují o osobní kouzlo ženy, kterou by jednou měl mít jako svou přítelkyni a viděl ji všude jinde nahou dřív než doma. Je to škoda :)
    Pro mě to ztrácí význam ženy, osobně mi přijde mnohem víc atraktivnější a sexy, když je žena elegantně a rafinovaně obléknutá, než ve spodním prádle před zrcadlem.
    Je to asi sto názorů, líbí se mi oficiální fotky od fotografa, když se žena představí v hezkém prádle nebo body a sluší jí to, ovšem ale když je vidět pouze to decentní, ne laciné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, tak tohle nejsou ani fitness fotky, tady jde jen o nahotu a touhu být sexy.

      Vymazat
  7. Mě spíš poslední překvapuje, kolik holek a blogerek si za pomoci různých appek prodlužuje nohy. Pak to vypadá, že mají dvoumetrové nohy a k nim neúměrně krátké tělo.
    Další věc, která mi přijde úsměvná jsou blogerky, které si s sebou na dovolené vozí kytice umělých růží (či jiných květin) a fotí se s nimi a předstírají, že jsou živé a samotnou kategorií jsou takové ty papírové krabice s kytkama vyfocené v autě. To si fakt někdo v autě vozí pugét růží?
    Na druhou stranu jsem dost sebekritická a je mi jasné, že je třeba i plno věcí, které dělám já na fotkách a které někomu přijdou směšné :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, o fake štíhlosti a aplikacích jsem psala někdy minulý rok. Pak hodím odkaz. Jaký to má vliv na poruchy příjmu potravy asi nemusím zmiňovat. Stejně hodně se zneužívá žehlení obličeje a kůže na těle. Je to až směsné😂

      Vymazat
    2. To smoothování obličeje používám. Ale na férovku řeknu, že bych to ani nepotřebovala, jen se mi ty fotky pak líbí víc. Ale používám to jen na Instagramu. Na blogu mám fotky outfitů bez retuše, prostě je tam mrsknu rovnou z foťáku.

      Vymazat
    3. Nebo jak se některé holky snaží být vyšší tím, že se postaví na špičky. Místo toho aby si řekly "ok, jsem malá, to není žádné osobní mínus", tak nahodí ten nepřirozený postoj.

      Vymazat
    4. jakože fakticky si vozí umělé květiny? tak to slyším prvně. To mě rozesmálo :D

      Vymazat
  8. Ještě jsem se zapomněla vyjádřit k jedné věci, která je dle mě celkem pravdivá.
    Myslím, že je to také velký vliv právě všech žen, které už to ''dokázaly'' a měly odvahu postnout kterýkoli zmiňovaný typ fotky a spoustu dalších dívek a žen se potom pravděpodobně cítí blbě a pozadu, když by se tak nevyfotily. Chci tím říct, že je i dost možné, že to spoustě lidem krade sebevědomí, že se na ně nebude muž dívat tak, jako na ty krasotinky s kulatým zadkem a mají potřebu se předvést taky. Je to smutný, že má někdo kuráž zaujmout pouze takto :(

    OdpovědětVymazat
  9. Cista pornografia. Raj na zemi pre vsetkych zaujemcov, co za to doteraz museli platit.
    Nenachadzam ospravedlnenie ani pre fitness blogerky a ani pre tehotne pysne buduce matky. Intimne fotografie patria do sukromnia a to aj u medialne znamych ludi. Zda sa mi, ze sa vsetci zblaznili.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten borec s holým zadkem je největší průser. Ještě to vypadá, že si tu prdel retušoval. Posílaly jsme si to s holkama a mohly jsme se počůrat smíchy. I před chlapama je myslím za největšího smetáka. To je prostě strašný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško promiň, ale nedá mi to. Kážeš zde vodu, ale piješ víno :-) Tvůj IG je plný fotek s lascivním podtextem, tvoje ňadra v chatrné podprsence jsme už také viděli..., zamysli se!

      Vymazat
    2. Taky mi hned vyskocily na mysl fotky, kde Elizabeth lize nejaka jina buchta zadek a fotky prsou. Dost me to pobavilo.
      Vsechny tyhle fotky jsou degradujici, trapny a max do soukromeho alba..
      Lucka

      Vymazat
  11. Ježiš, to je otřesný :-D Ty fotky zadků jsem zaznamenala a absolutně nechápu, že má někdo potřebu se tím prezentovat takto veřejně. Na mě to působí i jako žebrání o palce a pochvaly. Fotky "sexy" a "roztoužených" párů jsem naštěstí na insta nezaznamenala, to je snad ještě větší otřes. Tohle na veřejnost absolutně nepatří. Jinak mně se nelíbí ještě takové ty mega nastajlované fotky jídla. Jako že navařím si dobrotu, půl hodiny to šteluju na talíř, aby to vypadalo co nejfotogeničtěji, další půl hodinu to fotím a upravuji přes filtry a pak to možná studené sním :-D Na insta ráda koukám na přirozenější fotky třeba z výletů nebo DIY a tak ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Inuš, v zásadě s tebou souhlasím, ale ta fotka páru, jak mají ty notebooky, tak ta mě pobavila :D
    Co nechápu já jsou fitnessky vystavující svoje prsa, umělá prsa... vždyť za ně může doktor a ne jejich práce ve fitku...
    A špulící rty, proč, proč, proč? :D

    OdpovědětVymazat
  13. Mě nejvíc "bolí", když podobné fotky přidávají známé osobnosti. To je potom jasné, že se toho hned někdo chytne a rázem je z toho trend. Když to dělá Erbová a Švantnerová, můžeme to dělat taky...
    Druhá věc je, jestli jim nedochází, kdo všechno ty fotky může vidět, nebo hůř, jim to je jedno. To, že se k fotkám jejich téměř nahého těla dostanou nadřízení, kolegové, sousedi, známí či rodiče jejich drahých poloviček by mělo být vnímáno jako problém, ne jako důvod k zadostiučinění.

    OdpovědětVymazat
  14. Instagram je tiež moja závislosť, ale teda, našťastie som na takéto hrôzy ešte nenatrafila ! Niekedy som neuveritelne nemilo prekvapená z toho, kam až ľudia vedia zájsť so svojím fotoaparátom. Veď tie fotografie zadkov zblizka, tam už je len kúsok od toho, aby si odfotila svoju nahú..., teda úplne najintimnejsiu časť :( a jej priateľovi to nevadí? Bolo by mi dosť trápne, keby prosím priateľa, aby ma takto fotil, nie to ešte , keby to videlo to množstvo očí. Som rada, opäť , Ina, že sa k tejto problematike vyjadrujes, máš veľký vplyv a vyuzivas ho pozitívne robením takejto osvety.

    OdpovědětVymazat
  15. Všechny tyhle fotky na mě volají "jsem zoufalá". Je to pro mě nehorázný kýč a nevkus a naprosto s tebou souhlasím. Sama mám IG účet a ráda na něm trávím čas, je to opravdu zdroj inspirace. Naštěstí na mě příliš fotek, o kterých mluvíš, neskáče a to tam sleduji z 90% ženy, naštěstí zřejmě ty, co to mají v hlavě v pořádku. :-) Deni.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Inus :)U tohohle clanku jsem si vzpomnela na svoji kamaradku, ktera ma uzasnou postavu a moc ji to slusi, ale vzdy spolu rikame ze tohle delaji holky co maji male sebevedomi a potrebuji aby si jich nekdo vsiml. Bohuzel je to jak rikas, presto ze si jich nekdo vsimne, berou je jen jako kusy masa. Ja osobne nemam ani fb ani instagram a casto mi spoluzacky vypravi, ze to nechapou, jak bez toho muzu zit. Vzdy se pousmeju a rikam ze ja jsem takhle spokojena a ani me nebavi resit co na IG kdo dal. Zajimavy clanek. Mej se pekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja by som skor povedala, že holka s malým sebavedomím by nemala odvahu zverejniť svoj holý zadok. Preto je to podla mna skor o tých ženach, ktoré toho sebavedomia maju až priliš a potrebuju si ho ešte viac zdvihat.

      Vymazat
  17. Na Insta jsem více než na facebooku, ale takové fotky mě minuly obloukem - což je dobře. Já tedy v poslední době taky trohu fotím i části sebe - nohy ale snad to dělám s vkusem.

    OdpovědětVymazat
  18. Instagram je především prodejní kanál – a je jenom otázka, co je artikl. Někdo fotí svou šatnu a dárky od přítele a sponzorů – a prodává luxusní životní styl. Někdo fotí sebe na cestách a prodává PR hotelům. Někdo fotí jídlo a doufá, že si ho všimne nějaká restaurace. No, a někdo se snaží prodat svoje tělo – a tak ho fotí. Fitnessky kvůli placené spolupráci na reklamě a ty další holky... jak si myslíte, že se obyčejné děvče stane zazobanou paničkou? Nejprve je třeba prodat tělo fotografovi, pak širší veřejnosti v klubech a nakonec budoucímu manželovi. Až když je holka zadaná, její majitel jí zakáže fotit, neb chce mít exkluzivitu :-) Když dojde na sociální sítě, všichni jsme svým způsobem zoufalci co se snaží urvat pozornost – nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  19. :D chce se mi brečet :D ... některé fotky podobně vyfocené možná mají vyšší smysl, ale hádám, že se to zrovna netýká ani jednoho z uvedených příkladů. :D Celkově je dnešní doba hodně ujetá.. lidi ukazují co nejvíc, aby to vidělo co nejvíc lidí .. náplň života hadra. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě je otázka kam to dojde. Kdyby to IG sám nemazal, tak by to možná bylo už bez legín a dalšího oblečení:)

      Vymazat
  20. Milá Ino, dlouho jsem se takto nepobavila, jak na tvým popravdě a přesně napsaným článkem.... myslím si, ze některé části těla atd.... by měla být ukryta jen třeba pro mě a partnera, ostatně nechtěla bych vypadat na sociálních sítích jako prostitutka!! Co je komu do toho jak mám velký zadek a jak mám dlouhý jazyk��

    OdpovědětVymazat
  21. Akože k tomuto všetkému len jedno - su to proste ludia, ktorí si o sebe myslia, že su užasní a radi sa ukazuju. Už len ukazovanie zadku hovori o tom, ako si niekto o sebe vela mysli. To ňadro by som ešte ako tak pochopila, že dobre, chcem ukázať brucho, to by som ešte brala.
    Je fajn mat zdravé sebavedomie, ale odtial potial. Toto je proste už len o ukazovani a predvádzani sa, nech si každý tvrdi čo chce.

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych jen chtěla říct, že držení prsou u focení toho břicha je z toho důvodu, aby ti ta prsa neschovávaly ten six pack :) ta kůže se pak i více natáhne a kostky jsou zřetelnější.. ale někde to holky doopravdy drží jen proto že to neví a protože to viděly u jiných fitnessek. Co se týče nahoty na instagramu, někdy, když je to hezká fotka tak si řeknu jo, je to kočka, ale hrozně často vidím fotky, které ve mě zanechají dojem "proč?" ukázat jen tak kus nahého těla moc nechápu a někdy je to ke všemu hrozně laciné. Ale na druhou stranu, je to každého věc a sledovat tak taky můžem jen ty, co nám příjdou zajímaví, že jo :)

    OdpovědětVymazat
  23. Konečně to někdo napsal! Už jsem si začínala myslet, že jsem divná, když u takových fotek kroutím nevěřícně hlavou :) Z nich vyzařuje jediné - zoufalost. Škoda, že si neuvědomují tu skutečnost, že takové fotky mohou pak vidět právě i jejich potenciální zaměstnavatelé, rodiče... To nemluvím o tom, že je většina žen dotčená, že je chlapi (a kolikrát právě i ti zaměstnavatelé) vnímají jen jako kus masa - aby ne, když jim takovými fotkami vysloveně nahrávají!

    OdpovědětVymazat
  24. hej, je pravda, že Instagram má aj svoju temnú stránku :D ja sama na ňom často nájdem kadečo, niekedy je to tak zlé, že si musím pretrieť oči, aby som sa ubezpečila, že ma neklame zrak... mne sa napríklad čiastočná alebo úplná nahota páči, ale len v prípade, že je to vkusne umelecky ladené a možno to má trochu hlbší význam, ako len ,,odfotím-sa-holá-aby-sa-mi-sypali-lajky-lebo-to-príjemne-masíruje-ego" :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  25. Nejvíc mě na tomhle všem asi štve, jak jsou z tohohle chlapi pořád a dokola hotoví... Neříkám samozřejmě všichni, ale většina pak očekává, že takhle budem vypadat všechny. Děs.

    OdpovědětVymazat
  26. občas si říkám, co jsou lidé ochotní udělat kvůli "srdíčku na instagramu" a pozornosti :D kam to svět spěje :D
    jinak článek parádní, pobavila jsem se :)))

    OdpovědětVymazat
  27. Joj, tak nastesti jsem zaznamenala ubytek fotek se starbucks kelimkem v ruce, to jsem fakt nedavala. Ale co se mi opravdu nelibi je foceni stolku v kavárně, na nem kafe, dortik, pripadne chleba s avokadem a KABELKA, to je podle me prasarna, davat kabelu na stul, u kteryho pak jim. Chapu, ze firma, co dodala kabelku, pozaduje prezentaci značky, ale muzu tu kabelu vyfotit snad jinde :-)))

    OdpovědětVymazat
  28. :D :D Pobavilo, najväčšia nechápačka pre mňa jednoznačne roztúžené páry, vážne si neviem predstaviť, že priateľa napr. pred spoločným sprchovaním zastavím "počkaj, dáme fotku, natoč sa a napni ramená!"

    OdpovědětVymazat
  29. Ja myslím, že to jsou všechno prostě normální kurvy :D co už, každá holt není inteligentní dáma na úrovni, naopak bych řekla, že vulgárních tupých kurev (viz výše) je naprostá většina :D ale nejhorší je, že se tím "inspirují" i děti a myslí si, že to je normální, když to dělá jejich idol (třeba taková Třešničková, objektivně snad nejtupější česká youtuberka a budoucí pornoherečka, která si musela nechat udělat nový kozy, protože ty původní už viděla celá republika - takže by to pro budoucího sponzora nebylo žádný překvapení :D to je fakt top notch vzor pro děti)

    OdpovědětVymazat
  30. Haha, dobrý článek :D zadky mě někdy i baví sledovat, když je pěknej, co nechápu víc, tak jsou právě couple fotky buď v posteli, nebo typu "follow me" "polib mi ruku a já tě u toho budu natáčet" apod. :D Dál je pro mě ještě horší, když narazím na holky, které jedou v autě a natáčí to, jak zpívají, nebo na sebe hodí takový ten hrozně "zábavný" filtr a mluví jak blbky.

    OdpovědětVymazat
  31. Moc dobrý článek. Díky za něj. Snad ještě existuje více takových normálních lidí, kteří sice jako já milují IG, ale stojí nohama pevně na zemi! Děkuji za tento článek! Tleskám

    OdpovědětVymazat
  32. Myslím si, že zrovna fotku Evy Havelkové jste tam dávat nemusela. Patří do kategorie těch fitnessek, co se tím dokonce živí a vyhrávají soutěže. Tudíž se chtěla pochlubit spíš tím "pekáčem buchet" než tím, že si drží prsa. Jinak s ostatním souhlasím, moc hezky napsáno. :) Co se týče trendu s vyplazeným jazykem, tak jeho původ je jasný=>Miley Cyrus. :D

    OdpovědětVymazat
  33. Jsem nejspíš o kousek starší, než vy, a jsem šťastná, že když jsem byla polapena kouzlem FB a IG, již jsem měla hlavu srovnanou. Toto bych nedokázala zveřejňovat a mnohdy obdržím nauseu když vidím druhy fotek, jenž zde uvádíte. Nejvíce to ale bolí, když je vídám u členů vlastní rodiny. V telecích letech jsem měla supertajný deníček, kde jsem psala to, co jsem považovala za vysoce intimní. Byl na zámeček a ještě schovaný tak, že by je nenašel snad ani Interpol... Již dlouhodobě vnímám, že dnes vše tajné a intimní je "třeba zveřejnit". No a pak se s těmito lidmi potkáte a přijde řada na citlivější téma. Dotyčný má odvahu říci "co je ti do toho...?!" Ouu, tak jsem se asi spletla, když jsem myslela, že se o tom můžeme bavit, jelikož jsem viděla na sociální síti hromady vaší intimity. Je to jako sepsat svůj život a s fotkami je vyvěsit na společnou nástěnku u vchodu do paneláku. "Pojďte se všichni mrknout jak žiju a jak mám dnes pěkný kozy!"
    Někdy se sama sebe ptám, jestli jsme ještě inteligentní produkce evoluce, nebo je to jak se dnes chováme (a není toho málo, jsou jiná další témata a důkazy naší lidské zhovadilosti) už slepá vývojová větev.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.