úterý 20. června 2017

Instalife 34.

Krásný den, milí čtenáři.
Možná už podle Instagramu víte, že teď máme doma trochu smutnější období. Proto jsem si řekla, že bude nejlepší vrhnout se na práci a trochu na to zapomenout. Instalife, tedy přehled mých aktivit z posledních dnů, se snažím dělat pravidelně a najdete tady i fotky, které se ještě nikde neobjevily.
Když přeskočím New York, o kterém bude samozřejmě samostatný článek, tak je pro mě začátek léta pracovně velmi silný. Vůbec si na to ale nestěžuji, naopak si to moc užívám a věřím, že si dovolenou vyberu třeba na konci září. To se ještě uvidí. A ačkoliv teď doma smutníme nad ztrátou pejska, víte, že jsem tento týden měla vyzvedávat jeho nového parťáka Taspira. Přichod štěněte jsme o pár dnů odložili, aby z nás necítil, jak jsme smutní, a myslím, že to tak bylo správné. Za pár dnů už to snad bude lepší a budeme se mu věnovat naplno. Ale teď už k fotkám.

Ps: Ráda bych ještě pogratulovala čtenářce z IG jménem Alendvor, která vyhrála dva lístky na festival Metronome:)


Dárek od značky Puma mi přišel v týdnu a moc mile mě překvapil. Na IG si všimli, že jsem nadšená z Fenty botiček, tak mi ještě poslali krabici s kousky které patří do kolekce Fenty. Brzy je uvidíte v outfitu:)

Dokonce měsíce můžete ochutnat nové příchutě burgerů v Hard Rock Cafe v rámci World Burger Tour.
 My jsme byli opět nadšení.


Oblíbené šaty z Lindex a boty z Office Shoes.

 Prezentace nových kolekcí Swarovski.







Po dlouhé době na golfu:) Kalhoty Bogner


I vy se mnou můžete mít styling na Chodově. Stačí se objednat tady:)

Bioderma se mi postarala o bezpečné opalování. Každý rok používám jen jejich produkty a naprostá spokojenost.

Prezentace kolekcí Intimissimi a Calzedonia v Hergertově Cihelně





Dobroty ze Spicymama

Pár fotek z Prague Food Festival:)




 Připraveno pro Taspira:) vše z eshopu BeCyDog



Děkuji všem za krásné zprávy a komentáře plné porozumnění a podpory ke ztrátě našeho pejska. Omlouvám se, že budu ještě nějakou dobu smutná. Holt to musíme překonat a byla to pro nás opravdu rána. Byl to právoplatný člen rodiny už v době, kdy jsem chodila na základní skolu a neskutečně jsem si na něj zvykla. Měl krásných 18 let a přesto bych uvítala, kdyby tu mohl být ještě chviličku.


10 komentářů:

  1. Jejda, to jsou pekne kousky od Puma, tesim se, az je Inusko obleknes a nafotis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Evi, jak bude čas tak outfit nafotím:) Už ho mám v hlavě vymyšlený:)

      Vymazat
  2. nádherné fotky, dostalo ma hlavne to jedlo, mňamka ;) my sme pred pár týždňami tiež stratili psíka, ktorý bol s nami od detstva, takže pre teba mám pochopenie :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za podporu Sabčo. To je mi moc líto, že si musela projít tím samým. Je to opravdu smutné, ale nedá se nic dělat. Teď se snažíme soustředit na to, že k nám brzy přijde štěně a to nám určitě odvede myšlenky:)

      Vymazat
  3. Ahoj Ino,
    smutné období třeba nějak pomalu projít a potom se budeš zase radovat z každé maličkosti :) Je mi jasné, že teď to bude docela obtížné. Bohužel jsou v životě i takové chvíle a patří to k tomu. Přeji, ať je ti brzo lépe a máš zase chuť se usmívat :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti moc díky za podporu. My si to odsmutníme a bude zase lépe. Ony teď přijdou hezké starosti se štěňátkem, ale Myšáka nám to samozřejmě nenahradí:)

      Vymazat
  4. Moc ti děkuji za komentář Annette:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty Fenty ti hrozně závidím. Já je vůbec nemůžu sehnat a ty kousky z kolekce jsou fakt super. A na fotky štěňátka se hrozně těším a závidím!!

    OdpovědětVymazat
  6. Brzy ti bude líp. Ale chápu tě, taky máme pejsky jako členy rodiny a vůbec si neumím představit, že jednou odejdou:/ Ale nový pejsek ti bude dělat radost

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nadchnul me tvuj outfit na golf. Ruzova ti moc slusi, vypadas v ni paradne. Slusi ti to a je fajn se i u sportu citit dobre a uzivat si styloveho obleceni :) Jinak ti drzim palce aby se ti nalada brzo zlepsila a byla si zase nase usmevava holka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.