neděle 5. března 2017

Instalife 31.

Krásné nedělní ráno.
Taky si tak užíváte tu změnu počasí? Je hrozně povzbující moct na chvíli odložit kabát a vzít si něco lehčího a taky barevnějšího:) Od začátku roku je trochu víc práce, než jsem přepokládala, takže jsme si po Valentýnu vzali pár dnů volna a vyrazili jsme do Chateau Hostačov. Už to tam známe, takže jsme vyloženě jeli najisto, abychom si společně odpočinuli. Volno nám vyšlo na termín, kdy jsem jako ambasador modelu Audi Q2 měla tohle auto na testování, tak jsme ho aspoň pořádně vyzkoušeli. Z auta jsem neskutečně nadšená a dost uvažuji nad jeho koupí, i když auto nepotřebujeme:D
Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne, ale hodí se ke mně ne?:D

Na zámku si vždycky užíváme vířivku na pokoji a taky tam hrajeme šachy, stolní tenis a kulečník. Protože jsem hrozně soutěživá a moc se mi nedařilo, strávili jsme tentokrát hraním celé odpoledne, abych taky jednou vyhrála:D Hrozný se mnou.



Fotek je tentokrát trochu víc, ale podle statistik máte tyhle články stejně nejraději:)
Tak krásný začátek března všem:) Brzy pro vás budu mít článek o tom, jak aktuálně pečuji o vlasy:)

A už ve čtvrtek si se mnou můžete přečíst velký rozhovor v magazínu Mladé fronty, kde najdete vše o mojí práci a názorech na svět blogování. Tentokrát jsem byla hodně otevřená, tak pokud vás zajímá zákulisí internetového světa, tak si přijdete na své. Budu ráda, když mi pak dáte vědět svůj názor.

Počítač Lenovo







Model Q2 jsem měla ve verzi Design. Interiéru vévodí velký displej, který se lehce ovládá a díky Audi smartphone interface svůj telefon lehce spártujete i s obrazovkou. Nejdřív jsem se trošku bála automatu, protože mám radši manuál, ale i na to jsem si nakonec zvykla raz dva. Jsem ráda, že jsme s autem i trochu cestovali. Nejdřív mi totiž přišel kufr trochu menší, ale po tom co se tam vešly tři kufry a dvě tašky, tak jsem rychle změnila názor. Chtělo to prostě vyzkoušet. Komfort jízdy mě ohromil a tohle auto mi prostě sedlo. Bavilo mě ve městě, kde se mi díky parking systému v pohodě parkovalo a na dálnici a mimo město jsem zas auto mohlo pěkně projet. Tak uvidíme, jestli se pro něj nakonec rozhodneme:)











Zimní pólo ve Špindlu. Vyhrál tým Bogner:)
 Outfit Bogner



Večeře s Lindex


Cesta do fitka


Oběd v Marriot

Dobroty v IF Café



Výborná bramboračka v Kavárna co hledá jméno


Ve středu si se mnou opět můžete zkusit styling na Chodově.
Stačí se jen zaregistrovat zde a nákupy máte od OC Chodov zadarmo:)


Už ve čtvrtek mě najdete v příloze Mladé Fronty:)


20 komentářů:

  1. superské fotky! a máš pravdu, autíčko sa k tebe ozaj hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Odkud máš ten krásný klobouk prosím? Auto ti moc sluší, ale nepřemýšlela jsi nad jinou barvou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klobouk je z Tonaku a autíčko se mi líbí i v černé barvě. Ale tahle korálová má taky něco do sebe:)

      Vymazat
  3. Máš to krásné Inuško, úplně život snů.)
    Ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky krásný, i když nic pro mě. Mám ráda obyčejnější věci. Co mě ale úplně zarazilo a rozhněvalo je svíčka a váza s květinou na knize. Chápu, že modní blogerka řeší hlavně modu, ale tohle nás učli už rodiče a ve školce i škole, že knižka je něco vzácného a má se s ní zacházet s úctou a ne na ni plácnout svíčku a vázu jen aby to ladilo a dobře vypadalo na fotce. L.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tak roztržená kolena bych na tobě nečekala! :-D Mám tě spojenou s ne-masovými trendy :-D Ale moc ti to sluší a na tu kavárnu juknu, má super název :-D teda vlastně nemá, ale i tak je super :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář Miši:) Co se týče džínů, tak pro mě jsou rozříznutá kolena trend mého dětství z 90.let:) za masový trend poslední doby mám třeba síťované punčochy v roztrhaných džínách, a to na mě určitě nikdo neuvidí:)A kavárnu určitě zkus. Je tam moc příjemně:)

      Vymazat
  6. IF Café miluju...krásné fotky:)
    beautybookbyhana.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle tvoje random články jsou stejně nejlepší. If café ráda navštívím a s Audi vypadáte dokonale. Přijde mi ale docela velký, neměla si problém zaparkovat? Já mám v centru problém i s menším autem:D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ino,
    autíčko ti sedí a dovedu si tě v něm představit :) Tvé instalife články mám ráda a i když tě na instagramu sleduji, tak se ráda na přehled s popisky přečtu i tady.
    Já jsem ráda, že po té dlouhé zimě se začíná trošku oteplovat a venku je sluníčko. No je to mnohem lepší a cítím kolem sebe i více pozitivní energie.
    Opravdu moc se těším na článek tvé vlasové péče, protože vlasy máš opravdu nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  9. To auto je krásný a sedne k tobě, ale nemyslím si, že by bylo zbytečnou koupí. Auto je super věc, která umí život dost zjednodušit a taky zpohodlnět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, ale já to auto úplně nepotřebuji, protože už jedno mám:)

      Vymazat
  10. Krásné auto! Krásné fotky! Krásné všechno! ♥ S tou soutěživostí ti úplně rozumím! :D Také jsem velmi souteživý člověk a kamarádům někdy dělám opravdové peklo. :D Chudáci. :D
    Krásný článek! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Inu, skvělé fotky:-), všude Ti to moc sluší a auto by také ladilo:)). Mám prosím dotaz ta služba zdarma v OC Chodov se vztahuje na stylingové poradenství či i na nějaký nákup? děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Inuš, četla jsem s tevou rozhovor v MfDnes a musím říct,že jsi mě moc oslovila, takže jakmile jsem dočetla, vyhledala jsem si tvůj blog, ze kterého jsem naprosto unešená :) Znám tě z medií a moc se mi líbí, jako jsi svá a držíš si svojí image. Chtěla bych ti moc pochválit šaty, které jsi před časem vynesla na Cechoslovak Topmodel. Tvoje činnost, ale i upřímnost je super a já jsem ráda, že říkáš všechno narovinu. Určitě ve své činnosti napořád pokračuj, protože děláš radost spoustě lidí okolo sebe :)

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Ino, nepohybuji se tolik ve světě módy, ale díky článku v MF Dnes, který jsem právě dočetla, jsem Vás objevila. Fandím Vám, je skvělý a rovněž i Váš blog. Fascinuje mě jak v dnešním světě si dokonale chráníte svoje soukromí. Myslím, že čtení Vašeho blogu bude často vyplňovat můj volný čas, kterého je na mateřské pomálu :-) ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.