středa 23. listopadu 2016

Xmas shopping II.


Advent ještě ani nezačal a už pro vás mám druhý článek s tipy na dekorace a vánoční dárky. Moji blízcí mají od minulého článku zakázáno se sem dívat, aby neviděli co dostanou:) Tak jdeme na to.
Snad se vám tipy budou líbit:)
Je to sice klišé ale zimní svetr nadělím jako dárek pod strom snad každý rok. I já sama dostávám hřejivé svetry moc ráda, pokud se ovšem nejedná o "stylový" kousek se sobem, který se objevil třeba v Bridget Jones:)
Letos jeden dostane moje kamarádka, které se hrozně líbil můj svetr Lindex. Ano, není to příliš originální, budeme jak dvojčata, ale vždyť je to nejlepší cesta jak někomu opravdu udělat radost:) Navíc přiznavám, že než riskovat že se jí netrefím do vkusu, vezmu co se jí opravdu líbilo, i když budeme stejné:)
Mimochodem dnes i zítra je sleva 25% na všechny svetry Lindex:)



Ke svetrům mě napadá taková dobrá vychytávka, kterou mám z Rouge Bunny Rouge ke svému parfému, ale jistě to objevíte i jinde. Jsou to tyhle dekorační vonítka, na které nastříkáte svůj parfém a vložíte k oblečení. Já jsem tohle zkoušela už dřív, ale jednalo se o dřevěné kuličky a ty parfém nikdy moc neudržely. Tohle mi provonělo nejen svetry ale celý šatník a parfém to stále drží. 


Z dekorací jsem neodolala lucernám. Pokukovala jsem po nich už dlouho, ale většinou jsem v obchodech našla jen hodně zdobené kusy. Pokoj by díky nim působil moc romanticky a já potřebovala něco jednoduchého a v bílé barvě, aby se hodily k nové, šedé podlaze. Klidně by šly také použít jako dárek:)


První dárek pro Václava. Hledala jsem pro něj parfém, ale kromě této toaletní vody mě nic moc nezaujalo. Tak uvidíme jak mu sedne.


Pokud nechcete kamarádkám kupovat klasické svíčky, co zkusit svícny? Tyhle kovové mají v Hornbachu za 279,- a vyšší verzi za 499,-




 Milovnící techniky budu předpokládám, tyhle Vánoce toužit po novém Lenovo Book. 
Zrovna ho testuji a dobře se u toho bavím. Klávesnice je totiž jen podsvícená, a když ji vypnete, získáte plochu na kreslení a psaní. Speciální stylus můžete používat i s tuhou a psát přes papír text který se vám rovnou digitalizuje. Takže pro všechny, kteří si rádi hrají s grafikou, naprostý ideál:)




Kabát od Max & Co (najdete na Chodově) jsem si vybrala sama, ale nakonec to bude vánoční dárek. Ještě jsem vám v něm nafotila nový outfit post, ale už jsem ho musela odevzdat Ježíškovi:D


Pokud má vaše kamarádka jen trochu ráda kosmetiku, tak tyhle nové rtěnky Mac rozhodně ocení. Skvělé odstíny, saténový finiš a super výdrž.

Druhý dárek pro Vaška. Tak si tak uvědomuji že nové boty (Office Shoes) dostal i minulý rok a opět si je vybral sám. On prostě dostává jen praktické dárky, které bych na něm ráda viděla, protože jinak nic nepotřebuje a proto je tak děsné pro něj nakupovat. Ale už vymýšlím totálně nepraktické dary které mu, doufám udělají mega radost:)






Jeden malý tip. Rouge Bunny Rouge slaví 10 let a pořádá road show, kde se můžete nechat nalíčit a k nákupu získat beauty box s jejich bestsellery. Více informací získáte na jejich fb stránkách.



7 komentářů:

  1. To jsou moc krásné věci! hned bych si vybrala! Moc se mi líbí ty svetříky :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Svetre, svietniky, kozmetika, dekorácie... Ja som veľmi jednoduchá osoba na darovanie darčekov. Páči sa mi totiž (takmer) všetko a článok si odložím ako nový nákupný zoznam :))
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  3. waaau,teda tie MAC rúže v nádhernom balení :) to bude krásny darček :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. tie svetre sú všetko a ešte viac!!! milujem všetky farby aj materiály, skvelý výber ;) a taktiež aj dekorácie sú krásne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Super výběr. Dáš ještě další tipy prosím? Třeba pro ségru a pro mámu? Já teda zatím nic moc nenakoupila ale hrozně ráda si tyhle seznamy prohlížím jako inspiraci

    OdpovědětVymazat
  6. Kde si koupila lucerny prosím?

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou všechno strašně hezké dárky! Tenhle rok se mi lucerny taky strašně líbí! :) Já ještě žádné dárky nemám, ale už pomalu začínám plánovat :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.