sobota 12. listopadu 2016

Xmas shopping

 Krásné ráno. 
Protože jsem pomalu začala pořizovat dárky na Vánoce, rozhodla jsem se vám opět ukázat moje nákupy. V této rubrice najdete nejen dárky, které jsem koupila rodině a přátelům, ale taky vánoční dekorace do bytu a produkty které jsem dostala, protože cokoliv z výše zmíněného vám třeba bude při nákupech inspirací:)

Doufám že mi napíšete, jak se vám můj výběr líbí, a co jste na letošní Vánoce pořídili vy:)
A protože jsem včera opět nakupovala (pšt před Vaškem:), můžete se brzy těšit na další díl této rubriky.





Když jsme byli nedávno v Ikea, Vašek se mi smál že jsem zavislák na polštářích. Jako OK, koupila jsem si opět nové povlaky, ale polštáře se vzhledem sedačky a křesla udělají přece hrozně moc:) A je přece v pořádku mít polštáře pro různé příležitosti:) Piknikové, vánoční, podzimní, letní, pletené, chlupaté:) No dobře no, už to nemám kam dávat:) Tak tady jsou nové povlaky z Ikea:)



 Vánoční kosmetické limitky baví snad všechny ženy. Na limitku od MAC- Nutcracker Sweet, jsem se vážně těšila a ani tentokrát mě nezklamala. Minulý rok to nebylo úplně ono, ale letos se mi balením i obsahem zase trefili do vkusu:) Dostala jsem paletku stínů a balení miniaturek rtěnek.









Chlupatý přehoz jsem sháněla už minulé Vánoce. Většinou mi vadila barva, nebo cena. Tento jsem nakonec objevila v H&M Home a cenově mě taky zrovna nenadchnul, ale z těch co jsem viděla byl jednoznačně nejkvalitnější. Křeslo z Innex byl dárek k loňskému ježíšku a já ho naprosto zbožňuji. Bilý samet byl trochu risk, ale křeslo ani podnožka nemá doteď jedinou skvrnu. Asi zázrak:D



Nové UGG z Office Shoes jste mohli vidět už v minulém článku.


Zásoba mýh oblíbených čajů Kusmi tee. Naučila mě na ně Emma Smetana a jiné prakticky nekupuji. Kamarádky mi k 30-tinám koupily speciální edici od jean Paul Gaultier i s keramickou konvičkou a já si do ní dělam čaj každý víkend .Moc ráda je dávám i jako dárek, protože plechová balení vypadají moc pěkne:)

Nový stolek je taky z Ikea. Jelikož v křesle píšu 90% článků a neměla jsem si kam dát ani čaj, hledala jsem vhodný kus nábytku, který by nezabral moc místa. Tento stolek se dá složit, takže se vejde i za skříň a má odnímatelný tác, který můžete využít i zvlášť.

Z Ikea je i nový džbán a světýlka. Těch mají opravdu velký výběr. Já vybrala vločky, ale mají i ve tvaru dárečku, kuliček, hvězd atd.

14 komentářů:

  1. MAC rtěnky v tom balení vypadají božsky!

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji Vánoce, sice je to hodně komerční svátek, ale i tak miluju si sednout s hrnkem čaje do postele a zarýt se huňatou dekou :) Jinak tuhle značku čajů zatím neznám, ale ráda vyzkouším. Krásný zbytek sobotního dne :)

    OdpovědětVymazat
  3. na vankúše som úchylák aj ja :) pekné veci, hlavne rúže od MAC ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že v tom nejsem sama:)Na testování rtěnek se už brzy vrhnu:)

      Vymazat
  4. Wau tak nová kolekce MACu se neskutečně povedla. Jako pro královnu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dárky pro sebe mám už vymyšlené. Dnes jsem si pořídila stojan na rostliny Ferm Living a plánuji další rtěnku Chanela a hrnek Marimekko.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věci, já jsem teda taky strašně závislá na všelijakých věcičkách z Ikey, takže neboj, nejsi sama. Třeba zrovna nějaká podobná světýlka si na zimu musím pořídit, teda, mám už dvoje, ale... :) a ten chlupatý přehoz vypadá nádherně! Podobné čaje mám taky moc ráda, nejlepší prostě je, když nejen dobře chutnají, ale i vypadají. :) Na Vánoce se vážně šíleně těším, takže jsem natěšená i na další tématické články :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže závislost na světýlkách:D Já si musím rozhodně ještě nějaké pořídit. V Ikea to vymysleli docela fajn, že na řetěz který mám přiděláš ruzné dekorace, které pak svítí.

      Vymazat
  7. Kolik prosím stojí chlupatý pléd?

    OdpovědětVymazat
  8. Na věci do bytu jsem nikdy moc nebyla, ale před pár měsíci jsem se odstěhovala od rodičů a od tý doby padají za dekorace a nábytek nehorázné částky :D :) Základ v podobě nábytku a hlavních dekorací mám za sebou, teď mě čeká většina dekorací :) nějaké povlaky už mám, ale i tak díky za tip na ty z ikea, jsou super :) A chlupatá deka? To potřebuju! :) Moc hezký věci mají jinak i v Zara home, ale něco je cenově v poměru kvalita x značka x cena opravdu mimo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Zaru se mrknu:) díky za tip. A máš pravdu že to cenově občas bývají úlety a chce to zhodnotit, jestli to za to vůbec stojí.

      Vymazat
  9. Ahoj, ten chlupatý přehoz je boží! Úplně si dovedu představit, jak se do něho zachumlám když je venku zima a budu si užívat to, že jsem doma a nikam nemusím. Já už taky pomalu nakupuji nějaké ty vánoční dekorace i dárky. Chtěla bych se totiž vyhnout vánočnímu šílenství v obchodech.
    Vánoční kolekce MAC se letos opravdu povedla. Krásné obaly i produkty samy o sobě vypadají velice pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že přehoz evokuje přesně to, co má evokovat:D neustále mě láká abych se do něj zachumlala:) Taky se každoročně snažím vyhnout šílenství, ale pak zjistím, že jsem něco zapomněla koupit, nebo mi dojde balící papír a musím do toho pekla:D

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.