čtvrtek 10. listopadu 2016

Over The Knee Boots


Hezký večer všem.
Vysoké kozačky nad kolena byly na blogu přesně před rokem. Přiznávám, že je vynesu jen dvakrát či třikrát za podzim a zbytek zimy si říkám jaká je škoda těch nevyužitých, pěkných kozaček v botníku. Vysoké kozačky se mi líbí, jsou poměrně pohodlné, ale přiznávám že se v nich vlastně necítím úplně komfortně. Ještě stále je to pro mě "too much sexy" a to jednoduše není můj styl. Přesto jim dám párkrát do roka šanci a vždy se snažím vymyslet outfit který je tak trochu zmírní a dodá jim více šarmu než dravosti. Minule jsem oblékla rolákové šaty a tmavý kabát, letos jsem je chtěla odlehčit odstíny růžové.
Jak tedy doporučuji nosit Over the knee boots?
1) Za mě rozhodně bez kalhot. Šaty nebo sukně jsou lepší volba a slimky narvané v takto vysokých kozačkách nepůsobí příliš dobře.
2) Silonky nebo bez? Ani jedno není špatně. Černé silonky bez lesku k černým kozačkám? Bez problémů.
3.) V outfitu nechte vyznít především kozačky. Jsou natolik výrazné že nedoporučuji výstřihy nebo krátké bundičky. Ideální jsou svetrové šaty, pončo, peleríny, kabáty a plédy.

A jak nosíte over knee boots vy?

Boty Office Shoes, Kabát Lindex, Šaty Topshop, Kabelka Moschino, Svetr Lindex, Brýle Prada

















12 komentářů:

  1. Krása. Ta růžová to opravdu dost zjemňuje. Nádherné fotky a ty kozačky ti fakt pasují!!

    OdpovědětVymazat
  2. Z mě dneska ne. Kabát je skvělý ale ty kozačky prostě nemůžu vidět. Na mě jsou s prominutím kurvodní.

    OdpovědětVymazat
  3. Ve tvém provedení super, jinak se mi nelíbí, nemám je, ani neplanuju jejich koupi. Tlustá ani zaprdla nejsem, ale prostě bych se v nich necítila dobře :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Tá svetlá ružová ti nádherne pasuje :) Krásny outfit.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se takhle hrozně líbí! :) Vždycky když v nich někoho vidím, tak po nich pokukuju, ale jak říkáš, asi bych je neunosila :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Jejich koupi neplánuji, ale líbí se mi. Tvůj outfit je krásně sladěný, moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. Ohromně ti to sluší! Plánuji další koupi a to už mám patery a miluju je! A přiznám se, že je vezmu i k džínám i když výjimečně a vím, že se to podle nějaký psaných i nepsaných pravidel nemá. Mně se to líbí třeba s pelerínou a cítím se v tom dobře. Rozhodně nepovažuji tyto kozačky za sprosté, ale elegantní zejména v kombinaci se sukní ke kolenům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi to nedalo a pátrala jsem a v Haarper's Bazaar i Elle.com, i blogerka z Atlantic-Pacific je nosí s džínami, tak to asi tak velké módní faux pas nebude :-)

      Vymazat
    2. Jasně že nutně není Marti. Proto píšu ze mě osobně to nesedí a nelíbí se mi to u takto vysokých kozaček. Ale i kdyby psali v ELLE nebo HB, ze je to největší trend, tak jde především o tvůj osobní pocit, ne o tom co nám podávají jako trend. Nos, co je tobě příjemné a líbí se ti to;) nepodléhat trendům které jsou nám předkládány je moje dlouhodobé heslo;)

      Vymazat
  8. v tvojom podaní by aj akýkoľvek ,,zvodnejší" kúsok vyzeral ako vrchol elegancie ;) myslím, že na tebe v podstate ani nič nemôže vyzerať lacno a tak ,,príliš" :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný outfit. Páči sa mi ako si krásne skombinovala pohodlné kúsky s tými zvodnejšími ♥ Aj keď ja by som na tento typ topánok stále nemala dosť odvahy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.