čtvrtek 24. listopadu 2016

Kabát s výšivkou

Krásný večer.

V den kdy se fotily tyhle fotky, jsme zrovna sháněli novou podlahu do obýváku a sjezdili jsme všechny ty obchody pro kutily, jako je Hornbach, Obi atd. Což je snad jediný typ obchodů kde se vůbec neorienuji, jsem zcela zmatená a dost pravděbodobně i nevrlá. Tímto se omlouvám milé čtenářce Lucce, která přišla mě i Václava pozdravit, jestli jsem se tvářila jako kakabus, já tyhle obchody nedávám. Nakonec jsme si spolu nad tapetami moc pěkně pokecaly a Václav si nakupoval co bylo potřeba:)

Podlaha je naštěstí hotová, vymalováno též a já se teď jen těším, až si uděláme čas a vánočně si vyzdobíme byt:) Takže mě už naštěstí čekají jen nákupy v obchodech, ve kterých se vyznám:D Nezapomeňte že je zítra black friday, a i když to u náš ještě není tolik zakořeněný zvyk, obchodnící ho u nás každý rok vytahují čím dál více. V Lindexu je sleva 25% na vše, Office Shoes má na vybrané modely slevy až 50% a k nákupu kosmetiky od Rouge Bunny Rouge zase dostanete beauty box plný bestsellerů. A pokud sháníte dekorace, tak Butlers má slevu 15%. Já se chystám nakoupit nějaké sportovní oblečení, tak uvidíme jestli se i sportovní značky vytáhnou se slevou:)

Ale teď už k outfitu. Kabát s výšivkou byl mým must have už minulou zimu, ale přiznám se, že to co jsem potkávala v obchodech mě nechávalo úplně chladnou. Jeden pěkný jsem našla v Zaře, ale výšivka byla strašlivě nekvalitní, křivě strojově vyšitá a koukaly z ní nitě. Stál kolem 5 tisíc a ve složení měl jen pár procent vlny:(

Pokud se vám vyšívané kousky líbí, doporučuji zajít do obchodu, kde dbají na kvalitu. Omrkněte zpracování, jestli je vzor souměrný, nevyčuhují z něj nitě a jestli kolem výšivky nejsou dírky navíc. Všimla jsem si toho i v H&M, kde byla strojová výšivka na košili, a stroj tam prorazil dírky kolem vzoru.

Tento kabát jsem vám ukazovala na insta stories, a přišlo mi k němu spoustu dotazů. Je tedy z Max&Co na Chodově, odkud mám už krátký, béžový kabát, který znáte z blogu. Psali jste mi ohledně ceny, a je důležité vzít v potaz že Max&Co je podznačka Max Mara. A stejně jako MM si zakládá na vysoké kvalitě zpracování a materiálů, což se samozřejmě musí projevit  na ceně. Na druhou stranu víte, že kupujete kvalitní kousek, který vám ve skříní vydrží roky. Já jsem kabát původně viděla na Olivii Palermo, která je tváří značky, takže jsem tak trochu čekala, až bude v obchodě.

Pokud se vám vyšívané kousky líbí, opravdu doporučuji zajít do kvalitního obchodu, kde vidíte jak je vyšití zpracované (nedoporučuji nákupy online), ať nelitujete vydaných peněz:/
A jak vyšívané kousky zařadit do outfitu? Pokud nechcete působit příliš folklorně, kombinujte ho s typicky městskými casual kousky. Džíny, velká taška, podpatky, velké brýle. Jako kontrast ke květinám můžete stejně jako já zvolit pruhy:)
Jak se vám outfit líbí?:) A máte nějaké vyšívané kousky v šatníku?





 












11 komentářů:

  1. Tyjo ten kabát to je teda podívaná. Nádhera. Miluju tuhle tmavě modrou. Jen úsměv ti chybí

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný kabát. Moc ráda bych si podobný pořídila taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo jak jsem psala, chce to pohlídat si kvalitu provedení:)

      Vymazat
  3. Tento outfit je jeden z nejlepších. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jeste asi i loni bych na vysivku rikala "omg" a vykulila zdesene oci. Pred par tydny me kamaradka nalakala na kurz vysivani a mam v procesu kvetinovou vysivku na tricko.. Sice to s 3 malymi detmi nejde tak rychle, ale uz tesim, az si ho oblecu!

    OdpovědětVymazat
  5. kabátik je prekrásny wau ! :) milujem vyšívané kúsky a tento ma teda fakt dostal :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.