úterý 15. listopadu 2016

Instalife 27

Hezký den všem.
Minulý týden jsme s Liběnou Rochovou fotily snímky pro nové vydání OK magazínu, které vychází už zítra. Uvnitř najdete velký společný rozhovor a taky spoustu fotek. Fotilo se u Liběny v ateliéru a já pro vás mám pár fotek z backstage:)

Produkce měla jasnou představu " velkých vlasů", což jsem úplně nekvitovala, protože vím, jak náročné moje vlasy na úpravu jsou. Vždycky se snažím při focení vyjít vstříc, takže jsme se s vizážistkou sešly o hodinu dříve, abychom s vlasy začaly. Byla to velká rychlovka a trochu stres zvláště pro vizážistku. Kdyby se nestala malá nehoda s žehličkou (auu), tak by to bylo úplně super, ale díky spěchu se prostě stalo a člověk se musí hecnout, překonat bolestivou grimasu a při focení se soustředit hlavně na svoji práci:)
I přes to bylo focení i rozhovor moc fajn. Bylo to poprvé, co jsme fotily společné fotky s Liběnou a bylo skvělé, že jsme měly stejnou představu o to, jak by výsledné snímky měly působit:)
Hrozně se těším na fotky a na to, jak se vám bude náš rozhovor líbit. S vydáním se pojí ještě jedno překvapení, ale to si nechám až na zítra:)

Nezapomeňte si nový OK magazín pořídit:)

















Hned po focení jsem běžela na náplavku, protože se konalo představení nového modelu Audi Q2, kam jsem zvala i své čtenářky. Jsem moc ráda, že jste si to užily se mnou a dorazily:) a já budu držet palce, abyste vyhrály Audi na týden i s plnou nádrží.






Další dny jsem se krom jiného snažila běhat po obchodech, abych vám pravidelně mohla ukazovat vánoční inspirace a tipy na dárky.






Pochůzky na Pařížské:)



Taky jsme zašli na letošní první bruslení:) Bunda Bogner 
Taky jste už byli?? Já ta chodím hrozně ráda. Připomíná mi to děství i pubertu, kdy jsme si na stadionu dávaly rande s klukama:)


 Kabát z Max&Co, boty UGG z Office Shoes, kabelka Prada, Svetr Lindex

Hezký týden všem:)

9 komentářů:

  1. Tak přesně takové háro mi nadělila příroda:-D Co bych dala za ty tvý rovný hřebíky :-) :-)

    + máš to štěstí, že ti neskutečně sekne obojí :) šťastná to žena!

    P.S.: Těším se na report z nákupů!! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši, každý fakt chce to, co nemá. Já bych zase brala tvoje háro:D ale chápu že je s tím dost práce a člověk by po pár letech chtěl rovné vlasy:) Další článek s tipy na dárky bude už brzy:)Díky za komentář:)

      Vymazat
  2. V diáři mám už zapsáno, že mám zítra koupit okáčko. Já bych jina zapomněla:D takže spálený krk? tak to au au, ale si dobrá že si to zvládla. Na bruslení se chystáme taky, jen bych potřebovala nové brusle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alli, byla to kůže hlavy ale to se prostě stane, muselo se to udělat velmi narychlo a na vizážistku byl časový tlak. Ale je opravdu velmi šikovná a já s ní mám jinak jen tu nejlepší zkušenost:)

      Vymazat
  3. Moc se těším an tipy na dárky protože pro přítele nikdy nevím co bych koupila. Zítra tedy okouknu trafiku!!

    OdpovědětVymazat
  4. Odkud máš prosím brýle z třetí fotky odspodu a odstín rtěnky prosím? díkyy

    OdpovědětVymazat
  5. parádny článok, ,,veľké vlasy" ti svedčia ;) :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Z článku již dýchá vánoční nálada ♥ uplně si mě navnadila jít někam bruslit s hrnkem čokoládyy :D :) UGG botky v poslední době vídám všude, ale pořád jim nepřicházím na chuť, každopádně ty to umíš tak zkombinovat, že mi nějak extra nevadí a ani bych si pomalu neuvědomila, že jsou to UGG :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tie vlasy máš krásne rovné aj nakučeravené. Prosím ťa čo používaš na pery, vyzerajú pekne vyživené. Ja mám s nimi na zimu mega problém.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.