středa 19. října 2016

Bioderma Giveaway

Hezký den milé čtenářky.
Dnes mám pro vás bleskovou giveaway o dva balíčky kosmetiky Bioderma. V každém balíčku najdete úplnou novinku a to Sensibio Gel moussant i s čistící houbičkou. Jsem moc ráda, že moje čtenářky mají možnost otestovat tento zbrusu nový produkt mezi prvními. U čistícího gelu bude také legendární micelární voda H2O a micelární ubrousky, kterí můžete výborně využít nejen na cestách.

Protože se jedná o produkty, které se specializují na krásnou a čistou pleť, zajímalo by mě jak svou pleť čistíte aktuálně vy.
Napiště mi komentář s odpovědí a váš email, ať vás mohu kontaktovat.
Nezapomeňte také sledovat můj blog a instagram:) 









64 komentářů:

  1. Ahoj Ino,
    momentálně používám na odlíčení očí vodu (ošmrdlám si řasy) a pak dvoufázový odličovač. Pleť jsem si zvykla (asi poslední půlrok) odličovat namokro a to olejíčkem od Balea. Pak pleť ošetřím bylinkovým tonikem a nanesu krém na pleť a oči. Ráno čistím jen pleťovou vodou Balea.
    Hezký večer
    Ivča
    drozdova.ivana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, tuhle řadu miluju snad nejvíc na světě. Na většinu výrobků jsem alergická, ale bioderma mi zatím sedí nejvíc. Pleť si čistím pravidelně každý den a ráno. Nejdřív si obličej umyju micelární vodou, následně ubrousky a nakonec hydratuji nějakým oblíbeným krémem. :))

    můj mail ajapolacek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Výrobky Bioderma mě hodně nadchly:) Líbí se mi jejich koncept, vůně..:)
    kiki.obi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Již rok používám Biodermu a jsem maximálně spokojená. Lenka bromix@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky vecer,to mi jde do rany😊Zrovna jsem se odlicila Bioderma micelarni vodou a jejich penou,pak pouzivam vodu z ruzi a serum na stazeni poru take od Biodermy a nakonec vyzivny krem na noc.Tot vse,obcas pridam i ocni krem,ale ne vzdy si na nej vzpomenu😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvam se,zapomnela jsem pripsat e-mail,tak tedy a.podhraska@gmail.com.

      Vymazat
  6. Já většinou používám dvoufázový odličovač na odlíčení, potom požiju tonikum a pak střídám čistící gel nebo peeling :) jednou za čas použiju kartáček od Braun.
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám na čištění emulzi od Biotherm. Oči pak vždy doodlíčím dvoufázákem od Nivei:)
    maruskasehnalkova@gmail.con

    OdpovědětVymazat
  8. Největší vrstvu make-upu setřu vlhčeným odličovacím ubrouskem, použiji mycí gel a nakonec dočistím tonikem a namažu krémem. wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Super, moc ráda se do soutěže zapojím, používám jak odličovací ubrousky, tak micerlární vodu, tak i gel, peeling a také odličovač očí, vše je řádně rozděleno na ráno a večer, kdy se odličuji.
    Sleduji všude, jako Erika Uchytilová, nebo jako Monalisabeutyeri, erichytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Mam doma čtyř měsíční miminko takze u me vyhrává hlavne rychlost! A tu nejvíce splňuje miceralni voda! 😘😘😘
    Terezka.marsalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Používám dvoufázovou odličovací emulzi a poté tonikum, taky občas používám tuto micelárku Bioderma, je skvělá:)
    sissi_@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, já využívám odličovací řadu od Clinique, ale ráda bych po delší době vyzkoušela něco nového. arsena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, pleť si čistím ráno a večer micelární vodou právě od Biodermy. Občas používám peeling nebo pleťovou masku.
    Hezký večer, Andrea :)
    aja.borovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    Ja poradne cistim posledni asi 2 roky a nutno rict, ze se to vyplaci. Plet se mi hoodne zlepsila. Navic neexistuje, abych sla spat neodlicena.
    Zvykla jsem si na odlicovaci gely, takze "fasadu" (:-)) ve sprse namocim a Balea gelem oblicim. No a zbytek pak docistim micelarkou. Momentalne mi vyhovuje Garnier, sensitive ruzova.Nesnasim, kdyz mam pocit ulepenosti. Tak bych chtela tu Biodermackou zkusit, nekdy :-)
    A nakonec krem, ci olej :-)
    Macik.broucek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já miluji micelárku - je to prostě nejrychlejší a nejsnadnější :) Po celém dni ve škole nebo v práci se mi nechce ještě hodinku trávit v koupelně péčí o pleť. Každopádně krém dávám ráno i večer :)
    Katty.Andrlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. pouzivam ubrousky, la roche nebo bioderma micelarku, cistim i grlem nebo penou, snazim se pouzivat i cistici kartacek jinak super soutez tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Už jsem na tento gel slyšela samou chválu! Já odličuju na mokro ve sprše čistícím gelem (teď od Uriage a v zásobě mám LP) a pak doodlíčím micelárkou od Garnier.. ;) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Iny :) já ráno použiju micelární vodu nebo čisticí vodu a potom krém. Pokud si nalíčím pleť, tak večer použiju odličovací mléko, jinak zase to stejné micelární vodu nebo čisticí vodu. A zase namažu krémem :). A teď si chci pořídit i oční krém, protože zatím každý, co jsem měla, moje okolí dráždil, ale teď jsem dostala super tip na krém od Bione. Ty bys mi za sebe mohla nějaký oční krém doporučit? A taky používám masky na obličej, snažím se aspoň 2x týdně, oblíbila jsem si teď čisticí od Yves Rocher.
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ráda bych to vyzkoušela :) třeba mi bude přát štěstí :)

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Na cestách se odličuju nejčastěji vlhčenými micelárními ubrousky, doma používám hlavně micelárku od L´Oreal, potom většinou nějaký mycí gel nebo pěnu a pak se namažu krémem. Občas si udělám masku ze zeleného jílu na vytáhnutí nečistot.
    julie.uhlirova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,momentalne pouzivam cistici gel Ziaja a stridam s penou Avene.martina.hnykova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. V poslední době jsem si oblíbila čisticí gel od Misshy, který střídám s dvoufázovým odličovačem..abych pleť zklidnila používám tonikum od Yves Rocher. Místo krému pak u mě vede bambucké máslo..nedám na něj dopustit. dornakova.adela@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojda,
    mám hodně citlivou pleť a každé čištění pleti je pro mě rituál s velkým R. Začínám houbičkou navlhčenou vlažnou vodou a stírám denní make-up, poté používám odličovací mléko a micelární vodu, 2-3x týdně použiji peeling, který si nanáším kartáčkem. Ráno používám houbičku a micelární vodu na nečistoty z nočního spánku. Dopřávám si občas i masku, kterou si dělám z okurek a citrónu. Musím být opravdu pečlivá, jelikož moje intolerance na laktózu se projevuje právě na mé pleti. Ach jo holky, když zhřeším a dám si čokoládu, mám pak větší kruhy pod očima anebo nějaké ty pupínky navíc. Takže poté si dávám moji očistu třeba i 3x denně. Jsem ráda, že existují takové přípravky, které jsou k nám šetrné!:)
    andyviskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Má každodenní rutina je sice trochu zdlouhavá, ale čistá pleť je prostě základ.
    Ráno si opláchnu obličej, použiju lehký krém, sérum a oční krém. Večer odličuji olejem, čistím pěnou a foreo lunou, pak dočistím micelární vodou. Následuje péče v podobě séra, hutného krému, očního krému a sem tam i séra na řasy.
    Produkty často střídám a mou velkou vášní jsou zejména asijské produkty. Vlastně jediný produkt, který je sehnatelný u nás je oční krém od Kiehls. Na ten nedám dopustit.
    ithil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Pouzivam cistici krem 3v1 od Mary Kay uz mnoho let a sem tam micelarni vodou.

    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, driv jsem si plet pravidelne necistila, ale asi rok zpet jsem na zo zacala dbat a je videt vysledek! rano ve sprse pouziju foreo mini spolu s neutrogena cisticim grepovym gelem. Pokud nestiham, tak alespon vycistim plet po noci tonikem od Ziaji s ruzi. Pak nasleduje Clinique Dramatically different krem a makeup starter od Nivea. Vecer odlicuji micelarkou od Baley a oci dvoufazovym odlicovacem od Garnier:) husty nocni krem od Mixy a hydratacni serum od Sephory a na ocni okoli ocni krem od Ziaji to zakoncuje:) Hezky vecer, Tereza, email: kolarikova.t@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Aktuálně ráda používám čistící pěnu značky Balea z dm :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ja nejprve ve vane odlicim plet penou himalaya a pote docistuji ruzovou micelarkou bioderma.

    byckova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Zdravím,
    momentálně si kupuji produkty zn. Alissa beaute. Užívám čistící pěnu a gel tonik. Tonikum v podobe gelu mi příliš nevyhovuje, protože se po nanesení musí znovu omýt. Preferuju klasická tonika.
    Neprozřetelně dlouho jsem ignorovala existenci čístících ubrousků a objevila jejich kouzlo až v posledních měsících. Užívám ubrousky zn. Nivea prozatím. Ráda bych vyzkoušela kvalitnější značku ubrousků.
    Hezký den.
    burkova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Na čištění pleti používám čistící kartáček a poté pleť ošetřím pleťovou vodou a hydratačním krémem od Alverde.
    spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, já momentálně používám čistící pěnu od Douglas a micelárku od Vichy, předtím jsem ale vždy měla Biodermu. :)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Snažím se o večerní dvojfázové odlíčení (olej+micelárka) + nevynechávám tonikum a uvažuji o koupi konjac houbičky, aby mi to trošku "ulehčila" a také hlavně na ranní čištění, protože to je stejně důležité jako večerní! masky moc nepoužívám a chtěla bych to změnit! petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Na čiště mám aktuálně 3 kroky od Clinique, ale pláču z toho.. moc mi to nesedí :( Ze vzorečku jsem to uplně nepoznala a teď už vyhlížím kdy to konečně dopotřebuju a buď se vrátím k produktům Biodermy (micelárka je teda mou stálicí), nebo ještě přemýšlím, jestli nezkusit Kiehl's...
    s.psotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj,
    na pleť pokaždé zkouším něco jiného :) nejčastěji se ale vracím k nivee nebo eucerinu :) z čistění a péče jsem si už vytvořila takový denní rituál :) hezký den svobma02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Dobrý den,
    používám čistící gel do sprchy, když ne ten tak čistící ubrousky na odstranění make-upu a micerální vodu na dočištění pleti. Vše používám proto, že je to velmi rychlé a nic jiného zatím nevyhrálo proti večerní únavě:-). Iveta
    email: IKutilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Při odličování začínám odličovacím mlékem od Mixa, kterým odlíčím i oči, poté použiji zahřívací čistící gel od Sephory a pleťovou vodu také od Sephory. Ráda bych vyzkoušela i Biodermu, zaujal mne hlavně ten čistící gel. katahanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Astrid odlicovaci vodu používám.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Já používám k odlíčení bud růžovou Bioderma micelárku nebo odličovací olej ze Sephory, dále modrý čistící gel od Biodermy :)

    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Bioderma je supr len je draha :( momentalne sa odlicujem starou klasikou indulonou :)
    monikabullova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Momentálně pleť odličuji kokosovým olejem, dost se mi začala vysušovat a tohle je moc fajn, nakonec jí opláchnu konjakovou houbičkou. Jinak mám ale moc dobrou zkušenost s dvoufázákem od Garnieru a Mixy , dvoufázovou micelárkou Garnier a pleťovým mlékem od Mixy. Mám citlivou pleť tak se ji snažím nedráždit.
    terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Když jsem nalíčená víc, tak nejdřív sundám make-up. Mám tu micku od Biodermy a dvoufázový odličovač na oči od Garnier. Každý večer ve sprše, pak používám čistící pěnu. Buď jen rozetču rukama nebo použiju i kartáček, podle času a nálady.
    E-mail: l.mokra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Hezký den ))
    Pro odlíčení očí používám odličovač od Mary Kay a na pleť právě Biodermu Sensibio, s kterou jsem velmi spokojená a tak bych ráda vyzkoušela i jejich novinku, zda zapadá do této řady. Bára
    BibovaB@email.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Tino, i já se ráda zapojím. Jinak upřímně říkám, že se za mě za poslední dobu stal pěkný lajdák. Dříve jsem o pleť pečovala mnohem více ale jako paradox mi přijde, že teď mám pleť lepší. Co se týče produktů tak zaždý večer používám růžovou micelárku právě od biodermy. Když mám čas i ráno tak obličej pročistím čistícím gelem od Nivei. Každopádně gel mi už dochází a já mám spadeno zrovna na tuhle růžovou novinku. Snad se mi tedy poštěstí jí vyzkoušet. Měj se fajn!

    marienerad@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Pleť pravidelně čistím peelingem a domácí maskou (strašně ráda do ní přidávám med, ať je z jakýchkoli ingrediencí!), krémíkuju (v zimě dávám na noc spešl krém, abych se ráno neprobouzela celá šupinkatá), odličuju... :) A pokud se mi i přesto na obličeji objeví nějaká nepříjemnost, řeším to švédskýma kapkama a tea tree olejíčkem - tohle je fakt bomba, ráno je vidět obrovskej rozdíl. Oba produkty ale dost vysušujou, takže je třeba řádně pleť hydratovat :)
    Každopádně ti musím pochválit jak produkty v giveaway, tak fotky :) Můj mail je nicol.fleisig@gmail.com, sleduju jako Nicol Fleisig a na instagramu jako efnicol :) Přeju krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  45. momentálne používam micelárku od Biodermy a termálnu vodu Avene, inak arganový olej a domáce masky na tvár :) no rada by som možno už skúsila aj tú ružovú od Biodermy :)
    kat.jenisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Milá Ino, i se třemi dětmi se snažím na sebe nekaslat, odlicim se nejdříve micelární vodou a potom docistim gelem nebo kremem. Měla jsem možnost vyzkoušet May Lindstrom Honey mud,tak až nasetrim ,určitě do nej zainvestuji. Biodermu a růžovou barvu miluju,tak by mi tato řada udělala radost. Přeji pěkný den,Misa michaelave@centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, snazim se hlavne kazdy vecer odlicovat a miluji penove cistici pripravky. Czechiatip@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, snazim se hlavne kazdy vecer odlicovat a miluji penove cistici pripravky. Czechiatip@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Používám mýdlo od Manna,občas odličovací vodu Astrid nebo Ryor a domácí masky.
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, svoju pleť si čistím obyčajne dvojfázovou micelárku od Garnieru čistiacim gélom od Biodermy a peelingom od Freemana :)
    Sledujem blog aj FB len bohužiaľ instagram nemám. Dúfam, že to nebude vadiť :)
    dominika.hiresova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. odličujem sa každý večer a jedno ako veľmi som unavená... :) používam odličovacie mlieko, pleťové tonikum a vždy sa ešte prejde micelárkou (zelenou od Biodermy)...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Ino, pleť si čistím ráno, po vodě na probuzení, micelární vodou a pak krém. Večer ji odlíčím pleťovým čistícím tonikem, pak pěnivým čističem, dočistím micelární vodou a nakonec krém :)taková klasika, ale používám právě přípravky od Biodermy a musím uznat, že moje pleť zkrásněla a tak hebkou jsem ji snad ještě nikdy neměla :) komarkova.martina@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Na oči pouze micelárku Sensibio od Biodermy, jinak na odlíčení obličeje olej nebo olejový balzám, druhé čištění pomocí gelu a Forea. A když mám "bad skin day", tak přidám ještě čištění gelem s kyselinkama:-)
    newzenab@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, aktuálně používám odličovač od Yves Rocheru, zbylé přípravky pak od Mixy - gel, pleťová voda a krém. Někdy navíc plátýnkové masky od Misshy.
    ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj u mě to je to ted Nuxe micelarní pěna.
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Ino, zrovna dneska jsem hledala, jestli se už dá gel koupit, asi osud.. :-)
    Zatím čistím pěnou Ryor a pak dočišťuji slavnou chrpovou vodou od Yves Rocher. A každý druhý den ráno nanáším na neumytou pleť tříminutovou masku od Havlíka.
    j.kalouskova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Bioderma je skvela, mam ji moc rada. Ted aktualne ale cistim oblicej mycim gelem od Nivea, v takové úzkké vysoké tubě. Potřebovala bych ale něco na dočištění pleti, zrovna se chystám koupit... nemusela bych, kdyby se na me stesti usmalo :)
    majikh@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Momentálne používam čistici gél od Yves Rocher a íl od Saloosu, ktorý je najlepší! Ďalej pleťové tonikum od Skin Blossom a tiež ich krém! :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, oči odlíčím dvoufázovým odličovačem od Yves Rocher, pleť pak dvoufázovým olejíčkem který vyrábí moje kamarádka (je v něm kokosový olej), na dočištění pak používám Foreo Luna a Tsubaki Cleansing Oil-gel od Boscia, micelárka od Avene a hydratační krém. Je toho docela dost jak tak koukám :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Ino, já svoji obličejovou rutinu začínám ve sprše - nanesu si na obličej čistící gel od Nivey, potom odlíčím zbytek řasenky dvoufázovým odličovačem taktéž od Nivey a pleť vyčistím Biodermou Sébium. Na konec použiji krém buď od Yves Rocher na nedokonolau pleť nebo Biodermu. :)
    Misiiinecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ráda bych vyzkoušela. Michaela.spol@seznam.cz
    Shoppersmiky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  62. n.princess@azet.sk
    ja si umyjem tvar s nuxe cistiacim gelom , potom garnier tonikom , bioderma termalna voda a nasledovne nivea krem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.