středa 14. září 2016

Koňské pólo + outfit


Krásný den.

Ještě než vám přidám článek z posledního dne přehlídek, mám pro vás fotky ze zápasu koňského póla, které jsme o víkendu navštívili.

Koňské pólo na mě vždy působilo jako vznešená hra pro gentlemany. Už historie póla ukazuje, že se mu vždy věnovaly vyšší vrstvy a i v současnosti pólo miluje např. britská královská rodina a princ William je dokonce vášnivý hráč.
Polo cup se u nás konal počtvrté a přiznávám, že mě pozvání neskutečně potěšilo. Ráda poznávám nové sporty a aktivity a vždy se těším, že vám o tom budu moct napsat.
Když jsem na podobnou akci pozvaná, beru jako samozřejmost, že si o tématu akce něco zjistím. Takže jsme s Vaškem mrkli na pravidla, abychom hru aspoň trochu pochopili a zápas si dokázali užít.

Stejně tak jsme řešili dress code, kde se u dam očekává pokrývka hlavy. Podle všeho je vhodnější fascinator než klobouk. Já sama jsem se radila se zkušenějšími a dle doporučení jsem nakonec zvolila třešně od anglického návrháře Piers Atkinson. Jako outfit se hodí koktejlky, ja jsem nakonec oblékla vintage šaty které jsem koupila na Floridě, možná si pamatujete že jsem vám je ukazovala. Jsou z 50.let a ještě jsem je neměla na sobě. Konečně tedy byla vhodná příležitost.









Jak hra vypadala uvidíte na fotkách, já bych jen ráda dodala, že mě pólo opravdu nadchlo. Je to napínavý a adrenalinový sport a obdivovala jsem všechny hráče. Mimochodem, pólo je smíšená hra, takže v každém týmu byla i žena, což kvituji.

Na zápase mě mrzela jen jedna věc, a to že množství diváků zajímalo více jidlo než hra, takže se spíše drželi ve stanech s cateringem, než venku. Ale bylo opravdu obrovské vedro, takže beru že se někteří hlavně chtěli schovat před šíleným vedrem a sluncem.
Se zbytkem fanoušků jsme se snažili udělat dobrou atmosféru a zůstali jsme až na vyhlašování vítězů. Mě pólo doslova chytlo, a proto doufám, že u nás hra více zakoření a najde si větší množství příznivců a místních hračů.

Snad se vám fotky budou líbit a třeba na pólo vyrazíte příště taky:)










Můj muž oblékl oblek a triko Pietro Filipi








Zašlapávání drnů jako z Pretty Woman





Vítězný tým Moser

Vítězství v soutěži o poukázky do Fashion Arena


12 komentářů:

  1. Jéé, a já doufala, že tě uvidím na koni! To je škoda, že jste se i nezúčastnili přímo hry, jen koukat by mě nebavilo :-) A s tím jídlem - škoda, že tomu někteří dají přednost a nevěnují se tomu, kvůli čemu byli pozváni... respektive, je to smutné, když radši plní žaludky.

    Ty tvoje třešně jsou dokonalé! =)

    OdpovědětVymazat
  2. Pólo se mi na oko moc líbí, i když mu vůbec nerozumím, ale přijde mi jako velmi elegantní sport. Jinak všechna čest tvému dress codu :) miluju ty šaty, a ty třešně, wow! Jsi opravdová inspirace a skutečná ikona :)

    OdpovědětVymazat
  3. yOU LOOK BEAUTIFUL!!!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. milujem tvoj nápaditý a extravagantný look, takisto aj outfit tvojho partnera :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty jsou úžasné! Ještě, že sis je z té Ameriky dovezla, byl to opravdu dobrý kup :) A klobou tomu dodal třešničku na dortu :D
    Koňské pólo musí být zajímavá akce, já se k něčemu takovému zřejmě nedostanu. Alespoň z tvých fotek mám takovou malou ochutnávku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, tak tady ti to moc slušelo :) wau, takovou akci s kloboučky, či fascinátory bych chtěla zažít..ani se nedivím, že sis to užila, v takové společnosti, ani nevím jak bych se mohla chovat. Každopádně zkušenost by to byla výborná..děkuji za informaci, že něco takového je i v Čr a ne jen ve filmech :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, moc ti to sluší a vypadá to fakt zajímavě, mně to Pretty Woman připomnělo hned! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Jezdím na dostihy. Na poslední akci byla ukázka póla a je neuvěřitelné, jak se dá kůň ovládat. S tímto sportem mám také spojenou Pretty Woman a puntíkaté šaty a film Velký Gatsby. Šatičky jsou velmi pěkné, vintage mám obecně moc ráda. Je v nich trošku víc, než v běžných konfekčních šatech. Je v nich minulost.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi krásná!!! Taky bych se ráda někdy zašla podívat. Snad bude možnost.

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to vypadá zajímavě! :)

    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  11. moc se mi tvuj outfit libil, ty třešně se mi líbily už tenkrát na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hned bych se jela podívat, kdyby mě někdo pozval. Šaty si vybrala perfektně i když ten fascinator bych si nevzala, protože nemám odvahu tak na tobě vypadá prostě skvěle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.