pondělí 27. června 2016

Prezentace značky Tous

Krásný den všem.
V týdnu jsem byla pozvaná na představení kolekce španělské značky Tous, a soudě  podle vašich komentářů na fb a instagramu je to značka kterou už poměrně znáte a líbí se vám. Já jsem kdysi navštívila jejich obchodě v Barceloně a zaznamenala jsem jejich kampaň s aktuální tváří značky Gwyneth Paltrow, ale jinak jsem o značce velký přehled neměla. Co je tedy dobré o Tous vědět? 
Barcelonská šperkařská značka proslula výrobou šperků, ale v jejím portfoliu najdete i kabelky a parfémy. Znakem Tous je medvídek, jehož silueta se objevuje na špercích jako hlavní motiv, nebo jako malý detail. 
Na představení značky v restauraci Soho jsem vyrazila s Verčou Hejlíkovou a malým Vojtíkem. Od rána jsme spolu byly na nákupech, tak jsem byla ráda že se nechala přemluvit a k návštěvě Tous prezentace.

Na místě jsem měla možnost mluvit se zahraničním zastoupením firmy, kteří mi představili historii značky i směr jakým se firma bude ubírat u nás. Do měsíce by se měla otevřít první pobočka Tous u nás, na Černém mostě a další obchody by měly v dohledné době následovat.

Manažer Tous se mě ptal i na to, jak se mi šperky líbí a jaký je můj názor na značku. Mě osobně nejvíc oslovují jemnější šperky z kolekce, které se dají dobře vzájemně kombinovat. Moc se mi líbily šperky s perlami a také se siluetou medvídka.
Celá prezentace byla dotažená do posledního detailu. Restaurace Soho je perfektním prostorem a květinové dekorace místo dokonale osvěžily. Medvídek z květin byl samozřejmě nejvíce fotografovaným objektem:)

Jak se vám líbí šperky Tous? 



























Jak se vám šperky Tous líbí?

7 komentářů:

  1. Já tuhle značku miluju. Mám za zahraničí náramek a prstýnek a vždycky se těším až navštívím jejich obchod. Konečně jsou v Praze. Díky za krásný report a informaci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc ráda vás čtu, ale tenhle článek psaný otřesnou češtinou! jana

      Vymazat
    2. Mě se čte teda dobře:P

      Vymazat
  2. Šperky nejsou úplně můj styl ale líbí se mi ty malé kabelky. Ta prezentace vypadá opravdu moc krásně. Chtěla bych se tě zeptat, když koukám na tvé vlasy, nosíš někdy clip in? máš s nimi zkušenost? díky moc Missu

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, Ino :) O téhle značce jsem snad ještě ani neslyšela, ale velmi mě oslovila. Nejvíce se mi líbí ten jemný prstýnek zakomponovaný do narámku a řetízku. Jinak celkově fotky z prezentace působí tak jemně a čistě, všechny ty květiny a dekorace...moc pěkné. Děkuji za článek :)

    Tereza Pernišová

    OdpovědětVymazat
  4. tie priestory prezentácie vyzerajú čarovne, je to tam nádherné! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já tu značku vůbec neznám, ale není to nic pro mě. Mám raději výraznější šperky

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.