středa 15. června 2016

MAC - kolekce Brows Are It!


Krásný den.
Přirozené a husté obočí je trendem posledních pár let. Záměrně píšu přirozené, protože instagram je ještě plný extrémně, uměle vykresleného obočí. Jsem ráda že trend opět velí přirozenost. Já osobně vždy nejvíce obdivovala obočí Audrey Hepburn, které vždy dokonale doplňovalo její jemné rysy. 
Protože květen patřil u MAC právě obočí, nabídli mi vyzkoušet jejich nové produkty. 
Jejich kolekce M∙A∙C Brows Are It! představuje zcela nové produkty i rozšířené odstíny stávajících tužek a gelů.
Protože mě osobně vyhovuje líčení obočí stínem, nechala jsem si make-up artistkou představit novou paletku
BROW DUOS. K mým tmavým vlasům jsme zvolili tmavě hnědý stín, který můžete vidět v detailu na konci článku. 
Pro dojem hustého obočí ještě použila další novinku, a tou je
BIG BROW PENCIL. Silná tužka v odstínu obočí se aplikuje proti růstu chloupků, čímž je dokonale obalí a dá jim velmi přirozený dojem hustoty. Můj osobní pocit z ní byl, že díky ní obočí nepůsobilo ploše, jen nakreleně ale opravdu plně (více 3D:)
Trošku mi vadí ta její aplikace, kdy si celé obočí rozvrtáte a následně ho zase upravíte po směru růstu, ale kvůli tomu obalení to je zjevně nutné zlo:)
Obočí si takto můžete nechat upravit v rámci zakoupení produktů, nebo při placené službě, kdy se artistka věnuje dvěma částem obličeje, na kterých se dohodnete. Můžete se tedy zaměřit na obočí a k tomu třeba rty:)

Mě vždy zajímá, jak se k tomu postaví odborník a jestli si obočí líčím správně. Když jsem přišla na prodejnu, tak jsem byla za obočí pochválena. Ale popravdě, někdy se mi nedaří a obočí nepůsobí podobně, jako dvě sestry, ale spíš kamarádky bez příbuzenského vztahu:D

Co vy a trend hustého obočí? A jaké aktuálně používáte produkty? Jstě spíš pro tužky nebo třeba gely?
Těším se na vaše zkušenosti:)



















Foceno Olympus PEN

12 komentářů:

  1. tak ja nastesti mam oboci pririzene huste, protoze jsem si ho nimdy netrhala na tenko. k memu obliceji se tenke nehodilo, a tak se ted muzu radovat :) jen je legracni, ze mam svetle (nikdy nebarvene) vlasy a pritom oboci tmave :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti můžeme všechny závidět. Usetris peníze a hlavně čas;) co by za to některé z nás daly;)

      Vymazat
  2. Máš naozaj veľmi pekný tvar obočia. Ja som veľmi vďačná za tento trend. Mám prirodzene husté obočie, ktoré vždy len trochu upravím - vytvarujem tmavo hnedým tieňom. Produkty od MAC vyzerajú fakt super. Rada by som vyskúšala BIG BROW PENCIL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, jak jsem psala, tužka dodá obočí hustotu, jen ta aplikace mě trochu rozčiluje:)

      Vymazat
  3. Určitě preferuju gely, jelikož je to nejrychlejší cesta, jak obočí dodat požadovaný tvar.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že přípravky na obočí se těší stále větší oblibě. Ono upravené obočí dokáže změnit kompletně celý makeup i obličej :) Já mám bohužel obočí dost světlé a řídké takže mu musím pomoct nějakým zvýrazněním. Celkem mě zaujala ta Big Brow Pencil, sice raději preferuji gely, ale zkusit se má vše! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu. Pěkné obočí dokáže celek hrozně pozvednout. Jaký gel používáš?

      Vymazat
    2. Poslední dobrou jsem si dost oblíbila ten od L'Orealu. Má pro mě dobrou barvu a dělá to co má :) Cena je taky super, sice na drogerii trochu vyšší, ale jsou i dražší produkty.

      Vymazat
  5. Dámy, ja nemám obočí žádné, jako fakt žádné. Jako pravé blondýně mi prostě nebylo naděleno, stejně jako řasy. Prostě hrůza. Ten správný odstín an dokreslování taky furt hledám protože k mojí světlé pleti je všechno hrozně tmavé:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele ja jako blondyna, tez prirozena, mam oboci o dost tmavsi nez vlasy. takze bych se lehce tmavsiho odstinu nebala ;)

      Vymazat
  6. pekný článok a pani artistka ti obočie spravila naozaj pekne :) husté obočie je proste sen, ale na druhej strane sa nehodí len tak hocikomu :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Nejsem si uplne jista, jestli jsem pochopila tu aplikaci - takze nejdriv se nanese ten stin, pak ta tuzka a pak se oboci ucese? Nebo se nejdriv nanese ta tuzka, pak se to ucese a nanese stin? Dekuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.