pondělí 4. ledna 2016

Silvestr 2015

Krásný den.
První pracovní den je za námi. Jak jste odstartovali svůj rok? Já jsem se rovnou vrhla na ty nejvíc nepříjemné úkony. Takže hned ráno návštěva účetní, vyřizování faktur, pracovní telefonáty. Odpoledne jsem si ovšem zašla koupit odměnu, a to nový skicák. Že se vrátím ke kresbě, si slibuji už pár let. Od střední a vysoké, kdy kresba byla každodenní součástí mého vzdělání, jsem ji přestala brát jako koníček, ale jako povinost. Poslední dobou to ve mě hlodalo, a došla jsem k názoru, že je na čase se ke kresbě vrátit, stejně jako k modelování nebo kamenosochařině. Ale začít s kresbou je v tuto chvíli samozřejmě nejsnažší. 

Toť můj začátek roku, ačkoliv vám přináším slibované fotky z jeho konce:)
Silvestr jsme nakonec trávili v Peci. Ve Špindlu byl náš oblíbený apartmán už plný, takže jsme se rozhodli vyzkoušet Pec a v poslední den roku si udělat výlet na Sněžku. Spousta lidí má tento výšlap jako kazdoroční tradici a já to považuji za skvělý nápad (i když nic proti válečce u televize). 
Ale myslím, že je skvělé se unavit sportem, a užít si ten den tak nějak jinak. 
V posledních letech se u mě navíc projevuje silná slabost pro hory, ačkoliv je třeba moje máma vůbec nemá ráda, stejně jako celou zimu 
(ta Florida celkem dává smysl:)
Na hory jsme vzali i našeho psa, který letos oslaví 17 narozeniny(!!) a miluje výlety autem:)
Jsem ráda že už existuje tolik hotelů, kam si psa můžete přivést, protože dřív tolik možností nebylo.

Oblečení Bogner

Poslední snídaně roku 2015:)




Zasloužená večeře po výšlapu








Po procházce jsme nakonec zamířili do vířivky a sauny. 
Až na půlnoc jsme si šli ještě přiťuknout ven před hotel, kde jsme ještě chvíli koukali na ohňostroje.

12 komentářů:

  1. Pane jo a toho pejska máš od štěňátka? Krásný věk má! :-) Mému bude letos 9, snad tu se mnou vydrží ještě dlouho, neumím si bez něj představit život...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dostala jsem ho jako malé štěně. Ségra mi ho přinesla z útulku:)
      Takže je se mnou fakt skoro celých 17 let:)

      Vymazat
    2. Našemu jezevčíkovi bylo 17 v říjnu, takže obdiv, že ho ještě můžete někam brát... Náš má sice ještě spoustu chuti do života, ale výlet už by nedal.
      Vše nej do nového roku, na horách muselo být božsky!

      Vymazat
  2. Jee tak to je skvělé, že má tvůj pes tak tuhý kořínek. A ještě je tak fit že s vámi cestuje. A to že si až takhle umělecky založená, jsem netušila. Já myslela že jsi studovala jen něco ohledně módy a ty umíš i kamenosochařit. wow. ukážeš někdy třeba svoje kresby? Missu

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný horský outfit. Zrovna sháním nové vybavení na lyže, takže inspirace přišla vhod. Hory taky miluju čím dál víc.
    Pejskovi přeji všechno nejlepší! Určitě se má skvěle, když se mu tak daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Marti:) tak Bogner mohu více než doporučit. Jezdim v jejich oblečení 4 roky a jsem moc spokojená. Je to jediné oblečení na hory v kterém nemrznu. A psa si tak zdravě hýčkáme. Přece jenom je to důchodce, tak po něm nic nevyzadujeme a je to takový král naší domácnosti:)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší :). To, že se vracíš ke kresbě slyším moc ráda! Je to také můj koníček a určitě bych se moc ráda pokochala tvými výtvory!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Natali, myslím že první výtvory budou spíše ke vzteku:) ruku a oko už nemám tak vycvičené:) tak uvidíme:) ale děkuji za podporu:)

      Vymazat
  5. Ta bunda na webu není, ale jestli je to kožich tak je to fakt hnus... v dnešní době je to fakt faux pas

    OdpovědětVymazat
  6. Právě, že ten kožich se mi na tom fakt líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komplet i s kožichem vypadá božsky. I minule ti to na horách moc slušelo. Ten overal se mi moc líbil

      Vymazat
  7. Konečně jsem se dostala k tomuto článku :) Outfit jako vždy boží, fotky s tou kožešinkou by mohli jít na první stránku Vogue :) o Štedrém dnu bylo nádherně, takže jsme také byli na procházce, bylo to ale takový nezvyklý, radši bych kdyby bylo bílo. Pejsek si výletění určitě také užil :)..my máme 17-ti letou kočičku, sice už pár zdravotních problémů má, ale zatím je pořád dost energická a dělá nám radost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.