sobota 2. ledna 2016

Jaký byl můj rok 2015


Hezký den.
I když je Silvestr za námi, dala jsem vám dohromady přehled roku 2015, jak proběhl u mě.
Ačkoliv jsem velký realista, držím se raději přítomnosti a nerada hledím zpět do minulosti, na ten minulý rok bych s vámi ráda podívala. 
Rok 2015 byl pro mě nesmírně úspěšný a jsem za to moc vděčná. Od konce roku 2014, přes celý minulý rok, jsem se živila jako full time blogger. Je úžasné mít koníček jako svoje povolání, ale nebudu vám lhát, není to nic lehkého. Proto musím poděkovat i vám, svým čtenářům. Za to, že se na blog vracíte, že si v této uspěchané době najdete čas napsat komentář se svým názorem, email s pochvalou i rozhořčením:), nebo mi jen popřejete hezký den na instagramu. Nejde jen o čísla návštěvnosti (která neustále zvedáte), ale i o zpětnou vazbu na moji práci, která by bez vás nebyla tak zábavná a smysluplná.

Čeho si z uplynulého roku vážíte nejvice vy?
 Změnili byste něco, nebo jste s průběhem vašeho roku spokojeni?



Začnu asi od těch největších úspěchů, a ty se konaly hlavně v druhé polovině roku:)

Být tváří značky LR- Liběna Rochová, je obrovská čest a radost.
Spolupráce se vyvíjela velmi přirozeně a hrozně mě těší být první blogerkou, která se stala tváří značky,  tak významné české návrhářky.


V září mě časopis ELLE zařadil mezi české módní vůdce, kteří ispirují v oblékání. Být zařazena mezi módní elitu, a fotit do ELLE byla obrovská čest a velmi jsem z tohoto úspěchu radovala:)


V říjnu mi ELLE nabídlo napsat pro ně článek s rozhovorem. Jela jsem do Verony na show Intimissimi Opera on Ice a dělala interview s nejlepší stylistkou světa Patricii Field ( Sex ve městě, Ďábel nosí Prada).






Článek na dvě strany vyšel v listopadové ELLE.

I v prosinci jsem měla úžasnou nabídku dělat interview v Londýně, ale bohužel jsem už byla pracovně zadaná, a nemohla práci zrušit:(

Minulý rok o mě také byla natočena reportáž do pořadu Tv Nova -Víkend.


Vyšel o mě článek v Hospodářských novinách, žena.cz, Super.cz a dalších portálech.



Měla jsem možnost psát o zákulisí módních projektů atelieru Design oděvu a obuvi UMPRUM,
 který vede Liběna Rochová. Paní Rochová do ateliéru pozvala Karolinu Kurkovou, se kterou jsem se díky tomu mohla seznámit a nafotit její návštěvu studentů.




Opět jsem byla pozvaná na všechny přehlídky MBPFW. Jarní edice Fashion week se konala v březnu a druhý na konci srpna. Oba musím zhodnotit jako velmi vydařené.



Zimní MBPFW






S návrhářem Jakubem Polankou


Také jsem byla pozvaná na Designblok, Czech Grand Design a na mnoho dalších skvělých módních akcí.




V červnu se také konala úžasná přehlídka Líběny Rochové - Oděvní partitury.
Paní Rochová mi navrhla speciální model a měla jsem možnost nafotit i backstage přehlídky.



V dubnu jsem zase o rok zestárla:(
Člověk se jen těší na ty dárky:)

Občas jsem se také zrelaxovala golfem, nebo setkáním s přáteli.




S Verčou a Lukášem:)



Taky jsem jako každý rok darovala své oblečení do dětského domova.

Nafotila tunu outfitových fotek.



Fotila pro Lenovo, Peugeot, Douglas a další..


 Také jsem byla oslovena abych psala módní policii na finalisty Superstar - tv Nova
a navrhuji své personalizované kryty na mobil, které budou brzy k objednání:) Chtěla jsem, aby byli připraveny už před Vánoci, ale stále jsem nebyla spokojena s grafikou, takže si na ně raději počkám, než vydat něco, co není přesně můj styl.

 Konec roku jsme tradičně trávili ve Špindlu a v Peci.




Byl to opravdu úžasný rok. Mám dojem že jsem zapomněla napsat ještě spoustu věcí, ale když tak je do článku dodám:) Jsem vděčná za všechny pracovní úspěchy a nová setkání. Dostala jsem mnoho zajimavých příležitostí a všechny jsem se snažila přijmout s pokorou a vděčností.

Doufám, že podobně úspěšný bude i rok 2016. Jen bych ještě ráda ke všem pracovním radostem přidala schopnost relaxace a ráda bych se víc věnovala rodině a přátelům. To že jsem si letos nenašla čas navštívit mámu na Floridě mě hrozně mrzí, a musím to brzy napravit.

40 komentářů:

  1. Tak si tam hlavně dej všechny časopisy ve kterých si vyšla. Ty jsi neměla žádný osobní život? to je teda hodně smutné. To ti není co závidět

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rok workoholika. Asi žije jen prací a nemá nic jiného

      Vymazat
    2. Vy mě bavíte :D. Kdy si uvědomíte, že někteří blogeři prostě nebudou cpát svůj osobní život na blog?

      Vymazat
    3. Tyhle komentáře jsou značně úsměvné. Tady jde krásně vidět, že je psal někdo, kdo se sem vydal vyloženě jen s cílem rýt. :D Uvědomte si, že tohle není deníček malého usmrkance, nýbrž profesionální módní blog dospělé ženy. Ano, možná někomu může chybět trocha ze soukromí autorky (stálý návštěvník by však věděl, že i ty se tu čas od času dají do jisté míry najít), ale proboha, který racionálně uvažující člověk by ventiloval detaily z osobního života na blogu s takovou publicitou? Taky přijdete ráno do práce a začnete kolegům fňukat? :D

      Inuš, klobouk dolů, vedeš jediný český blog, na kterém články opravdu vyhlížím, protože jsou jako hnací pohon. Motivují, inspirují, dodávají odvahu. Držím palce, aby šlo vše takhle dál, odvádíš neskutečnou práci!

      Vymazat
    4. Damy, nebudte zarputile, jak uz sama psala, prave tohle ji momentalne zivi na 100%, tudiz jine zamestnani s pevnou pracovni dobou nema, proto ma rozhodne cas i na osobni zivot. Musim se ptat, proc tento blog vubec ctete, chcete se zbavit zlosti z vlastniho velkou nudou se skladajiciho se zivota? ��Ja preju jeste uspesnejsi hezky rok 2016, AV

      Vymazat
    5. A jak to že jiné blogerky můžou ukazovat svý kluky, domácnosti a rodiny? Klidně napíšou že se s někým rozešly nebo co se jim děje ve vztahu?
      Ina je v tomhle jak hrad v karpatech, ale možná ji jen nestojime za to, aby to s nama sdílela, nebo chce vypadat že je u ní prostě vše dokonalé??

      Vymazat
    6. Vy radši nemluvte:D Jinak jestli tomu opravdu nerozumíte - ona se tak rozhodla. Protože to je její svobodná volba;) Stejně jako vy jste se rozhodla, že budete anonym.

      Vymazat
    7. A to tě anonyme vážně nenapadlo, že některé blogerky používají informace ze svého soukromí aby nalákaly nás čtenáře? Já si to taky ráda čtu, ale často mi přijde že vypouští až moc informací a může to být nebezpečné. Ale vědí že mají díky nám zvědavcům návštěvnost. Sice bych u Iny uvítala víc soukromí, ale na druhou stranu se ji vážím za to, že si drží svůj postoj a hodnoty.Missu

      Vymazat
  2. Měla jsi úžasný rok a evidentně spoustu úspěchů. Gratuluji. Já z minulého roku až tak nadšená nejsem. Chtěla bych změnit práci ale nedaří se mi najít vysněné povolání. Ráda bych se taky víc osamostatnila a stala se nezávislou. Na to ale asi potřebuji víc času. Snad bude tenhle rok lepší, a něco se koněčně změní. uvidíme.
    Missu

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ino, moc krásný článek. Tento rok se ti opravdu povedl a moc ti to přeji. Také ti přeji mnoho úspěchů v roce 2016 a také, aby si měla čas navštívit maminku. Nedokážu si představit, že bych svou maminku tak dlouho neviděla. Nejdéle jsem svou rodinu neviděla tři měsíce a už to pro mě bylo opravdu dlouhá doba :) Hodně štěstí a těším se na nové články. :) KláraCory

    OdpovědětVymazat
  4. Pamatuji si jak jsem tě ještě potkávala v H&M, když jsem studovala v HK a teď tě možná někdy potkám na UMPRUM (jsem tam teď studentkou). Jinak super úspěchy! Cením si tvé pokory, je příjemné že ti to nestouplo do hlavy jako jiným, a proto sleduji jen tebe. Ostatní holky blogerky mě nebaví (hlavně po tom, když vidím jak se rvou na různých i tady jmenovaných akcích dopředu ve frontě a házej na vás nenávistný pohledy). Tipuji, že tě teď pár holek začne upřímně nesnášet, protože úspěch se v ČR neodpouští, kor když jim se v tomto nedaří :D Doufám, že všechno zvládneš. Jinak víš co by bylo hezké? Kdyby jsi někdy navšívila nějakou uměleckou akci a napsala o tom, nebo jen vytvořila článek o tom, jaké umění se ti líbí (třeba o interiérovim designu, špercích, nebo o užitém umění). Hezký den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Dominiko. A co studuješ na UMPRUM? Tip na článek zní velmi dobře. Zrovna včera jsem svému muži říkala, že mám chuť zajít na nějakou výstavu:)Děkuji za pochvalu mé pokory:) Lidem se někdy tahle vlastnost nezdá dost důležitá, ale díky ní lze stát nohama na zemi:)

      Vymazat
    2. Studuji sklo :) A článek o jakémkoliv druhu umění moc ráda uvítám (pokud se ti to někdy bude hodit do repertoáru samozřejmě).

      Vymazat
  5. Nádherný článek :). A gratuluji k tolika úspěchům. Věřím, že to dotáhneš ještě dále!

    OdpovědětVymazat
  6. úsměv ti moc sluší :) přeji mnoho úspěchů i nadále a jsme zvědavá na kryty - na jaký mobily budou dělané? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikol, půjdou objednat na jakýkoliv mobil, který má výměnný kryt. A který nemá, tak na ten se dá objednat folie.

      Vymazat
  7. Ino, gratuluji k takovému úspěšnému roku. Přeji aby ten 2016 byl ještě lepší a aby byl dle tvých představ. Já jsem s rokem 2015 byla převážně také spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. úžasný úspěchy, gratuluju a přeju další a další ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Upřímně gratuluji ke všem úspěchum. Je vidět že svou práci děláš dobře, když se ti vrací nabídky. Moc ti přeji aby i rok 2016 byl rokem splněných přání. Hezky den Inuš.

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji ke vsem uspechum. Preji, at se ti dari. Vzdyt si to take zaslouzis, kdyz na tom opravdu pracujes. Tesim se na dalsi clanky! At je ten letosni rok take tak uspesny!

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za motivaci a inspiraci a do nového roku jen to nej nej nej nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  12. Díky za motivaci a inspiraci! A do nového roku jen to nej nej nej nelepší!

    OdpovědětVymazat
  13. Velmi podařený rok, jde vidět, že rok blogerky může být opravdu zajímavý a nabitý, a tolik skvělých příležitostí a zkušeností!

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji k úspěšnému roku, a přeji at je ten nasávající 2016 stejně, ne li více úspěšný. Jde vidět že svoji práci-koníček děláš ráda a se zápalem pro věc a propaguješ jen ty značky a produkty kterým věříš a jsou pro tebe zajímavé a nejdeš s davem jako většina blogerek, jsi osobitá a originální a to se dnes cení v tom dnešním davu ovcí. A proto jaká jsi tě sleduje spousta lidí a taky dostáváš zajímavé nabídky.
    Máš krásný úsměv a ty vlasy, ty ti závidím, v dobrém :-)
    Už se těším na ty kryty, bude to určitě bomba :-)
    Přeji hezký den Zuzka

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo!! Tvůj rok byl fakt naplněný. Popravdě ti neskutečně závidím Elle, protože jsem na něm teď tak trochu závislá :D.
    simmyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi skvělá Ino, zůstaň stále taková a hlavně u blogování vydrž! Moc ráda sem chodím, několikátý rok a určitě dál budu! Z blogerů sis mě získala jen ty a Víťa z czechfashionisto, vy dva jste fakt osobnosti, zajímaví lidé, jejichž články stojí za to číst! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Na jednu stranu jste vděčná za nové a početné příležitosti, ale zároveň neustále naříkate že neumíte relaxovat. Dělejte to pro sebe, RELAXUJTE a nepíšte o tom pořád, že neumíte, nejste robot přece. Váš blog byl prvním blogem, který jsem začala sledovat, ale po čase ztratil pro mě to kouzlo, který měl nebo já jsem dospěla.Dříve jste pro mě byla více inspirativní.Teď sice jdete jiným směrem než ostatní blogeři, ale v podstatě máte stejný záměr- ukázovat a nabádat čtenáře ke koupi nebo investovaní do určitých produktu co předvádíte. I přesto zůstávate obdivuhodná, co vše dokážete, bravo. Hezký a uspěšný rok 2016

    OdpovědětVymazat
  18. V prvé řadě přeji šťastný nový rok a zároveň gratuluji k tak obrovským úspěchům. Fotky jsem takhle pohromadě zhlédla jedním dechem, jsi pro mě neskutečná osobnost a inspirace - a potkat tě někde na ulici, klidně ti to řeknu osobně. :) Vážím si tě za to, s jakou grácií dokážeš nosit své outfity a zvedat sebevědomí slečnám, které by si rády oblékly něco výstředního, ale nemají na to odvahu. Jsi světová :)

    OdpovědětVymazat
  19. Šťastný nový rok Ino, ať se ti daří minimálně stejně jako vloni. Za tvými úspěchy je tvrdá práce a určitě si to zasloužíš. Je super, když člověk dělá, co ho baví. V současnosti už sleduji jen tebe a to má několik důvodů, jsi krásná, sympatická, inteligentní dívka s jasnou vizí a názory. To je až vražedná kombinace :D myslím,že tvůj blog má fakt smysl, protože jsi vzorem mnoha dívek, ukazuješ, že životní úspěchy nepříjdou hned a že si člověk sám může vybírat jakou cestou se dá :) jsi hrozně inspirativní nejen v modě, ale i v životním stylu, myšlení a tak :) jsem ráda, že jsem na tvůj blog narazila, ráda si odpočinu u tvých článků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný komentář. Moc děkuji Niky za podporu. Máš pravdu, úspěchy nepřijdou hned. Někdy se ti k nim nabídne určitá zkratka, ale je lepší ji nevyužit a raději si projít celou, i když delší a náročnější cestu. Jsem ráda že mě nevnímáš jen jako blogerku, ale i jako člověka:) děkuji moc:)

      Vymazat
  20. Ino, měla si, jak je vidět, moc úspěšný rok. A tak Ti přeji do Nového roku 2016 stejně tak skvělé nabídky, úspěchy a vše kolem toho. Buď stále sama sebou. Jsem ráda, že máme v Česku konečně někoho světového, módního. Ale také nezapomínej na rodinu a přátelé, protože to je důležitější než peníze a práce. A hlavně si také občas odpočiň a užívej volna. Měj se hezky. Pa pa :)
    *Omlouvám se, že jsem pod anoymem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas naprostou pravdu, rodina a přátelé jsou důležitější. Moje pracovní nasazení nevychází z touhy po penězích, ale čistě z touhy dotahovat smysluplně věci do konce a videt za sebou kus prace. Dekuji moc za hezky komentar:)

      Vymazat
  21. Krásný rok jsi prožila! Fandím Ti, ať se daří Ino.

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkné a zajímavé, je toho hodně, když se to tak nandá do jednoho článku :-) Jen tak dál!
    Za sebe tady na blogu oceňuji především tvůj přístup, kdy nevznikají - i přes početné hejty - žádné žabomyší války. Já bych někdy asi už vybuchla být na tvém místě :-) ale ty to přecházíš s nadhledem a pokud je něco k diskuzi, tak vždy na úrovni (z tvé strany), to se mi líbí a beru si z toho příklad pro sebe do (nejen) osobního života.
    Přeji i nadále mnoho úspěchů a ať tě to stále baví, věřím, že když se z koníčka stane práce, tak člověk má i někdy pocit, že by do toho všeho kopnul - jako s každou, byť sebezábavnější, prací. Tak ať je takových chvilek co nejméně a inspirace co nejvíce.
    Jo a na té fotce z golfu působíš moc sympaticky a přívětivě, mám to asi raději, než ty čistě profesní fotky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nechápu komentáře ve stylu, ty nemáš žádný osobní život? Pokud si přečtete i článek tak v něm sama Ina píše že je blogerkou na plný úvazek. A proč se nepochlubit všemi články v magazínech? Kdo z nás by to také neudělal?
    Máš za sebou skvělý rok a já ti přeji, aby i 2016 byl stejně úspěšný a pestrý!

    OdpovědětVymazat
  24. Klobouk dolu, Ino! At se ti i nadale dari! A taky ti preju, aby sis nasla vice casu i na rodinu a vubec na relax (a dopredu se moc tesim na clanek z Floridy:)) zdravi Lenka

    OdpovědětVymazat
  25. Už velice dlouho mě žádný blog v naší české sféře nebavil tak moc, jako tvůj. Obdivuji tě, jdeš svým směrem, z mého pohledu úplně jiným, než drtivá většina a to se mi na tobě opravdu moc líbí. Navíc jsi nádherná žena se stylem. Přeji dále hodně úspěchů!

    OdpovědětVymazat
  26. Hezký večer Ino, gratuluji moc ke všem úspěchům a přeji ať se stejně dobře daří i v celém novém roce!
    Díky za Tvůj výborný blog, který mě baví a inspiruje, je to první místo kam jsem kdy psala komentáře a byla jsem nadšená, když zrovna na ten první jsi mi i odpověděla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji za komentář a jsem vážně ráda, že tě blog stále baví. Chtěla bych reagovat na všechny komentáře, ale někdy se k tomu opravdu nedostanu. Ale snažím se:) děkuji moc:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.