sobota 9. ledna 2016

Giveaway Ples v Opeře 2016

Krásné ráno všem.
Už před Vánoci jsem vám psala, že jsem byla oficiálně pozvaná na jednu z nejvíce prestižních, společenských událostí u nás, Ples v Opeře 2016.
Hrozně moc se na ples těším a opravdu mě potěšilo, že jsem mezi pozvanými.
Ale nebyla bych to já, abych nechtěla ještě víc. To že dostávám pozvánky na úžasné akce je přece i vaše zásluha, proto jsem se rozhodla vzít vás na ples sebou, a to doslova.
Jedna z vás totiž může vyhrát lístek pro sebe a svůj doprovod na Ples v Opeře 2016. 
Je to poprvé, co o lístky na Ples v Opeře můžete soutěžit v blogosféře, a já jsem moc ráda že je to právě u mě.





Jsem opravdu zvědavá, kdo lístky vyhraje a užije si tak, tuto honosnou událost ve společnosti celebrit, smetánky a luxusu.
A jaké jsou podmínky soutěže o dva lístky?
Musíte být registrovaným čtenářem mého blogu, dát like FB stránce Plesu v Opeře a mé FB stránce.
Do komentáře mi napiště, proč by dva lístky na Ples v Opeře měly putovat zrovna k vám a kontaktní email. Pokud nemáte FB tak mi to napište do komentáře, ať můžete také soutěžit:)
Pozor. Soutěž bude tentokrát probíhat pouze jeden týden.








Letošní ples bude svým tématem odkazovat k Velké Británii, monarchii, tedy symbolu aristokratické společnosti - od cateringu, přes designové pojetí, až k uměleckému programu.

Když se řekne britská monarchie, vybaví se většině lidí královna. I pro nás při přípravách Plesu v Opeře 2016 stojí v centru veškerého zájmu a dění žena. Protože na našem plese může být královnou každá – ať už v očích zamilovaného muže, nebo díky kouzlu plesové noci a noblesnímu dresscodu.“ naznačila hlavní dramaturgickou linku ředitelka Plesu v Opeře Zuzana Vinzens.

Ples bude mít samozřejmě i charitativní rozměr.
Výtěžek z dražby, která se koná před půlnocí jde na konto Unicef.


45 komentářů:

  1. Wow tak to je mega giveaway. Na ples v opere jsme se vzdycky chtela podivat. Kez bych vyhrala. Chtěla bych být alespoň jednou za princeznu.
    email: alena.vaclavkova@gmail.com FB bohužel nemám

    OdpovědětVymazat
  2. Ino krásná soutěž, samozřejmě že Tě sleduji tady, na fb a instagramu.
    Já jsem si na sklonku roku řekla, že by bylo pěkné, kdybychom s manželem na nějaký ples letos v zimě zašli, no a proto zkouším štěstí zde.
    eriuchytilova@gmail.com Sleduji jako Erika Uchytilová

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj inus, to je velmi zajímavá možnost, jak se stát princeznou a prožít pohádkovou noc. Ale proč zrovna já?!pokládám si tuto otázku a mám na ni pouze jednu smysluplnou odpověď. Rada bych obohatila svoje zážitky a zkusenosti (nejen že samotného plesu,ale z příprav,které před takovou události prostě musí byt).
    Na fb sledují jako luca fialová
    Lucie.fialova10@email.cz

    Pa,luca

    OdpovědětVymazat
  4. Na fb jsem vše "olajkovala" pod jménem kája hlaváčková. Kdyby lístky vyhrála dala bych je mamince a tatínkovi. Myslím si, že hlavně mamka by si zasloužila, aby jednou ty její složitě vybírané šaty byly ukázány jinde než na místním vesnickém plese a tatínka bychom alespoň donutili ke koupi nového obleku :D. Ale abych nepsala jenom o oblečení tak ples je samozřejmě Událost s velkým U. A být tam musí být sen. Ino, moc si to užij - těším se na tvůj výběr outfitu a kdybych náhodou vyhrála tak bych nebo spíš mamka byla vděčná za typy na obchody/půjčovny se šaty :) <3
    Krásný den
    Kája
    Style-et-vie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Bylo by krásné být na pár hodin královnou, jak píše Zuzana Vinzens. Poznat ten pocit, být mezi všemi těmi lidmi a cítit atmosféru takové události. Strašně bych si přála být součástí toho všeho, zmizet na chvíli z reality a snít.
    Užij si ples, ať už to bude s kýmkoli. :)
    kurucovaklara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Takova giveaway nema opravdu obdoby, to se Vam zase neco povedlo Ino! :) Jit na ples v opere je muj sen od te doby, kdy mam povedomi o tom, ze se takova akce porada. Vsichni vypadaji krasne, fotaky cvakaji, vsichni se usmivaji, sampanske tece proudem a tanecni parket praska ve svech..Chtela bych na ples vzit pritele, mel ted opravdu tezke obdobi a ja bych mu chtela alespon na jeden vecer poskytnout takovy zazitek, aby na vsechny starosti mohl zapomenout, trochu jako v Popelce, ale naopak :) V duchu si predstavuju, jake bych si vybrala saty a jaky makeup a vlasy by k nim nejvic sedel a nachytam se, jak se blazene usmivam :) Take bych velmi rada osobne potkala Vas Ino, to by me opravdu potesilo. Mejte se krasne, Tereza. kolarikova.t@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ino, tak to koukám, to je super soutěž a jen tak nějaký blog se Ti nemůže vyrovnat. Opravdu jde vidět, že spolupracuješ jen s firmami, o kterých jsi přesvědčená. Já bych se plesu měla zúčastnit pro to, že že přesně vidím šaty, které bych si na tento ples chtěla obléknout. Určitě to musí být krásný zážitek. Já jsem zvyklá na úplně jiné plesy a pro mého přítele by to byl splněný sen. vendulkaplankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Teeeda.. Tak tohohle bych se moooc ráda zúčastnila. Vlastně jsem totiž nikdy nebyla na plese v pravém smyslu slova. Vlastně jsem na sobě ještě nikdy neměla róbu. To by byl splněný sen... Bylo by to jako v pohádce. Na jeden večer bysme s přítelem byli princ a princezna.

    Na fb jsem "lajkovala" jako Petra Krátká a můj mail je petra389@post.cz. Přeji všem mnoho štěstí v této úžasné soutěži a děkuji za možnost téhle výhry!

    OdpovědětVymazat
  10. No tak tohle je skutecne pecka. Ja a moje polovicka bychom to chteli proste zazit. Krasne damy a pany,zname tvare,luxusni prostredi...proste to vsechno,co ples v opere prinasi.
    Je videt,ze jsi skutecne bajecna a velice originalni Blogerka,protoze toto na blogerske scene jeste nebylo.
    Vcera jsem se bavila s manzelem,ze bych letos chtela jit na nejaky ples...chtela bych videt jeho vyraz,kdybych mu dala najednou listky na tenhle:-))).
    martina.hnykova@google.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Ino,
    to je úžasná Giveaway a i když si nedělám veliké naděje, zkusím to. :)
    Chtěla bych jít, protože spoustu akcí zajišťuji "z druhé strany", jako hosteska. A chtěla bych jednou zažít ten pocit, kdy nebudu muset na takové akci pracovat, ale budu si ji moci UŽÍT jako host. To by bylo skvělé, protože ta práce už mi trochu přerůstá přes hlavu, tudíž bych to brala jako takovou malou odměnu, že jsem to ještě nevzdala :) Navíc ples v opeře je super prestižní událost, a bylo by skvělé vidět, jak to vše chodí :)
    Vzala bych s sebou přítele, protože na plesy se chodí s partnerem, bylo by to hezké - ještě ke všemu máme v únoru výročí. A také by bylo hezké strávit večer s mojí oblíbenou bloggerkou :)

    Kačka
    katiebutterfly.blog@gmail.com
    (FB ale sleduji pod emailem kacka.loucka se stejnou koncovkou jako uvedený mail :) )

    OdpovědětVymazat
  12. Za princezny a královny můžeme být po celý rok, stačí jen mít okolo sebe ty správné muže (a nemusí to být jenom ten NÁŠ), kteří z nás právě královny a princezny dělají. A proč bych měla vyrazit zrovna já? Třeba protože bych si v praxi vyzkoušela všechny ty lekce etikety a společenského chování. Možná protože bych mohla přestat na chvilku "myslet" na to, že mi chybí 20 cm nohy. A v neposlední řadě bych Tě chtěla vidět "naživo", jestli jsi tak štíhlounká, jak na fotkách působíš :)
    terezkakoralkova at gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Páni, to tu ještě nebylo! Jako každá holka bych si taky přála bych alespoň na pár hodin stát se "princeznou" a kde jinde než taková Popelka jako já na Plese v Opeře že ano:) Doubravka Nekvasilová (i na FB), sissi_@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Chtěla bych vyhrát,abych mohla svému příteli ukázat,ze umím být za princeznu. Protože přítele nikdy nemohu na ples donutit jit. Vždy si vyslechnu milion výmluv(musím do prace,dávají hokej,musím jít hrát hokej atd.) Na tak prestižní ples by určitě šel a nenechal me jít samotnou. A mít z takoveho plesu článek na bloggu,sen ne jedne bloggerky.
    A.n.e.t.t.t.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Vážně úžasná příležitost, jak jen nesedět doma za oknem, ale odvážit se a realizovat své sny!
    Člověk si má své sny plnit a mezi takové holčičí „klasiky“ určitě patří i účast na Plese v Opeře. I já bych tedy ráda zažila dokonalou atmosféru, eleganci a lesk okamžiku, ale hlavně bych ráda porovnala vysněné představy, které máme s realitou všedního dne nevšedního večera. Času není nikdy dost. Proč si tedy takové přání nesplnit právě v roce 2016? Carpe diem! tobisko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Vážně úžasná příležitost, jak jen nesedět doma za oknem, ale odvážit se a realizovat své sny!
    Člověk si má své sny plnit a mezi takové holčičí „klasiky“ určitě patří i účast na Plese v Opeře. I já bych tedy ráda zažila dokonalou atmosféru, eleganci a lesk okamžiku, ale hlavně bych ráda porovnala vysněné představy s realitou všedního dne nevšedního večera. Času není nikdy dost. Proč si tedy takové přání nesplnit právě v roce 2016? Carpe diem! Míša Tobiášková na Fb a tobisko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Skvela prilezitost! Rada bych zazila tu atmosferu a videla misto pred rekonsrukci. Proc ja? No mela bych konecne padny duvod si usit dlouhe plesove saty. No a manzel by vyuzil manzetove knoflicky, ktere dostal k Vanocum.
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Jo a hlavne bych se konecne s tebou setkala osobne!

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělá příležitost jak provětrat jedny šaty, které jsou naprosto ideální na takovou příležitost a chtěla bych vidět místo před rekonstrukcí. Ta atmosféra musí být úžasná a je to i jeden z mých snů.
    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Ino, těším se na tvůj plesový outfit! A proč bych o lístky stála já? Byla jsem naposledy večer venku v lednu 2014. Neuvěřitelné .-)) Šla jsem na koncert Michaela Bublého, asi ve třetině jsem ale musela odejít, mimino a manžel to doma nějak nezvládali... takže svoji nejoblíbenšjší písničku jsem slyšela mezi dveřma na odchodu a před O2 arénou mě ještě stihnul rozbrečet taxikářskej gang. Tohle by byla krásná příležitost, pro noc venku a ještě si před tím užít holčičí rozmazlování. Šla bych se sestrou, protože manžela by ten dress code stresoval, ovšem pro holky je to podle mě splněný sen. Ať se ti daří, Bára. baratankodrom@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tohle je bomba!! No lístky by mohly putovat ke mně asi proto, že bych tam fakt ráda šla :D A udělaly by mi obrovskou radost. No a hlavně bych někam vytáhla šaty, které se mi ještě nikam nehodily ( no ale na Ples v Opeře by rozhodně zapadly!!). A také asi proto, že bych moc ráda strávila nějaký čas s tebou a poznala tě. No a nějaké to selfie by také nebylo špatné :D.
    simmyss.blogspot.cz
    simca.pil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je pecka. :) Kdo by se na takovou akci nechtel podivat. Ja bych si ji urcite moc uzila uz jen diky sledovani rob vsech zucastnenych dam. A navic mam doma uz dlouho krasny saty ve skrini, ktery si nemam kam vzit, takze bych je mohla konecne vyvetrat! :)
    curyinthecity@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Ino, tohle je něco fantastického! Přála bych si lístky asi proto, že bych asi jen tak příležitost dostat se na nejprestižnější akci u nás neměla. Určitě bych vzala přítele a splnila bych si tak sen o noci jak princezna s princem :)

    janatkova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Paráda :-) moc bych si přála být hostem na Plese v opeře. Po několik let jsem se ho účastnila pouze pracovně a tak by bylo nádherné promněnit se v popelku a moci si tam zatančit a užít si ples v celé své kráse..
    lucie-rysava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ples v opeře je prostě sen. Vlastně si tam sebe samu ani nedokážu úplně představit, ale v životě je všechno výzva a tohle by mohl být užasný start nového roku. Nového roku kde vidím sebevědomější a krásnější já. Já, které se nebojí vstoupit do opery mezi hvězdy, ba co víc, já, které si dokáže říct, že sem patří stejně tak jako všichni ostatní kdo tam budou. A co víc, možná dodat sebedůvěru nejenom mně, ale i mému doprovodu, protože kdo by se nechtěl takovéto akce účastnit a cítít se báječně. Ne jen pro tento večer, ale všechny večery které přijdou.
    Doufám, že nebudu znít moc sentimentálně, ale toto je první věc co me při přečtení této Giveaway napadla.
    ssimval@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Krásná soutěž. Já bych chtěla jít proto, že jsem se zařekla, že už si konečně začnu plnit i své sny. Ve 33 letech je myslím načase...A jedním ze snů je zažít tuto nádhernou akci, taktřeba to klapne...zakrevskap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělá soutěž! Kdybych lístky vyhrála, tak bych je jednoznačně dala svým rodičům. I po více než 30 letech společného soužití se spolu nenudí, a právě ne tak dávno spolu znovu absolvovali taneční (a spolu se smáli, když jeden z nich chytal křeč ;)), což si myslím, že si zaslouží obdiv ;) Dnes je obdivuje už i můj manžel a doufám, že to budeme mít po padesátce stejné ;))

    A.

    sororessa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Přeji hezký den, to je tedy příležitost! Chci jednoduše žít a co nejvíce toho zažít a kdy jindy než teď? :)
    Lucka221@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Bože, tohle vyhrát tak jsem nejšťastnější člověk na světě! Jít na Ples v Opeře je můj sen, miluju plesy, krásné šaty a tu celkovou honosnou atmosféru. Dokonce už vím, které šaty by si zasloužily jít na takovouhle událost :)
    denisa.naglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Ino,
    chvíli jsem přemýšlela, jestli se soutěže účastnit, protože jsem do nového roku vstoupila po 3 letech zase sama. Ale abych tak nějak zapomněla, snažím se teď využívat každé možnosti a dělat spoustu nových věcí, abych načerpala inspiraci a poznala nové lidi. A koneckonců, proč bych na ples nemohla vzít třeba kamaráda. Vzhledem k tomu, že velká část pozvaných na Ples v Opeře jsou právě umělci, představuji si to jako skvělé místo plné uvolněné atmosféry, myslím, že bych byla úplně spokojená, kdybych jen seděla u skleničky a pozorovala ty tančící páry, natož kdybych si sama zatančila a mohla tak vyzkoušet nové boty, které jsem si koupila za hotové zkoušky. A nové šaty, které jsem si přivezla z Holandska. bylo by skvělé si zase jednou připadat jako princezna...
    Verča
    (fb: Veronika Pourová, email: nehladu@sgmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, v tom emailu je chyba, samozřejmě, že to je jen "gmail" :)

      Vymazat
  31. Ahoj, dlouho jsem přemýšlela, jestli se mám této soutěže zúčastnit, ale pak jsem si řekla, proč ne? :-) Bylo by super vyrazit zase do města na ples s přítelem, a vzhledem k tomu, kolik známých osobností tam bude to jistě stojí za to :-)
    email: d.valouchova09@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělá soutěž, účastnit se Plesu by byl pro mě nepřekonatelný zážitek. Sama se tam jen tak nedostanu. A hlavně jeden večer, kdy bych se cítila jako princezna.

    monika.jurakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Právě jsem si koupila nádherné plesové šaty a nesmírně ráda bych je co nejdřív vyvedla do společnosti.. A kdyby to mělo být do tak vybrané jako je na Plese v Opeře, to by bylo jako sen..:)

    Na fb sleduji jako Barbora Bee

    misscukrik(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Inu, tak to je peckovka, taková nádherná giveaway, waaaw! Jak jsem si Tvůj článek přečetla hnedka jsem se zasnila. Moc bych si přála, aby se sen stal realitou a mohla prožít něco nevšedního a krásného jako je právě ples v opeře:).
    Hezký zbytek večera
    aknelka777@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, lístky v opeře bych chtěla vyhrát proto, abych se měla zase na co těšit a taky proto, že věřím, že všechno špatné je pro něco dobré a teď už s novým rokem 2016 vyhlížím jen ty pozitiva a utíkám jim naproti!
    A další důvod je určitě, konečně mít možnost jít na takový ples, udělat výběrové řízení na partnera :D a mít důvod proč si konečně koupit dlouhé šaty.
    A v neposlední řadě bych velice ráda svému bývalému příteli do zahraničí poslala fotku z plesu O:-)
    Díky za tu šanci, naději..
    Z. Šimková
    zuzkasimkova(zavináč)seznam(tečka)cz

    OdpovědětVymazat
  36. Hezký den Ino, gratuluji k této super soutěži. My čtenářky máme konečně možnost zasoutěžit si o něco pořádného :-) A proč bych se zrovna já měla plesu zúčastnit? Když čtu komenáře nademnou nenapadá mě skoro nic čím bych mohla být originální. Samozřejmě i já bych si chtěla jednou za čas taky obléci krásné šaty, i já bych chtěla být obklopena samými úspěšnými lidmi a i já bych si chtěla prohlédnout ty skvělé budovy místa, kde se ples koná. A hlavně jediné co bych opět chtěla zažít by bylo mé dilema. Naposledy jsem ho zažívala před svým maturitním plesem a to dilema zní, jaké šaty, účes a líčení vybrat?! To bych si vyloženě užila :-D V neposlední řadě bych se plesu ráda zúčastnila kvůli jeho programu. Věřím, že i letos bude program skvělý a zábavny.

    Užijte si ples a mějte se fajn :-)

    marienerad@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. ..PROTOŽE jí doporučený šampon kevin.murphy voní dle mého partnera na mých vlasech jako vonné tyčinky.. protože mé obočí je po jejím doporučení brow boxu od urban decay konečně přirozeně tmavé a husté.. protože řasenka od mac mi na základě jejího doporučení vykouzlila krásně pandí mrkání..nejen PROTO lístky od ní na takovou top akci budou zážitkem na celý život, ještě zvýrazněným tím, že po narození syna jsme si s partnerem zatím netroufli nikam vyrazit, byť by se trénink hodil, když si v červnu před publikem chceme oficiálně slíbit lásku na zbytek života.. <3 amalachova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Ach.... tak můj důvod asi nebude moc originální, ale je to takový dívčí sen, zažít si jednu noc jako princezna. A tento ples vypadá opravdu pohádkově, tak bych ho ráda zažila :)
    cajikuk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Milá Ino,
    je úplně super, že zrovna u Tebe se dá o lístky soutěžit, ale není divu, tak unikátní blog, jako ten tvůj v Čechách jinak není :-)
    Důvod není asi úplně nejorigálnější, ale v první řadě je to můj velký sen už od malička, a v řadě druhé by to byla skvělá příležitost vytáhnout mého přítele do společnosti, protože jindy se tam asi nedostaneme :-)
    Sleduji všude. Mail - mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Soutěže se neúčastním. Přestože cena je to krásná, když se na to podívám čistě prakticky, tak to bohužel není jen o té vstupence. I kdybych tedy vyhrála, tak nějak nevím, co bych s tím lístkem dělala, protože v současné době nemám na to, abych si pořídila šaty této události hodné, zaplatila ubytování a dopravu po Praze (přepokládám, že tramvají bych do opery asi nejela) atd. A upřímě si myslím, že minimálně polovina soutěžících by tam stejně vypadala jako chudí příbuzní a dost nepatřičně. Raději si prosím přečtěte oficiální dresscode (http://www.plesvopere.cz/ples/dresscode.php) než tam vaše rodiče z dolní horní pošlete (teď to nemyslím nijak zle, ale to co jste běžně zvyklí nosit na "tancovačky" v kulturáku na plese v opeře fakt neobstojí - a zvlášť pánský dress code mi v tomto případě přijde ještě přísnější než dámský). Každopádně, tobě Ino přeji, ať si to moc užiješ a těším se na report! :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Proc ja? Tezke rict, kazda si preje byt princeznou aspon na jednu noc! A to je presne i muj sen :) a rada bych ten sen splnila i mamce, ktera by se tak mohla poprve na takovou udalost podivat :)

    Email: terka.kopecna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Chtěla bych se stát na jeden večer Popelkou... A setkat se tam s tebou a trošku nahlédnout do světa,kam stejně nikdy patřit nebudu..

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.