sobota 6. června 2015

Emma má bazar

 
 
Krásný den.
Máme před sebou krásný a slunečný víkend, ale já mám pro vás pozvánku na zajímavou pondělní akci. Jedná se o charitativní bazar který pořádá zpěvačka a moderátorka Emma Smetana.
Když mě Emma oslovila, abych se bazaru zúčastnila, neváhala jsem ani minutu. Celý výtěžek z akce totiž putuje na neziskovou organizaci Člověk v tísni a nadaci Nova, která pomáhá dětem.
 
 
 
 
Od 14 do 20 probíhá bazar, kde se známe tváře představí v roli stánkařů a budou prodávat své oblečení, oblíbené osobní věci atd.
Potkat můžete např.  Vojtu Dyka, Mahulenu Bočanovou, Pavla Lišku, Andreu Kerestešovou, Matěje Rupperta a nějaký zajimavý kousek donese i Leoš Mareš a mnoho dalších.
 

 
 
Od 20:00 bude navíc probíhat aukce, kterou moderuje Iva Pazderková. V minulých letech jste mohli vydražit např. dres Jaromíra Jágra nebo klobouk Ivana Trojana z filmu Ve stínu. I letos se v aukce objeví velmi zajímavé a vzácné kousky.
 
 
 
Součástí bazaru budou i koncerty, bar, make-up koutek či workshopy.
Budu moc ráda, když se na bazar který Emma pořádá přijdete podívat. Uděláte si radost koupí originálního ( či fashion) kousku, ale hlavně, odejdete se skvělým pocitem, že jste přispěli těm, jež naší pomoc potřebují. Na charitativním bazaru můžete tedy potkat i mě, a já se na vás budu moc těšit.
 
Ps: Na minulém  bazaru bylo vybráno 450 000, a věřím že s účastí mých skvělých čtenářek, může být tato částka ještě vyšší:)
 


4 komentáře:

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.