neděle 19. října 2014

Travel: První nakupovací den na Floridě:)



Krásné ráno moje čtenářky:)
Jsem tu s dalším floridským článkem:)
Máme za sebou první den, který je vždy ve znamení odpočinku:) Nevím jak na vás, ale na mě vždy celkem dost funguje jet lag, takže v tuto chvíli jsem například po třech hodinách spánku a vstávačce ve tři ráno, protože moje tělo je ještě nastaveno na Čr čas a prostě vstává:)
Proto se první den ani nikam nehoníme, nehledě na to, že nám ztracené kufry udělali čáru přes rozpočet a nutí mě nakupovat( hurá:) i když jsem chtěla nejdříve výletovat, a pak až řešit nákupy. Ale výlet si vynahradíme dnes a já se moc těším:)

Co se týče kufrů, podle Delta airlines online systému jsou stále v Čr..nechápu:) 
ty kufry asi mají asi strach z lítání:)

Jelikož jsem opravdu přijela jen v těch jedněch vlněných šatech, vrhli jsme se na nákupy, abych mohla alespoň na ulici:)

Když se vám bude chtít, budu ráda když mi napíšete co by jste si koupili jako první věc vy..kdyý by jste byli na dovolené bez kufrů:) Dost by mě to zajímalo, co by jste upřednostnili:)
Na Floridě je 28 stupňů, ale pro místní je už jasný podzim a většina letních věcí už je schovaná, takže s výběrem to bylo maličko horší, a museli jsme oběhnout dvakrát tolik obchodů.

Nehledě na to že jsem rozhodně musela nakoupit základní věci jako prádlo a kosmetiku a hodně mi chybí žehlička na vlasy, zvláště v tomhle teplém počasí, ale mám ji v kufru celkem novou, jsem s ní spokojená a nepotřebuji mít zrovna dvě:) pokud tedy kufr někdy dorazí:)

Takže ráno se vyráželo na prádlo a plavky do Viktorias Secret. Plavky už teď neprodávají žádné ale alespoň prádlo jsem sehnala a chystám se ještě na podprsenky:)










Jelikož jsme s mužem plánovali chodit každé ráno běhat na pláží, zabalili jsme si sebou running oblečení:)
Koupili jsme ho tedy oba nové, ale za boty jsem třeba moc ráda, protože jsem tyhle Reebok chtěla už v Čr, tak bych si je stejně pořizovala:)






Bez parfému ani ránu. Marca Jacobse jsem taky měla v plánu už původně:) Tyhle celé sady miluji..sprchovým gelem a lotionem se perfektně podpoří vůně patfému. A taštička je prostě sladká:)



Škoda že jsem neměla plavky v příručáku, protože shánět je tady byl očistec, všude už prezentují svetry i když je tu vedro:) Takže i když to není úplně můh styl, jsem ráda, že se mám v čem válet u mamky na bazénu:)



I doma potřebuji v něčem chodit, takže to vyřešila teplákovka Aeropostale. Původně jsem chtěla Hollister, ale neměli velikosti, ani se mi tolik nelíbili.






Co se kosmetiky týče, určitě bych si ráda opět koupila něco z kolekce Marc Jacobs. 
Nejenom proto že Marca zbožňuji:) ale jsem s jeho dekorativkou hrozně spokojená  a nutně potřebuji další kousky:)





No a konečně taky nějaké normální oblečení. Dlouho jsem nazažila takový zvláštní pocit, že opravdu nemám vůbec nic na sebe:) a tentokrát jsem fakt nekecala:)

Tohle jsou maxi šaty a plánuji si je vzít na dnešní výlet:)


Krajkové minišaty, konečně můžeme s mamkou alespoň na večeři:)




Perfektní minišaty s kapsami a kosticemi.

 A mé asi nejoblíbenější:)



Po nákupech následoval oběd. Jelikož mamka žije na pobřeží, je tu nabídka mořských plodů opravdu pestrá a já jsem u v sedmém nebi:)












Poslední nákupy se včera týkaly jídla. Takže rychlovka ve Wal Mart, kde začíná být velký nápor na Halloween tématiku:) Ale o něm si samozřejmě napíšeme později ještě víc:)
Vše má v tuto chvíli příchuť dýně. Kafe, muffiny i žvejkačky:)












Tak jak se vám líbí moje nákupy z prvního dne?

20 komentářů:

  1. Super úlovky, Ino. Ty dvoje poslední kalhotky od VS jsou perfektní. Teplákovku bych brala taky a stejně tak i všechny šaty. Doufám, že ukážeš ty maxi celé. :)
    Mořské plody zbožňuji a ty halloweenské muffiny jsou roztomilé. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Spojila jsi příjemné s užitečným/nutným :) Službu aerolinek opravdu nechápu, jak mohly kufry zůstat v ČR, když vy jste odcestovali letadlem? Neskutečný.. V letadle jsme vždycky ještě čekali, až naloží všechny kufry a kolikrát jsme odlítali s menším zpožděním, jen aby ty kufry naložený byly.. Proto nechápu, jak prostě kufry nemůžou z letiště odejít..
    Nákupy jako takové se mi líbí moc moc :) Z Victoria's Secret si už strašně dlouho něco plánuji pořídit a doufám, že se mi to brzy splní :)
    Spodní prádlo je nutnost.. Ve Victoria's Secret mají moc pěkné kousky, vždycky je na něčích fotkách obdivuji a neskutečně jejich majitelkám závidím :) Sama sis vybrala pěkné kalhotky, líbí se mi každé trojice něco :)
    Sportovní oblečení je taky důležité (obzvlášť když máte v plánu běhat), ty botasky od Reeboku se mi moc líbí a musím se pochlubit, že mám jedny hodně podobné od Adidasu :)
    Sety parfému s tělovým mlékem/sprchovým gelem/kosmetickou taštičkou se mi na oko vždycky moc líbí (a tyhle od Jacobse jsou obzvlášť moc pěkné), jen kolikrát to tělové mléko/sprchový gel nevyužiji, tak nevím :) Jinak mi Oh, Lola! moc nevoní, oblíbila jsem si od něj vůně Honey a Daisy Eau so Fresh Delight :)
    S plavkami s tebou naprosto soucítím. Věřím, že je v tomhle období těžké nějaké sehnat (i když na Floridě? Tam by je snad ještě mít mohli :)). A teplákovka od Aeropostale je moc hezká :) Už delší dobu o pořízení nějaké teplákovky uvažuju :)
    Na kosmetiku Marc Jacobs jsem ještě nikdy nenarazila (naše Sephora ji nemá), ale vždycky od něj na internetu strašně obdivuju ty laky na nehty :) Ty prostě nemají chybu :)
    Šaty se mi všechny moc líbí, nejvíce asi ty černé krajkové :) Obdivuju tě za to, že šaty nosíš hodně, protože ják tomu odvahu snad nikdy nezískám (ostatně ani žádné šaty nemám - kromě společenských a letních), ale budu se snažit, je to krásně ženské :)
    Mořské plody jdou mimo mě. Nějakou rybu sice skousnu ale nic jiného jsem kromě suši zatím neochutnala a upřímně mě to ani moc neláká :D
    A Halloween? Ten miluju! Všechny dekorace a cukrovinky vypadají naprosto božsky a budu se těšit, až se o něm rozepíšeš později :)
    Budu vám pořád držet palce, aby vám kufry vrátili co nejdřív :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sarah,,moc děkuji za to že jsi se rozepsala,,takové delší komentáře miluji:) kufry už máme,,hurá..ale děkuji za podporu:) Marca jacobse jsme zkusila snad všechny vune ale Lola na mě voní nejlepe..a Sephora ho zatim bohužel v Čr asi neplanuje..nevim jak v evrope,,ja morske plody miluji a zvlast tady je jím porad,,doufam, ze te zaujmou i dalsi posty:)

      Vymazat
  3. Všechny ty šaty se mi strašně moc líbí :). Týjo, neumím si to představit, že bych byla bez kufru, ale o to víc, bych zase byla nadšená, že si můžu odůvodnit nakupování :D. Ty boty Reebok se mi strašně moc líbí.
    No nakoupila sis samý krásný věci i ten parfémek s mlékem a taštička jsou roztomilý :).
    Já jsem ještě nikdy takhle mořské plody neměla, ale aji bych ráda zkusila :).
    Tak užívejte a ať brzy kufry máte :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty jsou perfektní! Hrozně se mi líbí! Mají výraznou ale přesto pěknou barvu. Nike mi připadají hrozně výrazné, vůbec se v nich necítím. A hlavně je má každá druhá. Plavky se mi naopak strašně líbí, jsou takové boho. Rozhodně mi přijdou originální :) Halloween v USA to bych chtěla taky někdy začít, třeba až budu mít děti, i když v Praze se to poslední dobou taky hodně prožívá, ale rozhodně se to nedá strovnat. Dekorativku MJ ti moc závídím, jsem zvědavá, kdy bude k dostání v ČR. A ještě jsem se chtěla zeptat na značku Aeropostale. Mohla bys jí trochu přiblížit, prosím? Jasně, můžu si to vygooglit, ale tvůj pohled na tu značku by mě stejně zajímal. Moc si to tam užij za nás za všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na halloween hrozne tesim..to datum jsme zvolili zamerne:) jinak aeropostale..je neco jako hollister nebo Abercrombie..jen levnejsi..mozna lehce min kvalitni materialy ale mamka si od nich kupuje teplakovky na behani a pry ji drzi dobre. Je to pro me takový typicka americka moda rekla bych..jednoducha,,na trika a teplakovky je za me fajn..ale maji i pekne dziny.takze treba na doplnění satniku je ok:)

      Vymazat
  5. Fuuha, tak zkušenost se ztracenými kufry nezávidím - vždycky když někam letím, tak se modlím, ať kufry doletí se mnou. To je pak adrenalin u pásu :D. Ale zase to "vynucené" nakupovaní taky není na škodu, ne? ;)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vy jste mně tady nechali,já chci taky 28 stupnů :( Inuško,pěkně si to užijte a nedej si zkazit náladu ztracenými kufry,ikdyž máš můj obdiv,já bych byla hysterická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci já tě chtěla naložit do kufru..ale vidis jak bys dopadla?:)

      Vymazat
    2. Tak to máš pravdu,trochu se toulaly,ale doufám,že už je máte a je vše v pořádku :D

      Vymazat
  7. Jo a šaty ajsou nádherny,hlavně ty černý :) A vůně,ani nemluvím,ta je ... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně, když nedorazily kufry, tak jsem šla do Walmartu pro trička Hanes a jsou to ta nejlepší, jaka jsem kdy koupila. Pak už kufry přijely a šla jsem nakupovat jako obvykle do VS, obchodní centra, outlety a TJ Max, Marshalls a Ross.

    OdpovědětVymazat
  9. Ehm, máš i čtenáře! =B (narážka na tvůj úvod..)

    Jet lagem jsem ještě netrpěl..zatím jsem lítal jen po Evropě a Kanárech..

    Co bych si koupil jako základ, kdyby mi zapomněli kufry? Nepočítaje spodní prádlo a kosmetiku, tak určitě basic trika (alespoň tři, čtyři..), džíny, conversky, kdyby byla zima, tak mikinu na zips s kapucí/bomberu..myslím, že to je outfit použitelný unisexově =D

    Tak ať kufry co nejrychleji dorazí..užívejte pobyt =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uaaa Michale promiň..jak jsem zrovna na tebe mohla zapomenout..?neboj..v novem clanku jsem to napravila..jsem za panske ctenare moc rada:)

      Vymazat
  10. Taky jsem v kvetnu dorazila do Vegas bez kufru - trvalo jim to 3 dny nez dorazil. Muj nakup prvni den byl jasny, spodni pradlo, tricka, kratasy a krem. Nastesti jsem v prirucni tasce par drobnosti mela, ale predstava ze se kufr nenajde me trochu desila.. Stejne jako ty jsem postradala zehlicku :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? prvni co, kdyz dnes prisli bylo to, ze jsem vyzehlila ofinu:)

      Vymazat
  11. Dulezita vec:
    Ono se to malo vi, ale pokud si prostudujes podminky prepravy (pokud jsem dobre rozumnela letela si s Delta) mas narok na docela dost penez:
    http://www.delta.com/content/www/en_US/traveling-with-us/baggage/after-your-trip/delayed-lost-or-damaged.html
    (zalezi podle spolecnosti, ale nekde ti vrati naklady az do cca 1500 dolaru)
    Vim to od kamarada , ktery nekolik let pracoval pro air France.
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc..vim o tom..ale bohuzel je to chyba ceskych aerolinek..takze smula

      Vymazat
  12. "by jste" nééé, to prosím fakt ne...a v předcházejícím článku taky letenky nestáli, ani kufry neodletěli...:P

    ztracený kufry nezávidím, vždycky se toho hrozně děsím, takže dražší věci, ty, o který určitě nechci přijít a nezbytnosti dávam do příručáku, ale všechno se většinou nevejde, no:D...ale ty mořský plody závidim=)

    určitě si zjisti podmínky delty, at se ti aspon vrátí, co sis "musela":D koupit=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,,mas pravdu..moje chyba,,ale jak jsem psala..clanky pisu ve velke rychlosti.ani neupravuji fotky a nekontroluji pravopis,,jsem rada ze mi rodina dovoli byt na blogu kdyz mam byt s nimi a odpocivat ale chtela jsem pro vas postovat..tak budes obcas muset privrit oko:) jsem rada ze to vubec stihnu dopsat:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.