středa 27. března 2013

Cestujeme:)

Krásný den..

Kdo sleduji moji FB stránku tak ví..že jsem vyrazila do světa..Počasí u nás je vážně na houby,,tak je na čase porozhlédnout se jinde:) Zatím vám píšu z letiště..ale už se strašně těším až budeme na místě:)

Tuhle cestu jsem se rozhodla udělat takový můj malý experiment..Protože jsem věděla že při tomhle cestování vystřídám několik zemí..vzala jsem si outfit..který mě přesně vystihuje..ale pro ostatní může být trošku extravagantnější:)

Psát otázky můžete i tady   http://ask.fm/InaTblog

Letiště Praha 3 hodiny ráno:(



Bez sluchátek ani ránu:)


Boeing do Frankfurtu


Na letišti v Čr na mě nikdo kladně nereagoval..buď se smáli..nebo se na mě koukali otráveně:(

Na letišti ve Frankfurtu mě několik lidí pochválilo..3 mladé Německé slečny na mě volali že mám super ouftit a mávali mi (strašně mě potěšili:)

Frankfurt:)


Nejlepší reakce byly v letadle z Frankfurtu. V letadle si mě odchytil mladý stevard , který mi řekl že tak stylového člověka v letadle jěště neviděl..a čeká na to od doby co tam pracuje..8 let:) Stevardka mi přinesla čokoládu za to že se ji líbí můj hairstyle:) a několik spolucestujícíh se se mnou dalo do řeči aby si se mnou pokecalo o módě:)

Musím říct že pro mě to byl důkaz že móda je univerzální jazyk který prostě funguje všude, a můžete díky ní navázat kontakt s lidmi..se kterými by jste se jinak neseznámili:)

Mimochodem na dalším letišti, kam jsme přiletěli po Frankfurtu, mě zase Český pár probírál (v domnění že jsem cizinka), že nechápou, když jsem hubená, proč si na sebe beru takovou sukni, která vypadá jako zvon, proč nemám něco uplého na tělo:) Njn:)

Mimochodem..sukni mi ušila kolegyně z práce..že je hrozně šikovná?:)



Co se týče samotné cesty..Cílovou destinaci vám ještě nechci sdělit..ale ty kteří mě čtete už déle..by to určitě mohly uhodnout..Kdo se trefí ..tomu dovezu malou sladkost:)

Jinak ten nejdelší let máme za sebou..z Frankfurtu jsme letěli největším dopravním letadlem Airbus 330 ( kam se vejde nejvíc asi 800 lidí. a má dvě patra) 
Letadlo bylo narváno, ale musím říct, že zřejmě díky velikosti letadla nebyly žádné turbulence, jen přistání byl oříšek pro můj žaludek, který měl co dělat aby to ustál:)





Interiér airbusu, nevešel se mi celý, vpravo je další řada o třech sedadlech. a nad námi další patro:)


Jelikož se jedná o nové letalo..hrozně se mi líbilo že bylo zvenčí na stroji několik kamer a vy jste se mohly dívat na přímý přenos celého letu..sledovat jak přistáváme nebo krajinu pod námi. Tím že jsme letěli s Lufthansou( normálně lítame tuhle trasu s jinou společností) jsme mohly porovnávat i jídlo na palubě..a tentokrát musím říci že to bylo daleko lepší..a a taky byl častější servis:)


Připoutejte se..právě startujeme:)





Já cestování opravdu hodně zbožňuji, a ráda si čtu rady od ostatních cestovatelů, tak doufám že i vás budou bavit tyhle cestovně- informační posty.

Bože, ale víte co na cestování nesnáším? ty letištní prohlídky..můj muž vždycky proklouzne naprosto bez problémů, ale já jím prostě připadám děsně podezřelá:) Dneska mě dokonce prohmatávaly drdol který jsem si v letadle udělala, jestli tam nemám něco ukrytého.


Hnusný kontroly..



 Paní z letištní kontroly mě anglicky ujistila že mi ho nepoškodí..že je krásný..ale že to musí udělat jestli tam něco není..ne ne..nic tam nebylo..:) a to že vás vyzují z bot je pro milovníka módy další rána..Bez bot si připadáve vážně zranitelní:)



Aktuálně na letišti..se zkontrolovaným drdolem..vypadá to že nemám nožky..ale mám je pod sukní..fakt:)
Teď už jen čekáme na další let a já se nemůžu dočkat až si lehnu a napíšu vám brzy nový post:)




Aktuální  letiště je tak obrovský, že mezi terminály jezdi metro

Ps:  Malá nápověda z obrazovky letadla:)


Snad jsem vás moc nezahltila..a budu i moc ráda když mi napíšete kam se vy letos chystáte:) a kde si myslíte že bude moje cílová destinace:)



63 komentářů:

  1. Super článek, už se těším, až bude další pokračování a tobě to hrozně sekne, ta sukně se mi právě moc líbí :) A čechy bych moc neřešila, ty tě radši pomluví než aby něco pochválili ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten outfit je skvělý! Češi jsou prostě suchaři v těhle věcech :( Těším se na další článek ))

    http://dienosaur.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mco děkuji..jsem ráda že se outfit líbí:)

      Vymazat
  3. ze by zase emerika ;) tvuj styl je jedinecny a tak sa nediv, ze nekteri cesi to neoceni, to vis byt jina je nekdy pro ostatni problem :) si krasnaaaa :*

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní ohoz! Češi jsou prostě zapšklí, já tě potkat ve tři ráno na letišti, určitě bych se nemračila :) Já se chystám za kamarády na Mallorcu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow Mallorka..to bude určitě paráda..krásně si to užiješ:)

      Vymazat
  5. Užijte si cestu :) Hned bych taky letěla :) Letiště jsem tipovala na JFK v New Yorku, ale nejspíš se mýlím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc rendy..je to trošku menší letiště:) ale celkový směr je správný:)

      Vymazat
  6. Bože, ty Češi se mi tímhle doslova hnusí! S jejich konzervativností to je jak 100 let za opicemi :/ Moc ti to sluší a díky bohu, že to aspoň v letadle ocenili :) Jinak cestu ti závidím,ať už je kamkoliv, ale jelikož to bude nejspíš někde v Americe, závidím ti ještě 100x více :) Já v létě plánuju hodně cestovat, tak jsi mě už úplně navnadila :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji Natálie..a kam vyrážíš? směr si jinak trefila:)

      Vymazat
    2. Plánuju nejspíš někam do Afriky nebo Turecko, ještě je to ve hvězdách, ale ať už je to tady :) Taky jedu pracovně do Chorvatska, ale plánuju to pojmout spíše jako dovolenou :D

      Vymazat
  7. Ach jo, je mi z čechů opravdu smutno. Outfit je hezky sladěný a hlavně jsi to ty, tvá osobnost.
    Ale dost mě pobavilo prošacování drdolu :D
    Užij si cestování, krapet závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi..i mého muže to šacování pobavilo..já jim asi připadám jako drogová dealerka.vždycky mi věnují dost pozornosti:)

      Vymazat
  8. Vypadáš jako nějaká hvězda z Hollywoodu :)Češi jsou prostě konzervativní a tohle neocení.

    hollywoodu

    OdpovědětVymazat
  9. Je to smutné, že pokud u nás někdo má na sobě něco jiného než odrbané džíny a tenisky je to hned podivín, cíl pomluv či co já vím. Ale jsem děsně ráda, že je stejně možné potkávat takové skvělé stylové lidi jako jsi ty, protože to je prostě radost pohledět :-) A to můžu prohlašovat fakt čestně, protože už jsem tě párkrát potkala a pokaždé na tobě mohla oči nechat :-) Těším se na další články z cest, u tebe je čtu obzvlášť ráda :-) Užij si dovolené :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Terko..moc děkuji..až se červenám:)udělala jsi mi radost

      Vymazat
  10. Ja cestuju strasne,strasne rada, od te doby, co jsem objevila kouzlo levnych letenek, jsem porad nekde, ted jsem se vratila z Norska, za mesic se chystam do Italie, v lete do Dublinu a moc bych rada i do Dubaje :-) a ty letistni kontroly primo nesnasim, v Praze jsem vzdycky prosla bez problemu, ale od te doby, co ziju v Polsku, je to mnohem horsi, jednou mi rozrezali kufr, nastesti nebyl nijak drahy, ale stejne me to nastvalo....to s tim drdolem me pobavilo:-)

    A to jsou proste Cesi no, kdo vybocuje z davu, ten je hned stredem zajmu, ja bych za tebou prisla hned! A verim, ze ty pochvaly od cizincu urcite potesi, me takhle v Norsku tedka pochvalila jedna Japonka a byla jsem za to strasne stastna:-) Moc se tesim na dalsi cestovatelske posty, s destinaci tipuju Ameriku, ale klidne to muze byt i Asie nebo neco exotictejsiho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi fakt sikovna ze dokazes za levno obletet svet:)taky se snazím chytre nakupovat letenky.Destinaci si odhadla napoprvé..klidně zkus i konkrétní stát:) a co jsi měla na sobě když tě chválila ta Japonka? taková setkání strašně potěší:)

      Vymazat
  11. To s tím drdolem je bomba! Teď se tu popadám smíchy za břicho když si to představuji :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni nesměj se mi..to je vážná věc:) néé já se smála taky když mi ho prohmatávala..asi ji přišel velkej a mohly tam podle ní být třeba drogy..nevím:)

      Vymazat
    2. Tak aspoň že to chudák drdůlek přežil! :-D

      Vymazat
  12. moda je univerzální jazyk, se kterým se ale v česku nedomluvíš :( :D outfit není můj styl, ale moc se mi líbí, že cestuješ jako pravá dáma! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem v pondělí přiletěla z bali, letadlem cesta cca 26 hodin.. To byla pohodička ..:DD Ne, bylo to HROZNÝ!:D

    OdpovědětVymazat
  14. Tuším, že to bude Amerika :))
    ten outfit je skvělý, a je strašně fajn, že ti ho chválili, jen je trošku smutné, že u nás se to zdá všem "divné" ://
    a nechápu, jak někdo ve 3 hodiny dokáže vypadat tak dobře :)) :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Teri..a zkusíš tipnout stát?jinak já vstávala v 1 hodinu ráno, takže jsem měla dost času se dát nějak do kupy..ale musím říct že za to může kvalitní make-up a tvářenka:)

      Vymazat
  15. Sluší, jako vždy :). Nejedete náhodou do Californie? I tak ale závidím :D

    OdpovědětVymazat
  16. taky bych hned někam letěla, tohle počasí tady je děs a odletět na chvíli od všech starostí je moc fajn :) a napadla mě Kalifornie! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nevím proč, ale osobně bych tipla Texas nebo Kalifornii a oboje bych ti moc záviděla :)
    Outfit mi nepřijde zas tak moc extravagantní, aby tě kvůli němu musel někdo pomlouvat, ale třeba je to tím, že už jsem na to u tebe tak trochu zvyklá... ;)
    Každopádně Inuško přeju krásnou cestu a moc si to užijte, šíleně se těším na články! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásko..nevím jak jsi to dokázala ale trefila jsi to přesně. Těch míst kde budeme je více..ale Texas je jednou ze zastávek..Vyhráváš sladkou dobrůtku z Usa:)

      Vymazat
  18. Tak to ti závidím, tady u náš je fakt počasí na houby, a to co se týče posměšku, tak si z toho nic nedělej, tady u nás jsou lidí bez stylu, kolikrát jsem si chtěla vzít nejaky outfit, ale radši jsem ho nechala doma, protože jsem se bála že se mi budou smát :-X
    Měj se krasne, moc ti to sluší :-)*


    http://www.nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tyjo já se na ty Tvoje americký články těším víc než na Ježíška! :D:D
    Posílám pusu za oceán, má milá :*

    OdpovědětVymazat
  20. Tu nápovědu jsi neměla dávat!!! Má první myšlenka byla - určo jede do Améru a ty jsi mi zhatila moji dokonalou intuici nápovědou :D :D

    OdpovědětVymazat
  21. Zkusim Kalifornii. No, já bych se taky usmívala, ale rozhodne bych to nemyslela zle. A pak bych "urcite nenapadne" ukazovala priteli - podívej, hele vidis? nespi, no tak divej se, je to super, ze jo vid? Uzasny, co? A pokud připustím, že by ve tri rano vnimal, tak by dodal, neco jako - hotova Francouzska, to by ti slušelo - a ja bych spustila monolog jak bych se mi to libilo, ale jak bych se neodvazila a ze nejsem Ty... V HK jsem Te nikdy nepotkala, neumim si predtavit reakce okoli, protoze ja i kdyz jsem vysla ve vysokych lodickach (potrebovala jsem je rozchodit pred akci a sla jsem do kina, nebehala jsem po meste) tak si mohli vsichni hlavy ukroutit jak nechapali :-(
    Tu sukni, nebo sikovnou kolegyni nutne potrebuju!! Uzij si dovolenou a tesim se na dalsi clanky!. S.

    OdpovědětVymazat
  22. s tím drdůlkem je to vtipné :-). A kontroly na letištích nesnáším. V Dubaji jsme čekali 3hodiny než nás pustili do hotelu, kde jsme čekali na transfer. Spací čas nám tím zkrátili na 3hodiny, njn. V Praze nás taky jednou měli za pašeráky. To když jsme přiletěli z Rhodosu a kufry vyjížděly na pás společně s linkou z Amsterdamu. Celníci po nás hned šli, ale když zjistili, že jsme přiletěli z Rhodosu, tak nás nechali jít :-D. Každopádně si dovolenou užij - co třeba Miami?? :-) Já mám dovolenou už za sebou, měsíc jsem se flákala v Thajsku - možná si některé moje příspěvky viděla na blogu ;-). Ale už samozřejmě pokukuji po nějaké další destinaci. Miluju cestování!!!!

    http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. bude to západ USA, tuším že Kalifornie nebo něco poblíž, uvidíme :) každoopádě ti to moc závidím a už se hrozně těším, až budu někdy vydělávat tolik, abych si to také dopřála.
    a sluší ti to, čechy neposlouchej, jsme suchaři :D

    OdpovědětVymazat
  24. Určitě to bude cesta po USA a když je to do tepla, tak bych tipovala Texas, Kalifornii případně Miami. :)
    Ino, tvůj cestovní outfit je perfektní. Vypadáš francouzsky, já by byla z těch, co by na tebe volaly, že máš super outfit. Z Čechů si nic nedělej, prostě většina našeho národa nemá pro tohle pochopení.

    OdpovědětVymazat
  25. obdivuji kohokoliv kdo cestuje v botach na podpatku :) drdol máš krásný, já teda většinou projdou kontrolou v pořádku :) jsem zvědavá kam cestuješ, užij si to!

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadáš úžasně! ta sukně je vážně dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  27. Nejspíš někam do USA? :) Zkusím tipnout Miami nebo Texas :)..
    Náhodou Tvůj outfit je dokonalý a ani se nedivím, že Ti ho pochválili :)
    Znám to z léta z Německa, nikdo nic neřešil, jen Češi a trochu mě to mrzelo a chvílema jsem se styděla i přiznat, že jsem Češka..
    Užíj si dovču a přivez nám trochu toho sluníčka už i sem! :)

    Vendul

    OdpovědětVymazat
  28. teda, tomu říkám originalita!(v pozitivním slova smyslu, samozřejmě!), s dovolením ukládám do složky Fashion inspiration :) fakt skvělé, do detailu :)
    Tipuju západ USA, Kalifornie už byla řečená, ale třeba Arizona, Utah, New Mexico.. tam to taky může být dobré :)

    OdpovědětVymazat
  29. Já mám tyhle články hodně ráda, takže ti za něj děkuji :)
    Co se týče tvého outfitu, já bych byla mezi těma, kteří by ti ho určitě chválili, hlavně ta sukně a mašle, ty jsou skvělé!
    Tyjo o letadlech, ve kterých je taková kamera jsem ještě neslyšela, to muselo být super sledovat let..
    A tolik jídla jsme my teda vůbec nedostali.. ale vždy budu vzpomínat na dokonalý máslový crossant, který jsme jednou dostali, byl ještě teplý.. mňam!
    My se chystáme do nějakých hodně teplých krajů, ale bohužel ne letos, asi pravděpodobně příští rok v únoru, protože můj přítel od dubna nastupuje do nové práce, takže o prázdniných dovču nedostane.. ale to neva, aspon si příští rok přineseme teplo už v zimě ;)

    OdpovědětVymazat
  30. že by Florida? Ještě bych tě tipla i na New York! Tam by ti to slušelo:) A česko nemá cenu řešit, tady se pomlouvá každý s každým:) A výlet ti závidím.:)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak tedy, nechci nikoho pohoršovat, nic, ale mě to stylové vůbec nepřijde. Možné je to originální, no ani to ne, ale spíš úsměvné. Sukně je pěkná, ale nic nového. Celková kombinace je strašná. Přijde mi to jako snaha malé holky z horní dolní za každou cenu zaujmout. To že outfit " křičí" na sto mil daleko, neznamená že je stylový. Styl je trochu jinde. Veronika

    OdpovědětVymazat
  32. Ina vyzeráš super, ja keby ťa stretnem tak slintám že aká si krásna :)

    OdpovědětVymazat
  33. nenávidim kontroly...vždycky když letím třeba jenom dvouhodinovej let, tak si říkám, že bych radši jela o pár hodin víc autem, ale v klidu...na vlasy mi teda ještě nikdo nehrabal! to bych asi fakt už nepřekousla...ale v amstru mě ted prohnali tim scanerem a taky se mi to teda nelíbilo
    tak asi kalifornie=)...ale jestli skončíš na havaji, tak ti to budu do konce života závidět

    a češi x cizinci a moda...je to fakt smutný...ale tak čokoládka dobrá:D

    OdpovědětVymazat
  34. Vážně ti to sluší :) ..
    užijte si cestu s dovolenou..
    a hlavně v pořádku dorazte na místo :)

    OdpovědětVymazat
  35. Takové články se mi líbí.. věřím, že v Čechách na Tvůj outfit koukali otráveně, jsme stejně blbá země :( :D:D Jinak Ti to samozřejmě mooc sluší :))

    Neletíš do Mexika? :))

    OdpovědětVymazat
  36. Ty ideš do Ameriky! Ja ti tak závidím, ja som taký malý Amerikofil :D uži si ! (a ak ideš do San Francisca tak ti závidím /v dobrom, samozrejme/ ešte viac, lebo to je moja zamilovaná destinácia :))
    Inak krásny post, skvelé reakcie spolucestujúcich a pobavil ma český pár :)) (sama som SLovenka čo pracuje v Rakúsku, tak si tiež niekedy vypočujem veci :)
    A sukňa je nádherná, podobnú som si dnes objednala od jednej slečny, ale v ružovom. Chválim šikovnú kolegyňu :)

    OdpovědětVymazat
  37. Úžasný chic otfit! A super post:).
    xx
    Audrey&Pearl
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Inuško, moc ti to slušelo :) Nj Češi jsou přízemní... Moc se mi líbí ty boty :)

    OdpovědětVymazat
  39. Presne také pohľady/smiech ľudí poznám..neznášam to..preto by som chcela žiť niekde v Anglicku,kde je každému jedno,čo mám na sebe :))

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  40. Outfit přesně podle mého gusta. :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ino, vypadas neuveritelne a prekrasne.. Navic obdivuju, ze i na takovou dalku jsi stylova! Litam podobnou cestu 2x rocne a s hanbou priznavam, ze muj "outfit" jsou plataky, tricko, mikina a tenisky..
    Preju krasne pozitivni zazitky z vyletu a tesim se na dalsi clanky!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  42. Ze by prestup v Atlante? A pak dal do Cali? Pred dvema tydny jsem tuhle trasu absolvovala, bohuzel bez zadnych modnich zazitku=) Moc ti to sluselo=)

    OdpovědětVymazat
  43. Vypadáš výborně! Důkaz, že se nemusí cestovat jen v džínách a tak... A moc hezký experiment na lidech:) V ČR jsou lidi prostě módně netolerantní, nesnáší, když se někdo odlišuje a všecko musí být děsně SEXI (viz to doporučení k tvé úzké sukni). Užij si cestování! Veronika

    OdpovědětVymazat
  44. Jsi nádherná! Já obdivuju, že dokážeš cestovat takovou dálku takhle upravená! Určitě bych z Tebe nespustila oči :-)
    A ten drdol mě fakt pobavil! :-D Představa pašování čehokoliv v drdolu... :-D

    OdpovědětVymazat
  45. Skvělý článek, Inuš :) Letištní kontroly jsou na pěst a taky je nesnáším... Seklo ti to a nedivím se, že v Čechách nikdo nic nepochválil, tady je běžné. Tady se jen haní ;-)

    OdpovědětVymazat
  46. Outfit je skvělý, přesně podle mého gusta! Sama mám problém s netolerantními českými turisty, když si člověk do letadla neobleče turistický stejnokroj rifle-triko-tenisky, ale elegantní šaty, nebo extravagantnější outfit je za exota a schytá spoustu nenávistných pohledů. Btw, ten dvoupatrový airbus, kterým jste letěli z Frankfurtu je model A380. :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Tvoje články jsou vážně úžasný! :) Jedním hltem jsem přečetla celý tvůj cestovní deník.
    Hrozně ti to všude sluší! :) A ta sukně je nádherná, kdybys potkala na letišti v Praze mě, rozhodně bych ti ji taky pochválila! :)

    OdpovědětVymazat
  48. máš moc pěkný blog, líbí se mi, že jsi originální, a nebojíš se toho!! :) taky se mi líbí, že cestuješ v sukni! většina lidí říká, jak jim musí být pohodlně, a letí v džínách, přitom mně přijde, že často sukně, nebo šaty, jsou pohodlnější, než ty džíny :) a je to stylový. Ta sukně je skvělá! hned bych takovou chtěla! :) působíš v tom jako francouzka, je to moc pěkný!! :) jinak prohledávání drdolu je teda ujetý :D to by mě ani nenapadlo :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.