sobota 7. května 2011

American Dream

Pro mě je léto spojeno s cestováním a dovolenou. Ten největší cestovatelský sen , se mi splnil minulé léto. Do USA jsem se chtěla podívat už od dětství, a doufám že se mi ještě podaří se tam vrátit.

Tady alespoň malá ochutnávka fotek, doufám že vás budou bavit:)


Kam by jste se rády podívaly, třeba už tohle léto, nebo do budoucna? těším se na vaše názory:)













klasická americká ulice


Pensacola beach


nejlepší donuty


Večerní zábava američanů, několikrát do týdne zdarma koncert na pláži





Národní muzeum letectví a námořnictva







citronové Cupcakes











































kulečník v obyčejný americký hospodě:)





A co se týče Američanů, všichni si myslí že jsme Rusové. ke konci už jsme si na to nějak tak zvykli:)
Ale je úžasné když vás cizí lidé zastaví na ulici, jen proto aby vám pochválili šaty, nebo aby vám popřáli pěknou dovolenou v jejich městě, když slyší že jste cizinci.  Tohle se nám stalo několikrát. a myslím že to reflektuje americkou náturu. Američané byli opravdu neuvěřitelně milý a se srdcem na dlani:)



Těším se na vaše tipy na vaši vysněnou cestu:)

24 komentářů:

  1. Mám stejný sen jako ty,taky bych se chtěla podívat do Ameriky a taky jsem slyšela, že jsou tam lidé hrozně přátelští, narozdíl od našich končin...Určitě to musela být úžasná dovolená :), jste moc sympatický pár a ty jsi teda kočka, máš fakt krásnou postavu. A koukám,že jsi měla světlejší vlasy :), musím přiznat,že ty hnědé tmavší se mi líbí víc :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, v Americe je to úplně jinak než tady.. tam se k sobě lidé umějí chovat o dost lépe. A v jakém městě, nebo spíš státě jste byli? (Texas, Kalifornie..?) Já osobně bych se ráda podívala do New Yorku a do Chicaga, Brazílie, Norska a Španělska.. prostě všude. Jo a taky do Číny.. hrozně mě fascinuje jejich historie, tradice apod. :)

    OdpovědětVymazat
  3. viem ze ti to pisem na kazdy prispevok ale mas tak skvelu postavu!:)
    a vzdy sa usmievas!:)

    OdpovědětVymazat
  4. to lovelyhair: děkuji za krásný komentář,jinak co se týče vlasů: tak v tomhle jsem byla klasická bruneta která chtěla co neměla, takže zkusit si blond. Samozřejmě když jsem to měla, tak mi došlo že to nemá smysl, takže jsem se honem rychle vrátila k původní barvě a jsem ráda že to moje vlásky neodnesly zničením:)

    OdpovědětVymazat
  5. To Ania: je to Florida, jinak New York a Norsko bych taky ráda viděla:)

    To Mafinx: A já mám vždy velkou radost když mi to napíšeš:)

    OdpovědětVymazat
  6. hrozně bych se chtěla podívat do ameriky,myslím že ted v mém věku to asi jen tak nepůjde ale za pár let budu dělat všechno proto aby se mi to splnilo:)jinak krásné fotky!jen tiše závidím

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych chtěla do New Yorku a do Los Angeles, kde konkrétně jsi byla ty?

    OdpovědětVymazat
  8. Veronique: určitě se dostaneš tam kam budeš chtít:) já taky moc dlouho šetřila:)

    Katie: je to Florida, New York mám taky vysněný:)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotky...určite skvelá dovolenka...ja by som chcela zase do Francúzka alebo niekde do Škandinávie...mimochodom si veľmi krásna ...až blednem závisťou a moc vám to pristane

    OdpovědětVymazat
  10. Vždycky jsem chtěla do New Yorku, ten ale bude muset nějakou dobu počkat než dostuduju =). Jinak letos bych se chtěla podívat do Španělska, tak uvidím, jestli to vyjde =)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty máš tak krásné a dlouhé nohy! Fííha a báječnou postavu! V Česku mi chybí to co tady není - milí, usměvaví lidé.. Těch se tu asi nedočkáme. Na jiných zemích miluji jak jsou místní lidé tak obětaví, usměvaví, ochotní a rádi pomůžou s úsměvem na tváři.. A nejradši bych procestovala celý svět! :D :))

    OdpovědětVymazat
  12. skvělé fotky, taky chci do USA, ještě jsem tam nebyla... :)
    ale to, že si nás všude pletou s Rusy, mě někdy docela štve....

    OdpovědětVymazat
  13. Strašně vám to spolu sluší! :) Jinak do USA bych se taky chtěla jednou podívat, ale nejvíc mě přitahuje Anglie a Norsko se Španělskem! Jela bych hned!

    OdpovědětVymazat
  14. Super fotky :) Floridu ti závidím... Taky jsem si minulé léto splnila sen procestovala celý západ USA- LA, SF, San Diego a spoustu dalšího. A hrozně se těším, až se do Ameriky vrátím. Myslím, že si mnohem více umí užít život :) a to nemluvím o nakupování! Kdybych mohla, přivezla jsem si 4 kufry oblečení :D
    Mimochodem, máš vážně krásnou postavu! :) Hodně cvičíš, nejíš, nebo máš takové štěstí? :))
    Tina

    OdpovědětVymazat
  15. Ameriku zbožňuji=) Jezdím tam už 5 let a minulý rok jsem tam strávila celý na univerzitě. Jinak sdílím náklonnost k obchodům Ross (nevykukuje z té tašky TH kabelka?=) A musím říct, že ti to moc sluší a blond vlasy ti krásně rozzařují obličej!

    OdpovědětVymazat
  16. Taky bych se tam chtěla podívat, máme to s přítelem v plánu příští prázdniny. Mimochodem ti to na všech fotkách strašně sluší, ale hnědé vlásky jsou lepší!

    OdpovědětVymazat
  17. jet do ameriky je rozhodně můj sen, asi jako každého, tvůj blog jsem objevila náhodou,ale moc se mi líbí, líbí se mi tvůj styl a tak celkově je to tu pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  18. úžasný fotky, taky bych se hrozně chtěla podívat do USA :) a vážně ti to sluší s těma světlýma vlasama!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Všem moc děkuji za krásné komentáře a za pochvaly postavy:)

    To tina: Co se týče udržení postavy, nikdy nejím ve fast foodech, jako přílohu se nedávám hranolky ale zeleninu, nejím tučná jídla, a snažím se dost cvičit( jezdit na bruslích, chodit pěšky, plavat..)a často si místo těžké večeře dám zel.salát

    OdpovědětVymazat
  20. To Talka: Ross je nejlepší:) a jsi všímavá, je to Tommy:)

    OdpovědětVymazat
  21. Wow, ani nevíš, jak moc ti závidím, že jsi v Americe byla. Je to můj sen. Miluju Ameriku, jejich styl života, kulturu, prostě všechno. :) Moc krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  22. Moc pěkné fotky. Vidím, že sis to pěkně užila. Do USA bych se taky chtěla podívat. Hlavně do New Yorku. :) Jinak mám ráda moc Itálii a hlavně Řím. A taky moc ráda jezdím do Egypta - Kahíry.
    Ps: Pusinkovací fotka je roztomilá. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, pěkný blog a fotečky!

    Mě se můj "American Dream" splní 14.července - letím na rok do Kalifornie. Možná na dva roky. :-)
    Zrovna jsem o tom založila svůj blog :-) Ameriku miluju, v 11 letech jsem byla na Floridě, a Američani jsou opravdu moc milí a komunikativní, těším se tam a Tobě přeju ať si USA užiješ, jak nejvíc můžeš

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.