pátek 25. června 2021

Jarní líčení s Barry M

 Krásný den všem.

Dnes jsem si pro vás připravila svěží letní líčení a to krok za krokem, aby bylo přehledné, co jsem kdy použila a jak. Líčení je opět velmi jednoduché a tentokrát jsem se rozhodla pro studenější odstíny, ať uděláme trochu změnu. Pro líčení jsem použila produkty Barry M, které nejdete na webu Notino.

Jdeme na to:) Základem pro líčení je samozřejmě čistá pleť, nejlépe ošetřená krémem s SPF:)


Jak jsem psala, líčení je vážně easy, stačí se mnou jít krok za krokem. Jako první jsem nanesla rozjasňující podkladovou bázi Barry M Fresh Face. Tu na webu najdete ve dvou odstínech, a já si zvolila ten studenější. Produkty nejčastěji aplikuji na hřbet ruky, odkud si je nabírám štětcem. Báze jako taková se snadno roztírá, chce to jen nevynechat žádné místo. Pro make-up vytváří hladký a sjednocený podklad a make-up díky ní déle vydrží


Barry M Fresh Face tekutý make-up sjednocuje pleť, má spíše slabší až střední krytí a velmi příjemný matný ale přirozený finiš. Vybírala jsem ze tří odstínů ten nejsvětlejší a jelikož se přizpůsobí odstínů pleti a má růžový podtón, tak mi sedí moc dobře. Díky bázi navíc vydržel až do večera. Na druhou stranu nemám problém s mastnou pletí, takže to u každého může fungovat trochu jinak. Make-up nanáším vždy štětcem a dávám si pozor, abych nezanechávala jeho vlasovou texturu na pleti.




Další na řadě je skvělá tekutá tvářenka Fresh Face Cheek & Lip Tint která je šikovným multilíčidlem, takže s ní kromě tváří nalíčíte i oči a rty. Dá se nanášet prsty i štětcem, krásně se pleti přizpůsobí, nedělá fleky jako jiné tekuté tvářenky a má silnou pigmentaci. Hodně zábavný produkt.





Na řadu přichází líčení očí. Vybrala jsem si nové, do sebe zaklapávající mono stíny 
Clickable, ze kterých si můžete vyrobit vlastní ideální paletku. Zvolila jsem super studené odstíny Intrigued - fialový a Secret Garden - zářivě zelený.


Na celé víčko nanesete fialový stín až do ztracena pod obočí. Tvarově záleží na vašich očích, ale můžete je lehce protáhnout do stran. Střed oka můžete vynechat, jelikož se tam bude nanášet zelený stín. Případně můžete na střed víčka použít korektor, kterým odstín zvýrazníte. Já jsem světle zelený stín přestříkala fixačním sprejem Barry M a to ho též pěkně zvýraznilo.


V podstatě jde jen o to, dodat oku efekt odlesku dalším odstínem, který nezapomeňte aplikovat i do vnitřního koutku oka.



Jelikož v tomto líčení nepoužívám černou linku, je důležité oko pořádně orámovat řasenkou. Naneste klidně více vrstev a pořádně řasy natočte. Já jsem použila That's How I Roll, která dokáže řasy pěkně natočit a oddělit. Případně použijte i kleštičky na řasy. Nezapomeňte nalíčit i spodní řasy.



Posledním krokem je rtěnka. Já jsem použila žlutou rtěnku (nebojte:) Colour Changing, která se mění podle nálady. Jde vlastně o prokrvení vašich vlastních rtů, které barvu rtěnky mění i během dne. U mě je po nanesení jemně růžová, postupně je během dne i červená či neonově růžová. Jediné co je na téhle zábavné rtěnce škoda, že nemůžete zastavit rty na svém oblíbeném odstínu:)




Jak se vám výsledek líčení líbí ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.