čtvrtek 22. dubna 2021

Update produktů - Péče o tělo

Ač jsem zvyklá pečovat ráno i večer o pleť obličeje, přiznávám, že má péče o tělo ještě stále pokulhává. Pravidelně zapomínám mazat tělo po sprše či ruce během dne, proto jsem se na začátku roku rozhodla s tím něco udělat a pomoci testování najít produkty, které mi budou vyhovovat a starost o pokožku tak bude snazší a snad i automatičtější. Zaměřila jsem se především na hydratační produkty a použití ve sprše a po ní. 

Do sprchy a po sprše:

Protože jsem na péči o tělo trochu lenoch, snažím se dodat kůži hydrataci už během koupele a tady je pár pokladů, které jsem při testování objevila.

Olej:
Bioderma Atoderm Sprchový Olej

Vysoce výživný olej je jedním z produktů, který vám vydá i za následnou péči po sprše. Olejová textura totiž na kůži vytvoří jemný film, díky kterému je kůže hydratovaná a chráněná před vysušením. Výborně se hodí i pro atopiky. 

Cena: 264,-





Mycí houba:
Opakovatelně použitelná mycí houba má v sobě mýdlové kapsle různých vůní a jemnou a hrubší stranu pro exfoliaci kůže. Za mě super nápad, který extra využijete na cestách, kdy nemusíte brát tekutý sprcháč. Velmi povedená je vůně kokosu a vanilky, která vám provoní celou koupelnu. Povrch houby na peeling dobře využijete a mýdlo perfektně pění. Jediné co bych změnila je plastová součástka držící šňůrku. Při mytí ji cítím a nějak se mi ten plast k celku nehodí. Produkt je vhodný i pro vegany. 
Cena: 154,-





Lotion:
Maui Moisture Lightly Hydrating + Pineapple Papaya
Objevem je pak pro mě neuvěřitelně vonící tělové mléko do sprchy. Lehce hydratující lotion obsahuje
papájové a mangové máslo, výtažky z aloe vera a kokosovou vodu. Kromě toho, že má úžasně jemnou a příjemnou texturu, je jeho největší devízou i ta výše zmíněná vůně. Budete se cítit jako na tropickém ostrově. 
Cena: 324,-




Peeling:
I love... Coconut & Cream
Při řádné péči o tělovou pokožku vám nesmí chybět ani exfoliační sprchový gel. Tento velmi jemný peeling oceníte stejně jako já, zvlášť pokud máte jemnější a citlivější kůži. Obsahuje totiž jemná zrníčka, která kůži nepodráždí a nevysuší. Kůže je krásně provoněná kokosem a vanilkou, zbavena šupinek kůže a bez zarůstajících chloupků. Skvělý poměr ceny ku výkonu. 
Cena: 129,-




Vegan sprchový gel:
Planeta Organica Organic Coconut & Vanilla Banana
Přiznávám, že z tohoto produktu jsem tak trochu na vážkách. Vegan gel se chlubí čistým přírodním složením, výtažkem z banánu i organickým kokosovým olejem. Ale jeho vůně je po spojení s vodou tak neskutečně umělá, že mi produkt moc přírodní nepřišel. Silné aroma banánu je identické s pochoutkou z dětství, banán v čokoládě. Na druhou stranu zanechává kůži super jemnou a vyživenou, velmi dobře hydratuje a zklidňuje kůži. Velká škoda, že to s tou nereálnou vůní tak přehnali. Příště zkusím jinou variantu, třeba bude jiná verze mírnější.
Cena: 100,-


Tělový lotion:
Institut Esthederm Sculpt System Extra-Firming Hydrating Lotion
Nemám ráda těžké tělové krémy a másla, která se těžko vstřebávají. Proto mi nad míru vyhovuje lehký hydratační krém od Institut Esthederm, který se ihned vpije do pokožky, a navíc zabraňuje povadnutí pokožky, degradaci kolagenu a podpůrných vláken pokožky. Kůže je po aplikace krásně hebká a dlouho vyživená. Nezanechává mastný film a pro mě je to jeden z nejlepších tělových krémů co jsem zkusila. 
Cena: 1250,-

A co vaše oblíbené tělové produkty?


2 komentáře:

  1. Esthederm je velká láska ! Já snad nenarazila na jediný jejich produkt, který by mi nesedl !
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoja kúpeľňa musí po sprchovaní voňať dokonalo. To telové mlieko do sprchy s papájou a aj ten kokosový sprchový gél si ma úplne získal. To musí voňať skvelo! Ale aj tá hubka, ktorá má už v sebe mydlo je skvelá vec. Moja kúpelňa vôbec neobsahuje takéto fancy produkty. Musím si aj ja také kúpiť. Moc ďakujem za tipy ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.