neděle 21. března 2021

Líčení s Urban Decay

Patří mezi mé oblíbené značky dekorativní kosmetiky a nově se dá zakoupit i na webu Notino. Řeč je o Urban Decay, legendární kalifornské značce který se proslavila řasenkou Perversion nebo Vice Lipstick rtěnkami. Přesto jsou nejznámějším produktem její paletky Naked. Sama mám doma několik paletek z této edice, ať už Honey, Heat nebo Ultraviolet. Každá je něčím zajímavá a specifická. Tentokrát jsme se vrhla na paletku UD Reloaded, kterou jsem měla v ruce vůbec poprvé a rovnou jsem pro vás nafotila lehké líčení očí, které s těmito stíny zvládne každý. 


V paletce najdete tři velikosti stínů. Krajní nejsvětlejší jsou zároveň největší, a směrem ke středu, kde odstíny tmavnou mají menší rozměr. Celkem pět matných odstínů je doplněno sedmi odstíny s jemně třpytivým finišem. I přes zmíněný shimmer je podle mě paletka nositelná na den a vytvoříte z ní mnoho nenápadných i výraznějších looků. Samotné balení mě překvapilo. Horní část pouzdra je pokrytá látkou a to mu dává originální vzhled. Jediné co mi nevyhovuje je fakt, že zrcátko nedrží samo o sobě, jako je to u původních plastových balení.

Sama jsem začala tím, že jsem nanesla bázi po make-up a poté lehký make-up. Bázi pod stíny jsem vynechala, abych viděla jakou mají výdrž samy o sobě.


Poté jsem se vrhla rovnou na stíny. Začala jsem neutrální barvou Bucked, kterou jsem nanesla na celé pohyblivé víčko. Poté jsem postupně nanášela shimmer odstíny od řas směrem nahoru. Začala jsem stínem Reputation a poté jsem přidala výraznější Burn. 


Odstíny mají syté pigmentování a na rozdíl od přechozích paletek na víčku vůbec neopadávají, což velmi chválím. Lehce je do sebe zapracujete a okraje štětcem rozetřete do ztracena. Pro výraznější efekt jsem kolem řas a jemně do vnějšího záhybu oka nanesla nejsytější stín z celé paletky s názvem End game. Poté jsem ještě nanesla nejsvětlejší stín pod obočí a štětcem jsem zapracovala okraje do ztracena. Paletka je sice sestavená z teplých odstínů, ale když je vyrovnáte neutrálními, bude slušet i těm, co jsou zvyklí na chladnější barvy.


Poté přišla na řadu řasenka. S Urban Decay Perversion už mám zkušenosti a je to spolehlivý produkt, který se postará o objem i délku řas. Osobně mám o něco raději řasenky se zahnutým kartáčkem, protože potřebuji natočit řasy opravdu hodně a právě se zahnutým kartáčkem mi to jde vždy o něco snáz, ač může jít jen o zvyk. Přesto mohu Perversion s klidným svědomím doporučit, protože řasy zvýrazní parádně a navíc jde i vrstvit pro extra dojem.






Posledním krokem a finální tečkou je použití fixačního spreje All Nighter. Ten chrání vaše líčení, prodlužuje jeho životnost a zároveň zmatňuje pleť. Bezchybný vzhled zaručuje až po dobu 16 hodin. Osobně používám fixaci vždy. Celé líčení mi vydrží o moc déle a nedám na ni dopustit. 



Naprosto jednoduché líčení, které zvládnete s touto paletkou v mnoha barevných variantách. Jak se vám líbí? Sama už si brousím zuby na další paletku Urban Naked a to Naked 3, která je sestavená z úžasných růžových odstínů.

Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

1 komentář:

  1. To líčenie je nádherné. Moc ti sedí a hlavne sa mi páči farba, ktorú si použila na pery

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.