čtvrtek 11. února 2021

Valentýnské líčení

 Krásný den všem.

Blížící se Valentýn sice neproběhne jako obvykle, večeří a pobytem na nějakém pěkném místě, přesto si můžete hezký večer udělat s vaší partnerem i doma. Pro tu příležitost jsem si pro vás přichystala valentýnské líčení. Velmi civilní, a řekla bych i snadné, takže ho zvládne doma každý. Look se nese v růžové barvě, která je s Valentýnem spojována stejně často jako červená. Určitě lze tedy dělat i tmavší variantu očních stínů, jen bych k tomu ladila i odstín rtěnky. 



Každí líčení začínám podkladovou bází. Váš make-up nejen že díky ní déle vydrží, ale bude především vypadat lépe. Báze vyrovnává nedokonalosti pleti, minimalizuje póry, ale též pleť vyživuje. Já jsem použila hydratační bázi Bobbi Brown Mini Vitamin Enriched Face Base.



Pro líčení jsem jako základ použila paletku Bobbi Brown High Barre Eye Shadow Palette s dvanácti odstíny. Stíny mají matný, třpytivý i saténový finiš. Využijete ji jak na neutrální nude looky tak na výrazné líčení v teplých odstínech s dotekem třpytu. Světlými stíny jsem tvarovala oko i spodní víčko. Stíny jsou sytě pigmentované, práší zcela minimalně a zůstávají na oku intenzivně barevné až do večera.


Na celé horní víčko jsem ještě nanesla silně pigmentovaný sypký oční stín Pierre René Pure Pigment. Koupila jsem ho už dříve v jiné barvě a mám s ním tu nejlepší zkušenost. Perfektně se s ním pracuje, má výbornou výdrž a silnou pigmentaci. Navíc vám z víčka na rozdíl od jiných značek neopadává. Rozhodně ho objednám ještě v dalších barvách, protože cena je překvapivě nízká.



Na tváře jsem použila krémovou tvářenku MAC Cosmetics Glow Play Blush. Do ní můžete štětcem  jemně zakomponovat i oční pigment. Stačí jen jemný dotek odstínu a barevně se celek příjemně propojí. Krémové tvářenky teď používám daleko častěji, protože působí mnohem přirozeněji než ty pudrové. Nevýhodou naopak je, že nemají bohužel takovou výdrž.  


Umělé řasy jsem tentokrát vybrala Bloom Natural, což jsou z řasy z přírodních lidských vlasů. Na oku jsou super lehké, a na to že jsem vzala výrazný typ, tak mi přijdou i poměrně přirozené. Jinak je s nimi stejná manipulace jako se syntetickými řasami. Poměr cena ku výkonu je víc než skvělá. Řasy už roky lepím jen lepidlem Ardell Duo, které je po zaschnutí transparentní.  Před nalepením se řasy poměřím s okem a od konce ustřihnu část, která je již navíc. 


Na rty jsem nejdříve nanesla matnou tekutou rtěnku NOBEA Day-to-Day, ale vzhledem k lesku očních stínů mi to přišlo trochu fádní, proto jsem ještě přidala lesk Barry M Holographic Lip Topper. Ten rtům dodal šťavnatost i objem a zároveň je hydratuje. Produkt je navíc vegan.


Pro zvýraznění řas jsem ještě použila řasenku NOBEA Festive, která řasy rozčeše a natočí. Určitě ještě zmíním fix na oční linku MAC Cosmetics Brushstroke 24 Hour Liner. Se kterou zvládnou linku u začátečníci. Má velmi sytou černou barvu a přesný hrot, se kterým se snadno pracuje. 


Snad se vám líčení povede a užijete si Valentýn podle svých představ:).

Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

2 komentáře:

  1. Máš krásne fotky! Moc sa mi páčia

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké líčení, takové jemné. To se na poslední dny hodí.
    Jinak já mám Valentýn moc ráda, ale mám na něj narozeniny, takže se u nás moc neslaví. Líbí se mi ale každý důvod, proč si vyznávat lásku trochu víc, než normálně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.