čtvrtek 3. ledna 2019

January outfit

Krásný den, milé čtenářky.
Snad jste si dosyta užily vánočních svátků a hladce se vrátily do pracovního koloběhu. Jako první letošní článek jsem vám připravila outfit a rovnou i s informací o slevách. Já jsem byla v Centrum Chodov hned po Vánocích a objevila jsem kabát Karen Millen, kabelku a sluneční brýle Fendi.

Kvůli slevám samozřejmě není nutné bláznit, ale ráda koupím věci, o kterých jsem věděla, že stejně půjdou do slevy, a vyplatí se na ně tedy počkat. Například zmíněný kabát Karen Millen složením 85% vlny či kožená kabelka. Teď je třeba ideální čas, koupit si opravdu kvalitní vlněný či kašmírový kabát, protože se můžete dostat na velmi příjemnou cenu a pokud zvolíte správně, unosíte ho po dobu několika sezón. V Karen Millen teď mají slevy až 75 % a najdete tam i klasické, elegantní a vypasované kabáty. Hodně se mě ptáte, kde kupuji masaryčky, tak všechny mám z Tonaku. Najdete ho též na Chodově a mám snad už všechny dostupné barvy:) Moje milované barety teď vidím na každém kroku, tak jsem jim dala na chviličku pauzu, ale časem se k nim samozřejmě vrátím.

Krásný víkend všem:)
 Kabát a kabelka Karen Millen. Brýle Fendi Fokus Optik, Masaryčka Tonak, kalhoty Lindex.
Vše najdete v Centrum Chodov











5 komentářů:

  1. Okna wychodzące na zachód, z widokiem na podwórko.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné :)

    Bude článek o tvých Vánocích? Těším se! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit. Tyhle kombinace barev mě nikdy neomrzí, i když bych asi vyměnila tu tašku.

    OdpovědětVymazat
  4. naozaj super outfit, aj fotky su dost premakane..a velmi sa mi pacia aj tvoje vlasy..ak budes mat cas mrkni na moje posledne video z Milana https://www.youtube.com/watch?v=hOvFR80YgmU&t=8s

    OdpovědětVymazat
  5. Hi there, of course this piece of writing is really pleasant and I have learned lot of
    things from it on the topic of blogging. thanks.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.