pátek 21. prosince 2018

Xmas Shopping list V.

Krásný den, milé čtenářky.
Mám tu pro vás poslední tipy na online dárky pro muže z Notino. Jejich produkty totiž můžete vyzvednout na Notino pobočkách i 24.12, kam jsou zásilky standardně doručeny za den či dva. Veškerou dostupnost uvidíte už při objednání zboží na jejich stránkách.
Více informací ohledně vánočního dodání najdete na stránce Notino.

Nebudu tedy zdržovat a jdeme se rychle podívat na dostupné tipy, ať máte čas ještě všechno objednat:) Část jsem vybrala sama a dva produkty si vybral Vašek podle toho, co by se mu aktuálně hodilo:)

V Notino si také můžete objednat dárkové balení, a to nejen nejen na Vánoce, ale po celý rok. Mají tyhle pevné krabice v různých barvách (modrá, bílá, černá, červená) které se zavazují na stuhu.






Dárková sada Bohemia Gits & Cosmetics mě zaujala hlavně neotřelým designem. Perfektně se hodí pro hipster kamarády nebo pro partnera, kterému se libí tento styl. Obsahuje sprchový gel, mýdlo a šampon. Sada se hodí pro všechny typy pokožky a ještě tím podpoříte českou značku. Mají je i v dalších designech, tak si určitě vyberete.
Bohemia Gifts & Cosmetics Sailor cena: 279,-
Přírodní tuhé mýdlo ZEW zaručuje perfektní a hladké oholení. Já jsem ho vybrala, protože se bude Vendymu hodit na cesty a nemusí vozit žádné velké balení holící pěny. Taky kvituji, že nemá žádný plastový obal, jen papírovou krabičku. Hodí se pro všechny typy pleti a obsahuje složku dřevěného uhlí z hor Bieszczady. Celkově se mi líbí minimalistický design značky a určitě Vendymu objednám na vyzkoušení více produktů.
Zew For Men cena: 219,-

O tenhle šampon k Vánocům si Vendy poprosil sám. Má velmi citlivou vlasovou pokožku, tak potřeboval hodně jemný produkt, který zklidní podráždění a obnoví rovnováhu. Proto jsem vybrala šampon, se kterým mám velmi dobrou zkušenost. Značku jako takovou jsem vám představovala v jednom ze starších článku a jsem si jistá, že  u nich nemůžete šlápnout vedle. Tento konkrétní šampon hydratuje vlasy, uzamyká v nich vlhkost a stimuluje jejich růst. Obsahuje zinek, který zabraňuje podráždění a výtažky z máty.
John Masters Organics Scalp cena: 824,-

Svíčky se běžnějí uplatňují jako dar pro ženy, ale existují i vhodné vůně pro muže, jen najít tu správnou. Vůně teplého tabákového kouře se podle mě pro gentlemana hodí naprosto výborně a vůbec se nemusí stydět ji doma pro pohodu zapálit. Ve vůni se ještě mísí aroma kartáčovaného semiše, zemitá pačule a kůže. Jedná se o tří-knotovou svíčku z kvalitního sojového vosku, která se rozpouští rovnoměrně a příjemně provoní pokoj. 

Hawkins & Brimble je mladá britská značka, která se snaží oživit tradiční holičské rituály. Což je dobře vidět na designu jejich produktů pečující i stylingové kosmetiky, kterou vytvářejí. Já jsem z jejich řady vybrala balzám po holení, který má zklidnit podrážděnou pokožku. Díky lehké struktuře se velmi rychle vstřebává, odstraňuje nečistoty v pleti, hydratuje a navrací pleti zdravý vzhled.
Obsahuje olivový a mandlový olej, kakaové máslo a glycerin. Díky složení by měl sedět i velmi citlivé a holením podrážděné pleti. Mají i produkty na vlasy a jejich styling a moc krásné sady na holení.


Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

2 komentáře:

  1. Notino je fajn. Veliký výběr a stránky přehledné. Akorát mě štvalo, že balíčky tolik "vystýlají" bublinkovou fólií. Psala jsem jim i do poznámky k objednávce, ať s ní trochu šetří, že riziko poškození beru na sebe a nic. To je ostatně docela problém většiny eshopů. Rozhodně by mohl být zajímavý krok třeba možnost eko-balení, klidně i za drobný příplatek... to by se pak objednávalo mnohem líp :). Tak snad brzy :). Každopádně hezké Vánoce ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělá připomínka, máš samozřejmě pravdu a souhlasím. Předám informaci také dál.

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.