čtvrtek 13. prosince 2018

Xmas Shopping IV.

Krásný den, milé čtenářky.
Mám pro vás předposlední tipy na vánoční dárky. Je to různorodý mix oblíbených značek, které dlouhodobě používám. Vánoce jsou už skoro za rohem, tak žádné zdržování a jdeme na to:)




Slibovala jsem vám představit pár dostupných tipů od značky Gismondi 1754, která je jednou z nejstarších šperkařských značek na světě. Butik, najdete na Pařížské ulici a najdete tam i opravdu velmi dostupné kousky. Mě se líbí jednoduchý prsten z bílého zlata 18K a diamantem cena: 11 900,-



Jemný náramek ze žlutého zlata cena: 11 900,-

Jak víte, zrovna jsme se vrátili ze Chateau Mcely. A já si ze zámku rovnou přivezla tajný dárek pro Vendyho. Na vaše přání vám vystaví poukaz v libovolné ceně např. na pobyt, masáže, kosmetiku, či degustační večeři. Je to jen na vás:)

Já si třeba vždy odvážím jejich skvělou bio kosmetiku Mcely Bouquet. A perfektně se hodí i jako dárek.

Láhev Veuve Clicquot se vám bude hodit nejen na Silvestra, ale i jako přípitek na Vánoce. Navíc jejich speciální balení je vždy stylovka.

Minule jste chtěli tipy i na dostupnější dárky. Tak tady je svetr Lindex, směs alpaky a vlny za 999,-


 S Asklepionem spolupracuji už nějaký ten pátek a jejich poukaz jsem jako dárek už také darovala. Těžko vyberete konkrétní službu, takže zvolíte hodnotu poukazu a obdarovaný si sám vybere, jestli chce např.bělení zubů, lymfodrenáž nebo vitamínovou infuzi.

Rozhodně nemůžu vynechat tenhle výborný oční krém na noc. Hodně se mě na něj ptáte a mohu jen chválit. Krásně vypne oční okolí. Estée Lauder cena: 1790,-

Vánoční set Lindex podprsenka 499,- a kalhotky 249,-

A nesmím zapomenout ani na levandulové speciality od Levandule pod Řípem. Levandulová svíčka v hrníčku, sáčky s levandulí do skříně, věnec a levandulová kytice plná lučního kvítí.


Teplé bačkůrky Lindex cena 499,-

6 komentářů:

  1. Keep on working, great job!

    OdpovědětVymazat
  2. Hey very nice blog!

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva nápady a tipy :) Já letos nejvíc přemýšlela nad dárkem pro tátu :D Nakonec jsem mu pořídila hodinky a doufám, že se mu budou líbit. Mamce jsem koupila parfém a bráchovi auto na ovládání. To auto si teď ale trchu vyčítám, protože mě čeká diplomka a tuším, že s ním bude blbnout hlavně v době, kdy budu psát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se dárky líbily Miško? Hodinky určitě měly úspěch. Jen s tím autíčkem tě trochu lituji:D

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.