pondělí 10. září 2018

Prague Polo Cup 2018

Krásné pondělí všem.
Zrovna dávám dohromady všechny fotky z Fashion weeku, ale ať nemusíte dlouho čekat na článek, připravila jsem vám post ze sobotního koňského póla. Letošní ročník se konal za Prahou, na farmě Levín a už když jsme přijížděli tak bylo jasné, že se jedná o větší událost než minulé roky. Řekla bych, že bylo pozváno daleko více lidí, ale také více medií a fotografů. Vzhledem k tomu, že mě pozval partner akce Veuve Clicquot, tak jsem si to letos užila trochu více pracovně než minulé ročníky. Ale jsem nadšená z toho, jak akce zvýšila svoji prestiž a úroveň a přišlo mi, že letos daleko více lidí zajímala i samotná hra.

Koňské pólo je každopádně příležitost pro vynesení extravagantních klobouků, které se jinam nehodí. Letos jsem tedy vynesla fascinator od Anna Dello Russo, který si možná pamatujete z Fashion weeku před 6 lety, pokud se nepletu. Od té doby prostě nebyla možnost ho vynést a chudák mi ležel v krabici na klobouky a čekal na svoji příležitost.
K podobným statement hats se hodí jednoduché šaty (ovšem ne basic), které se s kloboukem nebudou prát o pozornost. Takže jsem vybrala černé tuxedo šaty s dlouhým rukávem Karen Millen z The Designer Gallery (Centrum Chodov). Mají pro mě navíc ideální délku ke kolenům, vzhledem k tomu, že na mini nejsem a pořád se skláním k Taspirovi, tak jsem si nemohla vybrat lepší variantu. Diamantové šperky jsem opět vybrala od Gismondi 1754, jejichž butik najdete na pařížské ulici. Tentokrát jsem měla výrazný koktejlový prsten, který byl okolo hlavního kamene posázený diamanty.

Hodně jste se ptali, jestli ten fascinator není těžký. Lehký zrovna není, ale nejvíc nepohodlný je hřebínek, který je zespod na čelence a ten vás celý den tlačí do hlavy. Ale předpokládám, že ho zase tak 5 let nevytáhnu, takže s tímto vědomím se to nošení dá přežít. Jinak jsem letos viděla několik opravdu krásných klobouků a outfitů a mám radost, že je to rok od roku na vyšší úrovni a české ženy se už klobouků tolik nebojí.

Budu moc ráda, když vám článek alespoň trochu přiblíží atmosféru koňského póla a budu se těšit na vaše komentáře:)


















Článek vznikl ve spolupráci s The Designer Gallery Chodov

6 komentářů:

  1. Nádhera. Ino, sleduju tě/vás od začátku existence tohoto blogu a tohle je naprosto nejkrásnější outfit, co jsem tu viděla. Naprosto úchvatné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opravdu moc milé. Děkuji vám:) Pro někoho je to jistě úlet, ale kdy jindy vynést takový fascinator:) Děkuji za milý komentář:)

      Vymazat
  2. Vyzerá to ako parádna akcia, úplne mi to pripomenulo epizódu z Gossip Girl. :) Outfit bol bomba!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Sabi, mě se vždy vybaví Pretty Woman, ale je fakt že i v drbně se to objevilo:) Děkuji moc za komentář:)

      Vymazat
  3. Wow, spadla mi brada. Vypadáš naprosto úžasně. Ty šaty jsou teď aktuálně na obchodě, nebo teprve budou v prodeji: děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Missu, je to aktuální kolekce. Mají je právě teď na Chodově.

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.