úterý 31. července 2018

Instalife Červenec

Krásný den, milé čtenářky.
Červenec je za námi, tak mrkneme na jeho shrnutí. Upřímně, za mě to nebyl úplně povedený měsíc. Opět jsem dostala pozvání na Moet party a na další akce v Karlových Varech v rámci filmového festivalu. Jasně, pozvání jsou super, ale taky to sebou nese spoustu zařizování, domlouvání, výpůjčky atd. Když už jsem měla všechno zařízeno a vypůjčeno doma, dostala jsem horečku a Vendy mě donutil jít k doktorce, kam jdu jen když opravdu umírám. 

No zkrátím to, doktorka mě poslala na rentgen a tam se potvrdil zápal plic. Žádná tragédie, ale pro mě docela zásadní problém, stejně jako pro firmy, které počítaly s naší spoluprací. Asi si dokážete představit jak nepříjemní to je, všechny obvolávat a rušit to, co jste slíbili. Každopádně jsem jen člověk, tělo mi dalo jasnou stopku a ani na chvíli jsem si neřekla, že bych i přesto jela (dobře na chvíli ano, ale rychle mě to přešlo). Takže červenec byl pro mě o dohánění restů, taky zklamání z toho, že to takhle blbě vyšlo. Na druhou stranu to tak prostě mělo být a žádná katastrofa se nestala. Jen je podobné rušení akcí a spoluprací velmi nepříjemné.  Já navíc nechci dělat, že je vše jen zalité sluncem, když zrovna není. Tak mrkněte, co jsem kromě kurýrování v červenci stihla:)






Jediná výhoda byla, že jsem si konečně zkusila kreslit v novém počítači Lenovo. Tak nějak jsem doufala, že se to i stihnu naučit, ale na to bych asi potřebovala rady odborníka:)

 Třetí sérii laserové epilace v Asklepionu mám za sebou a nemůžu si to vynachválit.



Zkusili jsme s Taspirem další výstavu. Tentokrát národní výstavu psů v Mladé Boleslavi. Je neuvěřitelné, kolik toho sebou takový malý pes potřebuje:D

 Šikula:)
Dokončená ložnice a nové lampy na objednávku od Chatta lamps:)
Postel od Dreambeds.

Jedna moc příjemná oslava narozenin na Pařížské:) 

 První Marteny jsem měla na základní škole a z těchto mám fakt radost:)
Seženete v Office Shoes
Přijala jsem pozvání na golfový turnaj od nové aplikace Gapp Tour
Na sobě mám vše od značky Bogner.


Pohodový piknik s Veuve Clicquot

 Oblíbená maska na čistění pleti z Mcely Bouquet
 Ještě dnes máte možnost objednat se novou barvu vlasů do Salonu Petra Měchurová s 10% slevou, když řeknete mé jméno:) Stačí tam zavolat a dohodnout vhodný termín:)

Snídaně na verandě:) Brýle Prada Fokus Optik

5 komentářů:

  1. O laserovej depilácii uvazujem aj ja. :)
    postel a celková izba je nádherná, toto je fakt uplne podla mojho vkusu a moja dream bedroom <3
    Krásne fotky :)
    www.DanyCuks.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ino,
    je škoda, že ti Vary nevyšly, docela jsem byla zvědavá na tvůj outfit :) Ale zdraví je přednější a holt tělo je neoblomné :) Hlavně je potřeba se pořádně vyléčit a myslet i trochu na sebe :) Vary budou zase příští rok ;) A nové Marteny jsou super! Je to opravdu parádní a hlavně nesmrtelný kousek :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem dřív své tělo neposlouchal, tento rok už je to naštěstí jinak a snažím se mu naslouchat, tkzv. když mi není dobře, prostě to nehrotím a odpočívám. Neříká se přece jen tak, že zdraví je nejdůležitější!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. Na golfu ti to moc slušelo:)

    OdpovědětVymazat
  5. Snad není neslušné že se ptám, ale když Taspir vyhraje nějakou cenu tak za to na výstavě dostáváte peníze? Asi se ptám hloupě jen vůběc nevím, jak to probíha?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.