čtvrtek 10. května 2018

Změna šatníku

Krásné ráno, milé čtenářky.
Pokud jste si nedávno také prošly radikální změnou barvy vlasů, určitě jste musely měnit šatník a líčení. Já jsem s tím samozřejmě před odbarvením počítala, ale že přijdu o víc než polovinu oblíbených věcí, mě tedy nenapadlo:) A jak k tomu došlo? Jsem velký milovník šedé barvy, k původním, tmavě hnědým vlasům vypadala naprosto skvěle a s tím je teď bohužel konec. Aktuálně vypadám ve světle šedé naprosto mdle a nepoužitelně:D
Na druhou stranu, to byla výzva, najít nové barvy, které mi k světlým vlasům budou svědčit. Všechno to bylo o tom, mít mysl otevřenou a dát novým možnostem šanci. Takže jsem šla do obchodů a zkoušela a fotila se, a díky tomu jsem si zamilovala jemné pastelové barvy, ve kterých jsem dřív nijak nevynikala a které teď k vlasům vypadají skvěle. Zamilovala jsem si růžovou, která ještě víc podtrhne odstín vlasů a taky nebesky modrou, kterou můžete vidět v aktuálním outfitu.
Na druhou stranu, k vlasům perfektně kontrastuje i ohnivá červená a tmavé barvy, díky nimž vlasy více vyniknou. Stále mi nejvíce sluší studené odstíny, jak v oblečení, tak v líčení. A právě teplotu odstínů je velmi dobré si zjistit. Celkově jsem chtěla říct, že je to především o tom, dát těm novým věcem šanci a nezacyklit se jen v něčem, co dobře znáte. Což platí v módě, líčení, ale i v životě:)

Prošli jste si podobnou radikální změnou barvy vlasů? Měnily jste zásadně šatník? Budu se těšit na vaše zkušenosti:)

Bunda, kabelka, Triko vše Karen Millen, džíny Lindex, boty Aldo



Na fotky jsem zvolila úplně pohodový outfit se zvonáči, které jsou pro mnoho lidí stále ještě mimo trend a preferují skinny jeans. Ale zvony prospějí každé figuře a jsou daleko slušivější než úzké kalhoty. Prostě opět jen zažitý zvyk. Pruhovaná trika miluji, tohle je ještě zajímavé širokými rukávy. A pastelově modrá, kožená bunda, to je prostě láska na první pohled. Úžasná barva v klasickém střihu křiváku. Kromě kalhot vše z Karen Millen





11 komentářů:

  1. Ahoj Ino,džíny se mi velmi libi,jen nevím zda se hodí pro malou postavu,při zkracování kalhot už pak asi zvony tak nevyniknou,co myslíš?Změnu vlasů mám také za sebou ale opačně:-))



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, zkracované zvonáče mohou opravdu působitna postavě zle, protože se budou rozšiřovat v jiném místě než mají a opticky to neprospěje postavě. Ale zkus zajít do M&S, kde mají střihy kalhot, včetně zvonáčů pro malé postavy. Tam by to mohlo fungovat dobře:)

      Vymazat
  2. Zmenu vlasov som absolvovala este pocas puberty a celkom radikalnu. Z mojej hnedej na mahagonovo-visnovo-cervenu a z tej bielu blond, svetlejsiu, nez mas ty. Kadernicka bola v soku, ze mam vlasy stale vo vybornej kondicii a kedze v tom veku som mala obrovsky a farebny satnik a tonu make-upu, tak znena sice bola, ale nie tak razantna, ako by bola teraz. Takze chapem, ze si musela vyhadzat polovicu satniku. Kazdopadne je prijemne vidiet ta v ruzovej. 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za zkušenost:) Já s tou změnou počítala, ale stejně mě to ve finále dokázalo překvapit:)Každopádně to je nová šance pro nové kousky oblečení i jiné líčení a to mě na tom ve finále moc baví:)

      Vymazat
  3. tá bunda vyzerá geniálne a aj celý look :) je to sranda, ani by mi nikdy nenapadlo, že zmena farby vlasov toľko spôsobí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ino,
    já když jsem měla ombré (světlé délky vlasů), tak jsem si všimla, že taky kupuji a nosím trochu jiné barvy než jsem nosila hlavně jako brunetka. Líbily se mi kombinace, které jsem normálně nenosívala, protože s těmi tmavými vlasy to vypadalo prostě tmavě :D Teď už jsem ale zpět u hnědé a taky si to opět užívám :D

    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Ta modrá k tobě jde parádně! Jsem ráda, že tvé outfity budou nyní barevnější :)

    Jinak i já miluju pastelové barvy, nejraději mám růžovou. Moc se mi líbí i šeříková, ale bohužel mi nesluší :(

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som takéto zmeny až tak neriešila, pretože som si v poslednej dobe prešla niekoľkými farbami ale takými ako fialová, ružová, ornažová...To by som musela meniť šatník veľmi často :D Ale chápem, že pri prechode z tmavých vlasov na celkom svetlé si niektoré farby musela pomeniť. No priznám sa, že si na teba stále neviem takto zvyknúť. Nemyslím to v zlom, vlasy máš nádherné a blond farba sa mi veľmi páči, len si mi prišla s hnedými a pôvodným šatníkom výraznejšia a zaujímavejšia. Ale pokiaľ sa ty cítiš dobre, tak je to to najdôležitejšie :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je vážně krásný outfit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.