úterý 8. května 2018

New Hair Color II.

Krásný den, milé čtenářky.
Mám pro vás druhé pokračování mojí vlasové proměny. Po měsíci od prvního odbarvení jsem mohla přistoupit na další fázi. Vlasy mi rostou poměrně rychle, takže jsem už měla pěkný odrost a moc jsem se těšila na to, že můj odstín bude studený a do bíla.
Po tom druhém odbarvování, jsem od vás čtenářů měla totálně pozitivní zpětnou vazbu a mám z toho opravdu radost. Spousta z vás nebyla nadšená z té první barvy, která byla do žluta, ale jinak to prostě nešlo udělat. Odbarvovat do bíla na jedno sezení by bylo pro vlasy brutální. Ale tenhle nový odstín slavil velký úspěch, takže super. Prioritou je teď rozhodně kvalita vlasů, proto budeme postupovat pomaleji. Ta vysněná, finální bude bílá třeba až za několik měsíců aby se vlasy nezničily a musím říct, že jsem nadšená i z aktuální barvy, která se tomu cíli blíží:) Takže teď mě čeká vždy jen odbarvování odrostů a přeliv, který odstín vlasů hodí do studena:)




Co se týče kvality vlasů, jsem mile překvapená, že jsou stále zdravé. S konečky je to horší, ale v této délce nebyly pěkné ani v mé původní barvě. Cuchají se a musím je nechat více zastřihnout. Ale tohle je zřejmě moje nejdelší délka vlasů a neustále si ty konečky někam zavírám. Do pásku, do zapínání kalhot, do dveří u auta. Prostě to se mnou vlasy nemají lehké:D

Hodně mi teď píšete o informace ohledně razantní změny vlasů. Nejlepší bude, když si domluvíte kontultaci (která je zdarma) přímo u Petry Měchurové. Tam se nejlépe dozvíte, kolik bude změna stát a jak to udělat nejlépe, aby si vlasy zachovaly kvalitu.

A co se týče aktuální kosmetické péče, používám šampon a kondicioner Maria Nila Silver. Každým mytím se trochu přelivu vymyje a oba produkty vlasy drží ve studeném odstínu. K tomu používám masku Kérastase, kterou přidávám přímo do kondicioneru. Navíc každý den používám arganový olej a teď jsem přidala ještě Kérastase Elixir olej.


Zmíněná druhá fáze odbarvování trvala něco kolem 6 hodina a vzhledem k tomu, že nejsem odborník, tak přidávám komentář Petry Měchurové:)
Při druhé návštěvě jsme chtěly dosáhnout ještě světlejšího odstínu, tak aby vlasy působily spíše studeným dojmem. Znovu jsem se tak vhrnuly na odbarvování, které ale už bylo o poznání kratší a méně náročnější. Nicméně jsme stále myslely na zdraví a pevnou strukturu vlasů, proto jsme do odbarvení přidávali produkt smartbond.

(Smartbond - chrání a dlouhodobě posiluje vlasové vlákno a keratinové vazby ve vlasech a to jak při samotné barvení/odbarvování tak při následné péči doma. )

U odbarvených vlasů je důležité myslet na domácí péči, pravidelnou hydrataci a výživu pomocí masek. Plus nezapomínat používat správný šampon. Ině jsem doporučila řadu Nutritive od Kérastase, která pracuje na vnější struktuře vlasu, uhlazuje ho, chrání a vyživuje strukturu. Případně řadu Bain Chroma Riche od Kérastase, která se perfektně hodí na melírované a zcitlivělé vlasy z barvení. 

 Před odbarvením.



 Po odbarvení.


Pokud budete mít k odbarvení jakékoliv otázky, stačí mi jen napsat do komentářů:)

3 komentáře:

  1. pekný článok :) vlasy máš takto naozaj krásne, no verím ti, že s tou dĺžkou to nie je jednoduché :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. wow, bomba, tenhle odstin vypada moc krasne, predtim se mi to moc nelibilo, ale ono asi jde i o zvyk :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ino,
    jde vidět, že teď jste odstín hezky vyladily :) Studená blond ti sluší. Věřím, že na údržbu to moc fajn není :D Hlavně teda odrosty, které jdou hned vidět kor když jsi brunetka :) Líbí se mi, že jsi přidala i domácí péči, protože o odbarvené vlasy by se mělo pečovat více než obvykle. Přece jenom dostanou docela "záhul".

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.