středa 30. května 2018

Denim&Yellow

Krásný den, milé čtenářky.
Úplně upřímně, u každého článku si lámu hlavu, o čem psát, abych se náhodou neopakovala. Přeci jen, blog píšu už 7 let a za tu dobu vznikly stovky outfitových článků. Aktuálně není moc v kurzu popisovat co máte na sobě, ale já v článku ráda vysvětluji proč mi ten daný kousek stál za investici a jak byste ho mohli vhodně kombinovat. Pořád se snažím do článků dostat i dobrou radu ohledně nákupů nebo svoji zkušenost, aby byl alespoň trochu nápomocný.

Dnešní outfit jste už mohli vidět na mém Instagramu. Jsou to denimové šaty z Max&Co, které mě už v obchodě zaujaly střihem, který hodně zvýrazňuje rameno. Na IG jsem psala, že to je fakt reinkarnace mých dětských šatů a určitě i díky tomu mě tolik zaujaly. Nebudu lhát, na ulici vzbudily rozporuplné reakce a střihově určitě nesednou každému. Přeci jen se více hodí na úzká ramena a i ty dost zásadně zviditelní:) Na druhou stranu může podobný střih pomoct někomu, kdo má široké boky, aby tak lépe vyvážil siluetu. Fascinuje mě, jakou raketovou rychlostí se teď trendy vracejí. Výrazná ramena je trend 80. a začátku 90.let a od té doby se několikrát vrátily. Ale jak už jsme několikrát psala i říkala v tv reportážích, trendy jsou tu pro inspiraci. Nejsou to pevně daná pravidla a nejlépe uděláte, pokud si z nich vyberete jen to, co je váš styl a opravdu to svědčí vaší postavě.

 Šaty, boty, kabelka Max&CO






9 komentářů:

  1. Kombo denimu a té žluté kabelky je skvělá. A moc se mi tady líbí tvůj účes. Jak to děláš, že vlasy takhle drží? Missu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Missu, do vlasů si dám suchý šampon, lehce natupíruji a udělám ten poloviční culík. Gumičku omotám pramenem vlasů a celé zafixuji lakem:)

      Vymazat
    2. Děkuji za tip. Vyzkouším to, neplánuješ vlasová videa?

      Vymazat
  2. Krásné :) Také nosím džínovky, jen je mi v nich dost teplo, takže spíše, když se krapet ochladí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši souhlas, kdyý je vážně parno, tak to na denim není. To víc nosím lehké a přírodní materiály jako len a hedvábí:)Děkuji za koment:)

      Vymazat
  3. z nejmenované diskuze:

    Docela se změnila no. Vždy byla na českou scénu docela extravagantní, ale teď působí jen víc a víc uměle. A ty rty jí dle mého na kráse zrovna nepřidaly. Jinak pejsek má určitě nejlepší péči, ale tím, že ji doprovází všude skutečně působí jako doplněk (a věřím že psovi by bylo lépe pár hodin samotnému (s někým) doma, než v záři reflektorů na přehlídkách a večírcích). Vždy ví, jak ho správně držet apod na fotku. Teď ukazovala, že se s ním fotila i v nějaké kampani (asi na šperky?). Takže tak. Jinak její instagram moc nesleduju. Je tak uměle naaranžovaný, až je to otravné. Včetně toho nového domu. Z toho, co z něj ukazuje, nevidím žádnou osobitost, útulnost toho "vlastního" domečku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk se nikdy nikomu nezavděčí:) Kdybych Taspira nechávala doma, tak mě bude někdo pomlouvat, že jsem si koupila psa a nejsem s ním:D Kdybych byla pořád stejná a nosila stejné extravagantní věci tak se zase opakuji a nikam se nevyvíjím:) Ty co mě sledují tak vědí, že Taspira beru jen na akce, kde mu je dobře a užije si je se mnou. A že v domečku jsme s Vaškem totálně šťastní, ať že ja jakkoliv naaranžovaný:) Mě by spíš zajímal tvůj názor:) než úryvek z diskuze, kterých je na netu X:)

      Vymazat
  4. Mne sa tie šaty páčia. Úplne mi nezapadajú k Tvojej ľahkej, volnej garderóbe, ale pekné sú :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.