úterý 13. března 2018

Prodloužení řas

Krásné ráno.
Nevím jak jste na tom vy, ale já vždycky byla proti prodlužování řas. Od chvíle, co to před X lety začal být trend, jsem potkávala na kolegyních v práci nebo ve městě dívky s šílenými kartáči na očích. Řasy se jim kroutily do všech stran, vypadaly strašně neupraveně a některým to dělalo i nehezký tvar oka. Trend naštěstí odezněl, i když někdy podobný úkaz ještě potkávám.




Po určité době jsem si řekla, že bych tomu mohla dát šanci a vyzkoušet, co možná nejvíc  minimalistickou možnost prodloužení - zahuštění řas:) Já prostě na žádné umělé kartáče na očích nejsem:D Chtěla jsem jen, aby mi to ušetřilo trochu času ráno v koupelně. Ale nic nápadného. Vybrala jsem si Diamond Lashes v Asklepionu, kde aktuálně dělají dvě varianty řas.  Klasickou metodu řasa na řasu nebo metodu volume. Kde je na každé řase 4-8 řas umělých. Já jsem chtěla co nejpřirozenější možnost, takže jsem zvolila řasu na řasu.


 Moje řasy před

 Dopředu jsme se s kosmetičkou dohodly, že chci v podstatě jen zahustit řasy, aby měla kolem oka viditelnější linku. Aplikace začíná odlíčením řas a jejich podlepením, aby se lepidlem nepřichytily k těm spodním. Podle tvaru oka se dávají různé délky řas a já jsme si zvolila stejně dlouhé jako jsou ty moje, aby to nebylo přehnané. Na každou vaší řasu, se po celé její délce aplikuje lepidlo a spojí se s umělou řasou. Takto se postupuje po celém oku. Aplikace trvala kolem dvou hodin, ale u volume metody to můžou být tři hodiny. Řasy jsou syntetické, naprosto lehoučké. Měla jsem trochu strach, jestli je nebudu na víčku cítit, ale vůbec s tím nemám problém.




Většinou jste mi na instastories psali, že se vám řasy líbí, ale klidně byste šli do delších a nápadnějších. Přidat se samozřejmě může vždycky, ale já jsem ráda, že jsem si to zkusila a že to jde i velmi nenápadně a přirozeně. Je to jako se vším. Moc se mi líbí třeba microblanding obočí, respektive to, že taková možnost je. Ale všechny tyhle vylepšení se musí dělat velmi přirozeně, jinak to zničí celý výraz obličeje. To ani nemluvím o botoxu a podobných věcech. Prostě všeho s mírou:)

Aplikace řasa na řasu stojí pokud se nepletu 2100,- a doplňuje se po třech týdnech za 700,-

Výsledek

Co vy a prodloužené či zahuštěné řasy? Vyzkoušeli jste si je? Nebo se na to chystáte?

6 komentářů:

  1. výsledok na tebe vyzerá super :) presne, ako píšeš, som aj ja bola zhrozená z toho zástupu dievčat a žien, ktoré mali tie riasy spravené fakt otrasne spravené a vyzeralo to maximálne neprirodzene :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle ano! Zadny nakrouceny pulmetrovy slahouny, ale krasne zvyraznene vlastni řasy. Stejne jako s umelyma dlouhyma drapama se clovek s kostatama na ocich setkava zejmena u zen, ktery jsou liny upravit se a pecovat o sebe. Cuchtovitost se tim jen umocni :-D Ja bych do toho klidně sla, ale spis kvuli dovolene, z toho doplnovani by me pak asi mrsklo. Bude report i po doplneni?

    OdpovědětVymazat
  3. Teda výsledek je skvělý, ale sama bych na to asi nešla, bála bych se :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ino,
    já jsem sama měla párkrát prodloužené řasy a myslím si, že když je práce odvedená kvalitně (ne žádné kartáče od vietnamců za pár korun), tak je efekt velice hezký :) Ale taky občas co vídám je katastrofa :D
    Na prodloužených řasách je fajn, že ráno ušetří docela dost času (alespoň u mě :D ), ale jako nevýhodu zase vidím v tom, že se musí chodit na doplnění, aby řasy vypadaly stále hezky.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Mně řasy bohužel nedrží. Po týdnu začnou padat a za 14 dnů mám na očích 4 řasy. Už jsem zkusila hodně salónů, ale výsledek stejný.

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá skvěle. Klidně by si mohla mít i delší, ale chápu, že si chtěla něco hodně přirozeného. A to se povedlo. Missu

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.