sobota 24. března 2018

Jarní Fashion Week 2018

Krásný den milé čtenářky.

Před pár dny proběhl další fashionweek, tak pro vás mám pár fotek. Všechny přehlídky jsem vám streamovala na Instagramu, takže jsem moc modelů sama vyfotit nezvládla. Ale jsem moc ráda, že se vám videa líbila a cítili jste se být součástí dění.

Letošní Fashion Temple byl Clam-Gallasův palác, který měl úžasnou atmosféru a nabídl nádherné prostory na focení. Opening party i přehlídky probíhaly jen na tomto místě, což nám ušetřilo přejíždění. Jediné co letos moc nevyšlo, bylo počasí. V sobotu se fakt dost ochladilo a navíc začalo sněžit. Řekla bych, že spousta naplánovaných outfitů účastníků bylo díky počasí změněno. Ta víkendová zima byla totiž fakt šílená. Já sama jsem si díky prochladnutí uhnala zase teplotu a na konci Fashion Weeku jsem se fakt jen těšila, až se dostanu do postele:)
Letos kromě místa, musím pochválit celkovou skvělou organizaci. Zpoždění přehlídek se celkově stáhlo, což je za mě velmi fajn. Potkávala jsem samé strašně příjemné hostesky, pro které nebyla žádná prosba problémem. Možná detaily, ale ty přece tvoří celek a výsledný dojem.






Co se týče přehlídek, tak zmíním jen ty, co se mi líbily nejvíce. Z prvního dne to je přehlídka Jana Černého. Na internetu koluje kritika na pavouky, které vložil do úst modelů. Je to samozřejmě detail, který si každý zapamatuje, ale hledět jen na to, by byla velká škoda. Za mě byla kolekce ucelená, měla vývoj a obsahovala nositelné kusy. Pavouci byli jen třešnička na dortu. Z prvního dne taky nemohu nezmínit několik velmi povedených outfitů Umprum, např. ty od Míši Čapkové.

Asi největší překvapení byla přehlídka Petry Ptáčkové. Tu totiž vidělo jen pár šťastných. Odehrála se jako performance přímo na schodech paláce a právě díky místu, kam se vlastně vešlo jen málo šťastlivců, ji skoro nikdo neviděl. Taky začala o něco dřív, než byla psaná přehlídka, takže dost lidí  zůstalo pod schody a vůbec nevěděli, co se děje. Já jsem na místě byla včas a s holkama s Cup of style jsme náhodně ukořistily i dobrá místa. Performance jsem natočila, ale stejně jsem předpokládala, že bude následovat i klasická přehlídka. K překvapení všech se tedy nekonala a je na každém, jak se k tomu postaví. Já Petru obdivuji nejen za modely, které navrhuje, ale i za to, že si vždy najde a razí vlastní cestu.

Z dalších dnů bych ráda vyzdvihla přehlídku Nehery, Jakuba Polanky a z posledního dne i Adama Kosta. Ze soutěže Van Graaf se mi líbil Jan Smejkal a vítěz Martin Kohout. Celkově se celý Fashion Week zase neskutečně posunul a jsem moc ráda, že byly každý den zaplněná (skoro) všechna místa a někdy bylo tak plno, že se i stálo:)


Já osobně jsem letos nejvíc řešila, jak se nalíčit a obléct, vzhledem k novým vlasům, které jsem si nechala odbarvit na blond jen pár hodin před zahajovací party:) Všechny barvy outfitů byly naštěstí kompatibilní:) Jen na zahajovací party jsem si po celém dni ani nestihla upravit makeup, což mě trochu mrzelo, ale co už:)









 Klobouk Tonak
 Kabát Max&Co Chodov, Šála Acne, taška Lindex
 Brýle Fokus Optik
Outfit Lindex, boty OfficeShoes
 Líčení od MAC

Outfit Lindex

 Míša Čapková
Jan Černý
 Jan Smejkal
 Martin Kohout
 Jakub Polanka
 Petra Ptáčková
 Adam Kost

8 komentářů:

  1. Ahoj Ino,
    já sice nejsem fanda těchto fashion weeků, ale jde vidět, že to bývají zajímavé akce. Tvá vlasová proměna je super, ale ve tmavých vlasech se mi líbíš více :) Ale je mi jasné, že zkusit se má všechno :D Sama jsem teď měla ombré do blond, ale vrátila jsem se zpět k hnědé :) Z tvých outfitů se mi asi nejvíce líbí "kostýmek" Lindex :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, chápu, že se na to asi těžko zvyká. Je to zvláštní, ale já si zvykla hned a jsem z vlasů fakt nadšená. Kdysi jsem už pokusy o světlou barvu měla, ale dopadlo to šíleně:) Konečně se to povedlo a mám fakt radost. Nemylsím si, že budu celý život barvit, takže se nejspíš k hnědé barvě jednou vrátím, ale mám fakt radost, že se ta světlá konečně povedla:) díky moc za názor:)

      Vymazat
  2. Prosím odkud je ten kožich z první fotografie?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. líčenie a vlasy si mala naozaj rozprávkové a blond sa ti veľmi hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi moc děkuji:) Na to, že ta změna byla tak narychlo a já neměla vymyšlené líčení a účesy, to nakonec dopadle perfektně. Moc děkuji za komentář:)

      Vymazat
  4. Nejvíc se mi líbiš v klobouku a v tom prvním overalu. Ty vlasy jsou nezvyk, ale sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem opäť za to, ze si priniesla fashion week aj pre nás všetkých, Ina. Ale čo je lepšie, vždy ma vieš nadchnúť outfitmi, make-upom a účesmi, na to sa normálne teším vždy najviac a tento rok si opäť nesklamala :) nechápem, ako sa ti vždy podarí vyraziť mi dych, aj keď si vždy vravím, ze už to nemôže byť originálnejšie, ty to dokážeš a to ma tak veľmi baví! Všetky outfity sú úžasné (top je ten s klobucikom Tonak, transparentnou taškou a šálom Acne) a tá blond je totálna trefa. rada ťa sledujem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.