pondělí 10. července 2017

KVIFF & Moët party & Lindex & Nespresso

Krásný den.

Další filmový festival v Karlových Varech je za námi a věřím, že se vám díky mediální masáži fotky z různých večírků a party nevyhnuly. Do Varů jsem tentokrát byla pozvána od Moët, Lindex i Nespressa a strávili jsme ve městě tři dny. Strašně moc jsem se chtěla podívat na nějaký film, který jsem měla na seznamu. Ale tím, že jsem ve městě byla pracovně, tak nebyla možnost. Když už se objevila volná chvilka, tak jsem ji využila třeba na oběd s někým, koho mám ráda a nemám na něj tolik času, kolik bych chtěla.

Samotné Vary na mě minulý rok působily o něco příjemněji. Letos mi město přišlo narvané k prasknutí. Pokud jste chtěli jít pěšky, chtělo to pevné nervy, protože bylo všude strašně moc lidí. Je zajímavé sledovat, jak se po dobu festivalu stane město útočištěm různých "modelek" a zároveň panů se sporťáky, kteří hledají vzájemný symbiotický vztah:D

V době konání KVIFF jsou Vary rozhodně zajímavým panoptikem a už pro tu atmosféru je doporučuji navštívit. Co se týče outfitů na Moët party, opět musím napsat, že dodržením dress-code vyjadřujete respekt hostiteli. Nešlo ani spočítat, kolik lidí ho nedodrželo, proto bych se opět přimlouvala za systém, který má Ples v Opeře. Bez dodržení dress-code nepoustět na akci. Pak by se nepotkávaly večerní róby a džíny s koženou bundičkou.

Ale z jiného soudku, jak možná víte, brali jsme letos na výlet i našeho Taspira. Ten si s námi výlet hrozně užil, baví ho jízda autem a miluje společnost lidí. Budil opravdu velkou pozornost, náležitě si ji užíval a koupal se v obdivu:) Jsem hrozně ráda, že je tak společenský a je s ním hrozná pohoda. Každý, kdo ho vidí, hrozně rychle roztaje, takže se díky němu moc pěkně navazují přátelské vztahy. Musím se přiznat, že i já, když ho nesu v náruči, se usmívám a nějak odkládám ten svuj Resting Bitch Face:) Tímto tedy musím pozdravit všechny čtenářky a pozor i čtenáře, kteří za mnou přišli, pokecali, poděkovali za mojí práci (to já děkuju za podporu). Bylo vážně skvělé se s vámi potkat a Taspirovi se to taky líbilo:)

Pokud jste se tedy na festival letos nedostali, mrkněte na mé fotky. Snad vám alespoň trochu přiblíží atmosféru Varů:) Tak jdeme na to:)



Vyzvedávání šatů u Liběny Rochové těsně před odjezdem do Varů. Musely se ještě došít.
Šaty Lindex, kabelka a brýle Max&Co

Hned po příjezdu jsem slíbila Františce, že se za ní stavím na kolonádě. 
Takže se rovnou natočila módní policie.



ELLE beauty lounge a focení s Taspirem:)

Showroom Lindex

 Cesta festivalovým autíčkem do Nespresso VIP lounge


Šaty Valentino

Ochutnávka speciálních Nespresso drinků. Co říkáte třeba kombinaci kávy s tonikem a grepovým sirupem? Já vím že se šklebíte, ale fakt to chutná dobře:) Já se nejdřív taky šklebila:D
 Kabelka Valentino, brýle Dior Fokus Optik

Večeři jsme si nakonec dali v Pupp


Druhý den:)
 Oběd v Sasazu, jako vždy skvělý:)
 Malý méďa usnul:)
 Česání ve Franck Provost a líčené od Dior

Večeře Lindex Friends v Sasazu a jde se na party:)








 A poslední den jsme si užili v Moet Lounge

 Budu se těšit na vaše komentáře:)

19 komentářů:

  1. Opet bezva cteni, diky. Vypadali jste s Taspim moc mile a tem usmevum kolemdoucich se nedivim. Chtela jsem do KV jeste ve stredu, ale prijela mi maminka a te se uz nikam nechtelo. Tak diky Inusko za pekne fotky i zive vysilani.

    OdpovědětVymazat
  2. Je zajímavé, že podle Vás bylo ve Varech více lidí než loňský rok. Já jsem si celý tento festival stěžovala, jak je město prázdné a nikde nikdo není. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? My jsme centrem nemohli pořádně projít:)Asi matrix:D

      Vymazat
  3. Už je to hodně let, co jsem jezdila do Varů jako baťůžkářka, spalo se ve stanovém městečku, ráno do fronty na lístky... Nostalgie veliká, ale už bych to asi nedala, stárnu :-) Díky za článek a s tím dodržováním dress codu naprosto souhlasím, ať už jde o luxusní párty, návštěvu divadla nebo jen večeři v lepším hotelu na dovolené!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář:) Určitě máš na festival super vzpomínky. A komfortnější verze KVIFF bez stanu, ale s hotelem, by určitě taky byla fajn:)

      Vymazat
  4. Nechápu že komentujete neco kam patříte,:-) hvězdičky, hvězdy,oblečky hlavně proboha ne žádné filmy:-)vždyť je to filmový festival....,:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala, do Varů jedu za prací, jsem tam pozvaná, moc ráda bych na nějaký film zašla, ale práce je přednější. A komentuji zlatokopky, to je pro mě to zmíněné panoptikum, které mi není příjemné:)

      Vymazat
  5. Moc Vám to slušelo s Taspirem. Myslím, že pravým lékem na ignorování dresscode by mohlo být zveřejnění hříšníků. V dnešní době bohužel spousta lidí podřizuje svému pohodlí vše. Je to smutné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor, já si opravdu myslím, že by v nepatřičném oblečení neměli dovnitř pouštět. Někdo na dress code nehledí, protože to nemá za důležité a někdo nedodržení považuje za určitou rebelii, kterou vyjadřuje svoji nezávislost

      Vymazat
    2. No ano, jistě. Někdo rebeluje a jiný to rebelství aspoň obdivuje. Já dokonce nedávno cetla názor, že náš pan prezident je rebel. 😁
      Holt každý má jiný vkus, ale ne všichni mají úroveň. (myšleno v oblekani,SAMOZŘEJMĚ 😉)

      Vymazat
  6. A nejlepší jsou ti, co se tváři nesmírně znudene, ze se toho "kolotoce" musi zucastnit, pritom jsou stastni za jakekoliv zviditelneni... Moc Vam to slusi a rada Vas sleduji!

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=t5H5HQd6Mjw
    17. minuta

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ino,
    moc ti to na všech fotkách sluší a za mě je největší favorit outfit "Valentino" je to vyloženě letní outfit a fakt ti sekne :) Je škoda, že jsi neviděla žádný film. Třeba se poštěstí příští rok a přineseš nám i nějaké filmové recenze. A to, že někdo nedodrží téma dress codu mi přijde jako urážka hostitele a je to opravdu škoda Také bych to řešila tak, že kdo nesplňuje požadavky, tak nemá vstup na akci.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Karlovy Vary jsou nádherné město, co se týče třeba památek, jen je skoda, že skoro celé patří rusům.
    Krásný článek s parádní náloží fotek. Mým oblíbeným lookem jsou překrásné šaty od úžasné paní Liběny. Vypadáš v nich božsky a ten účes je k tomu perfektní. Téma light úžasně splněno 💗
    A z fotek jde vidět, jak si to Taspirek užívá a těch pohledů kolemjdoucích se nedivím, je ňuňa.
    Doufám, že jsi si to užila alespoň po té pracovní stránce.
    PS chci se zeptat na značku nádherné kabelky, co jsi měla při příjezdu a rozhovoru s Františkou.
    A zda to není tajné, v jakém hotelu bývá ELLE beauty lounge?
    Čtenář Dan
    PS krásný článek. 😊

    OdpovědětVymazat
  10. šaty Valentino ti neuveriteľne sekli :) spolu s líčením si vyzerala ako elegantná hviezda ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  11. Taspir je ten nejroztomilejší pejsek, jakýho jsem kdy viděl :) slušelo vám to oboum :)

    OdpovědětVymazat
  12. S článkem a názory v něm plně souhlasím! Taspir je opravdu mega roztomilej, vyroste ještě ňák? Obdiv ke střevíčkům a kabelce Valentino jsem už vyjádřila na instagramu. Šaty na Moet party byly krásné a originální jako jejich tvůrkyně i nositelka. Překrásné!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezké šaty ty tmavé, asi jsem přehlédla popisek, takže nevím od jaké značky. No všechny jsou pěkné, od Liběny Rochové samozřejmě naprosto úžasné :D. Taspir je fakt plyšová kulička :) úplně mi to připomnělo štěněnčí období mojí 11ti leté důchodkyně :D. Jinak k nedodržování dress code, přijde mi to v dnešní době naprosto nepochopitelné, kor když na takové akce bývá napsaný přímo na pozvánce. Kdysi jsem měla jít na KVIFF na večeři s Havlem a myslím s Sharon Stone a nešla jsem, pač jsem neměla odpovídající robu.

    OdpovědětVymazat
  14. Therefore, people direct more time online.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.