středa 19. července 2017

Do Londýna s Lindex

Krásný den, milé čtenářky.
Když jsem od Janči z Lindexu obdržela pozvání na cestu do Londýna, říkala jsem si, že se nemohli trefit víc. O tom, že musím vidět Londýn, mluvím už několik let a teď mě tam zve Lindex dokonce na hudební festival. Pecka. Všechny původní plány šly stranou a na nabídku jsem ihned kývla. Co se týče press tripů je neskutečně důležité, s kým na cestu vyrážíte. Já měla to štěstí, že s námi jela Janča z Lindexu, se kterou se vždy dobře pobavím, Cindy z ELLE, která je bez nadsázky kosmetickou guru a její články moc ráda čtu a Natálka z proženy.cz, se kterou jsme se osobně setkaly poprvé, ale hned jsme si rozuměly.
Bydlení Janča zvolila v Ace Hotel London Shoreditch, což je fakt nejvíc hipster hotel, který si jen dokážete představit. Nekecám:D
Ve vestibulu vás čeká retro foto kabina, na pokoji zase produkty na úpravu fousů či kníru. Všechno stylově dotažené do posledního detailu, to musím uznat. Cílem celého výletu bylo VIP pozvání na festival LoveBox, který se konal ve Victoria Park.

Outfit Lindex, Kufry Samsonite, Boty Officeshoes, Brýle Max&Co, kabelka Prada

Přiznávám, že mě samotný tolik Londýn nenadchnul. Měla jsem o něm své představy a očekávání, takže je samozřejmě vina na mé straně, ale necitíla jsem se v něm tak dobře jako v New Yorku nebo v jiných městech. Každopádně mu dám ještě šanci, aby si u mě spravil reputaci:) A co se týče oblékání Angličanek? Tak to bylo velké zklamání. Na ulici mě nezaujal jediný outfit. Na festivalu to bylo o něco lepší, přesto nic, z čeho bych se posadila na zadek. I když třeba outfity, které se skládaly jen ze spodního prádla, mě docela usadily:D S nahotou si angličanky hlavu moc nelámaly. Čím nahatější na fesťáku, tím asi lepší. A to zrovna ani nebylo moc teplo:D

Jak festival vypadá a jak jsme si ho užily, omrkněte na fotkách. Já jsem Lindexu moc vděčná za super zážitky a těším se, jak si díky nim užijeme Colours of Ostrava.
Uvidím se tam s někým z vás osobně?? A jak se vám líbil Londýn? Máte podobný názor jako já, nebo se vám tam líbilo víc?



Šipka Veuve Clicquot, Brýle Prada- Fokus Optik















Brýle Prada - Fokus Optik
















Oběd u Jamieho Olivera. Jídlo bylo dokonalý:)









16 komentářů:

  1. Ahoj Ino,
    škoda, že tě Londýn zklamal. Já ho mám ráda :) Možná ho zkus příště navštívit jako "turista" a třeba to bude lepší :) Hotel, ve kterém jsi byla ubytovaná vypadá fakt suprově, tam by se mi určitě taky líbilo.

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti díky moc za komentář, určitě zkusím. A hotel byl fakt super, jen mě děsně vytáčel župan z teplákoviny, který sice vypadala hipstersky ale vůbec nesál vodu:D

      Vymazat
  2. Milá Ino,

    tak to mě moc mrzí, že Tě Londýn nenadch. Já ho naprosto miluju! Je pravda, že jsou i mnohem krásnější města, ale Londýn má úžasnou atmosféru, aspoň pro mne ano. Asi je to tím, že jsem měla možnost tam bydlet v jedné rodině a strávila sem tam poměrně dlouhou dobu a vytvořila si tam hromadu přátel, ale Londýn musíš zažít :)) chce to tam vyrazit na dýl a poznat ho i z jiné stránky než jenom jako main-stream turista :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Kamčo, naprosto chápu. Já mu dám ještě šanci, ale většinou mšsta hodnotím podle toho, jestli jsem schopná si představit tam žít, a to si v Londýně představit nedokážu. Na mě tam opravdu bylo hodně nepořádku, mrzelo mě to velké množství bezdomovců, kterým se město nesnaží zřejmě moc pomoct a další věci. Ale je super, že sis to tam takhle užila. Každý to prostě cití jinak a potřebuje rozdílné věci k příjemnému žítí či trávení dovolené:)

      Vymazat
  3. Máš krásnu tvár :O Všetky fotky sú veľmi pekné, isto si si to užila :)

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee moc děkuji za milý komentář:) Užila jsem si to moc, ale už jsem se těšila za Vaškem a Taspirem:)

      Vymazat
  4. Ohledne toho Londyna mam naprosto stejny pocity!Prijde mi,ze vetsina lidi to mesto miluje,ale ja jsem byla popravde taky dost zklamana a vubec me nelaka jet tam nekdy znova...Z Anglie me mnohem vic nadchnul Brighton:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak vidí:)Zkusím se tam vrátit ještě s Vaškem a nejlépe navíc dnů, ať vůči Londýnu nejsem nefér. Ale určitě jsou jiná města, která mě okouzlila ihned a chci se tam často vracet. New York na mě třeba totálně zapůsobil hned:)

      Vymazat
  5. Je Londýn a Londýn... Já třeba vůbec nemusím centrum, které je stísněné, špinavé a narvané turisty, ale miluju např. Greenwich, Hampstead, Kenwood, Richmond a podobné oblasti. Tři dny na poznání Londýna jsou opravdu málo. Zdraví Viktorie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář Viktorie:) Určitě máš pravdu, že tři dny jsou málo. To sama uznávám. Většinou dávám na dojem z toho města, a tady jsem se necítila moc bezpečně a dobře. Ale jak jsem zmínila v článku, určitě dostane další šanci mě okouzlit a dám mu na to i víc času:)

      Vymazat
    2. Hezký den, Ino,

      bezpečnost je věc jiná - já jsem se v posledních měsících taky začala v Londýně trochu víc bát. Kvůli útokům zrušila škola dětem výlety do centra, poslední útok se stal dokonce kousek od naší školy ( ten útok na muslimy ), takže to pak člověk cítí stísněnou náladu dost bezprostředně.

      Londýn je jinak vlastně takový stát ve státě - Londýn není Anglie ani Británie, stejně jako Británie není Londýn ( viz hlasování o brexitu, kdy Londýn byl jednoznačně pro Remain ). Do Londýna jako každého velkého a bohatého města chtějí všichni a podle toho to taky v některých částech vypadá. Na jednu stranu mě tenhle střet kultur baví, na druhou stranu jsem ráda, že žijeme ve čtvrti, kde ten multikulturalismus zase tak úplně vidět není.

      Viktorie

      Vymazat
  6. Ahoj Kristýno, možná si na mně ještě vzpomeneš, pařily jsme spolu v tom tebou opovrhovaném Londýnu...

    Ano, jsem to já, která s tebou vyjela ty tři lajny koksu :-))))))))))))


    Dost nechápu, jak můžeš psát že se ti v Londýně nelíbilo potom, co jsme spolu prožily... (vzpomeň na swingers ap.). Teď už je mi jasný, proč ses už neozvala, jak si slíbila. Dalo mi docela práci tě najít, až mi Janča řekla, že máš tenhle pitomoučký blog.

    Jestli nejsi jen hloupá husička (promiň mi to, ale z těhle stránek to tak opravdu vypadá) prosím, ozvi se mi na petra.wahlo@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha - dobrá provokačka :)
      jak nemám ráda český komentářový zvyk každého, kdo netleská, nazvat závistivcem, tak zrovna o motivaci tohoto "velmi uvěřitelného" a "kamarádského" komentáře nemám pochyb...
      zřejmě si, Ino, někomu pořádně šlápla na kuří oko :)

      Vymazat
    2. Vypadá to tak;D ale že si dává takové práce;)

      Vymazat
  7. Londýn mě příliš neláká, mnohem raději bych viděla třeba Paříž nebo Miláno. Nejen kvůli počasí, ale hlavně kvůli památkám. I když zase ve VB jsou vstupy do většiny muzeí a galerií zadarmo. Každopádně ale hudební festival v Anglii bych si líbit nechala. A ve skvělé společnosti obzvlášť.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.