neděle 12. února 2017

Valentýnské tipy 2017

Krásný den.
Že je Valentýn za dveřmi, vám nemusím připomínat, protože aktuálně se tenhle svátek řeší snad všude. Nebudu polemizovat o jeho komerčnosti nebo výhodách. Na 1. máje máme s Vaškem výročí, takže si ráda oslavím i Valentýn a těším se, že Vendymu pořídím malý dárek:)
Pro vás jsem připravila pár tipů na dárky v kolážích, které mě vždy baví prohlížet, tak je berte jako malý odpočinek a třeba se se mnou naladíte na malé oslavy lásky:)

Giveaway o poukazy na nákup do Lindex



Veuve Clicquot si letos přichystal dvě speciální balení na Valentýna. První je shopper bag, protože kabelka přece potěší každou ženu:) Tahle termo taška se jednoduše dá do mrazáku a udrží pak šampaňské v chladu. Počítač Lenovo.

Druhé balení se hodí pro muže i ženy. Veuve Clicquot Ponsardin Rosé Clicq'Call je speciální edice, díky které můžete vyjádřit svoji náklonost originálním způsobem a to nahráním vzkazu do mikrofonu, který je v krabici. Pokaždé, když ji otevřete, se ozve váš vzkaz. Musím upřímně přiznat, že jsme s Vaškem strávili večer, kdy jsme se s tímto balením řezali smíchy. Potom co jsme po romantických vzkazech začali nahrávat děsivé vzkazy takovým tím hororovým hlasem:D
Každopádně když tam nahrajete něco osobního, tak to může být opravdu moc pěkný a originální dárek.




Šaty se srdíčky, vhodnější Valentýnský outfit určitě neseženete.
 Šaty, prádlo, kabelka Lindex
Šperky Swarovski



Kabelka Bogner
Pyžámko Lindex
Rtěnka MAC
Kabelka  LBM  Tory Burch
Náhrdelník Swarovski
Parfém MAC 
 Co se týče mě, těším se, že v úterý budeme s Vaškem spolu. Zajdeme na dortík, dáme si procházku po centru Prahy a pak vyrazíme na večeři. Určitě mi udělá radost pěkná kytka, jinak nic moc neočekávám a ráda se nechám překvapit. I když ráda sestavuji nákupní tipy, naprosto chápu, že někdo Valentýn vůbec neprožívá a proč se do něčeho nutit:)
Jak se vám moje tipy líbí? A jaké máte plány Vy?

8 komentářů:

  1. uzasne kolaze, velmi inspirativne na S. Valentina

    OdpovědětVymazat
  2. oooo,ty šaty! i bez Valentýna je beru :D

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že vás potkám! Centrum Prahy brázdím často, musíte být krásný pár :-) Určitě záříte do dáli :-)

    Tipy super, moc se mi líbí srdíčkové šaty, ale tuším, že materiál bude takový ten tenoučký, až zatrhávací aspoň tak na mě působí, a to já moc nemusím :-) Jinak skvělý valentýnský prdloviny mají v Tigeru :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ino!

    Sotva jsem prelouskala posledni clanky, tak je tady dalsi... Stravila jsem s Tebou cely vikend :D :))) Ja bych asi nejvic chtela tu krabici na Veuve Clicquot, to jste si museli vazne uzit :D
    Kazdopadne, co delame my... my chodime s pritelem kazdy rok na vychod slunce na Snezku :)

    Uzij si tyden! Mia

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký Ini, ty tvoje články jsou balzám pro oči ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Veuve Cliquot mám moc rád, asi zítra jedna /nebo víc/ láhev padne :))

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, já zítra udělám nějakou dobrou večeři, právě hledá nějakou inspiraci na valentýnské menu, jinak Valentýn nějak neprožíváme. Jinak to pyžamko z lindexu je fakt pecka! V.

    OdpovědětVymazat
  8. Já slavím na Valentýna narozeniny, takže vždy dostanu nějaký hezký dárek. Ráda dostávám knihy a květiny, je to taková ta jistota, kterou mě kdokoliv a kdykoliv potěší. A letos jsem si třeba vybrala krásné křeslo - je to takový retro ušák, ve kterém si budu lebedit s knihou. ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.