neděle 15. ledna 2017

Instalife 30.


Krásnou neděli milé čtenářky.

Zítra je tu zase všeobecně neoblíbené pondělí a já se přiznám, že se tentokrát raduji, že se mě netýká. Ráno vyrážíme do Tater, kam jsem dostala pozvání z resortu Liptovský Dvor, který byl oceněn jako nejlepší hotelový koncept na Slovensku.

Bylo trochu náročné najít týden, kdy bych se mohla takhle zdejchnout, ale nakonec jsem to prostě zařídila a jsem ráda, protože obvykle jezdíme jen na 2-3 dny pryč a to člověk prostě nevypne.
V Tatrách jsem navíc zatím nebyla a vážně se těším, protože podle fotek to vypadá skvěle. 

Týden před odjezdem byl trochu zběsilý, protože se sešlo víc událostí, do toho Vašek onemocněl, tak trošku kvůli mně, takže zapracovalo svědomí a snažila jsem se ho kurýrovat:D 

Jenže já v sobě zřejmě nemám pečovatelský gen, takže Vašek mojí péčí spíš trpěl:D 
Ale snaha byla a je mu líp:)
Docela rychle mi díky tomu došlo s kolika věcmi mi jinak pomáhá a já to beru jako samozřejmost a když ta pomoc odpadne, tak je to sakra znát. 

Pro vás budu samozřejmě online a Instagram i Instastories bude plný fotek a videí:) 
Jestli jste ěnkdo Liptovský Dvor navštívil, budu moc ráda za info jak se vám tam líbilo, popř.kam máme zajít na oběd, večeři a co v okolí nevynechat. 
Jak jsem psala, v Tatrách budu poprvé, tak mě potěší vaše rady:)



V týdnu jsem dělala styling při focení s kuchařem Markem Raditschem a těším se, až budu fotky venku. Shooting probíhal v jeho restauraci Kampa park a dost mě to nalákalo na návštěvu:)

Najdete ji hned u Karlova mostu


Home office. Mikina z nové kolekce Lindex. Laptop Lenovo.

V týdnu jsem se zase po návštěvě Stolen vrátila k ofině. Prokop měl zrovna v pátek 13. narozeniny, tak jsem mu ještě kupovala jako dárek vlněnou šálu v Pietro Filipi. Odpoledne jsem se tam vracela ještě pro svetr pro Vaška a pro kabát (pro mě:)

 Kabát Pietro Filipi, boty Office Shoes


Návštěva Stolen





Po Stolen jsem si to ještě zamířila do Swarovski



Opět super jídlo u Černé Madony, určitě vyzkoušejte.



A balení na hory:)

   A takhle vypadá cíl naší cesty:)

7 komentářů:

  1. Tatry bych taky chtěla navštívit a ten komplex vypadá úplně pohádkově!! Tak to se budu těšit na fotky. Prozradíš ještě odkud je ta šála co máš na první fotce?

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo, Ino, budete se mít pohádkově :) Osobně jsme v Tatrách byla také jen jednou - vloni v Srpnu, kdy jsme tam vyrazili za turistikou (asi si dokážeš představit, jaké to pro mě, jakožto neturistu a nesportovce, muselo být utrpení :D Ale dala jsem to!) a tak ti bohužel žádné užitečné rady nepřinesu :) Ráda tě ale budu sledovat na sociálních sítích a pokochám se krásou Tatranské krajiny v zimě :)
    Jinak ti to Ino strašně moc sluší :) Máš v módě opravdu dobrý vkus a všechno na tobě vypadá fantasticky :) Někdy bych si v tvé psací tvorbě ráda něco přečetla kosmetice, jak dekorativní, tak i pečující, kterou používáš :) Líčíš a staráš se o sebe navenek hezky, tak by mě zajímalo, co ti k tomu pomáhá :)
    Těším se na další článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ino,
    kadeřník ti vykouzlil opět nádherné vlasy! Jste je trochu zesvětlovali? :) Tatry si určitě užijete, místo vypadá kouzelně. My se do tater chystáme v létě, jelikož zimním sportům neholduji :) Měla bych pro vás jeden tip - až budete kousek od Ružomberka, tak tam je salaš Krajinka a určitě se tam zastavte a dejte si pagáče! Dělají je přímo tam a bývají ještě teplé a jsou opravdu úžasné, no a samozřejmě doporučuji koupit si nějaké ty sýry :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tvoje vlásky , to je nádhera !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vlasy jsou krásné. A kdy bude článek o Tatrách? Těším se

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle prispevky z zivota s fotkama mam moc rada - top 💕

    OdpovědětVymazat
  7. Páni vypadá to naprosto úžasně! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.