pátek 30. prosince 2016

Jaký byl můj rok 2016 a předsevzetí do nového roku


Konec roku je vždy spjatý s určitým bilancováním, i pro ty, kteří se minulostí tolik nezabývají. Já sama se k bilancování často neuchyluji, ale co bloguji, přijde mi správné podívat se na práci, co mám za sebou, na proběhlé projekty, ale především mi přijde správné poděkovat těm, co za tím vším stojí. A to jste vy milé čtenářky a čtenáři. Až moc často mi přijde, že si blogeři a youtubeři neuvědomují, díky komu mají všechny ty možnosti a příležitosti. Vše je to díky vám čtenářům a followerům a já jsem moc vděčná za vaši podporu a  přízeň. Rok 2016 byl naprosto úžasný. Měla jsem možnost navštívit spoustu zajimavých akcí a míst, objevit se na obálce časopisu nebo tančit na Plese v Opeře. Celé bilancování jsem vlastně podnikla proto, abych měla možnost vám za to vše poděkovat. I za to, jak mě v mojí cestě podporujete. Neskutečně si toho vážím a věřte, že si každý váš komentář pečlivě čtu, cením si vašich názorů, protože jsou pro mě důležité. Zároveň jsem pyšná na to, že je s mým blogem spjatá určitá komunita čtenářů na úrovni, kteří se navzájem respektují a debaty, které zde probíhají, jsou nejen pro mě velmi inspirativní a mají smysl.

Kdybych měla za rok 2016 napsat něco negativního, tak bych si ráda vynadala za to, že jsem se ještě stále nenaučila respektovat své zdraví, nemoci a nutný odpočinek. 


Ještě stále si volné chvíle vyčítám jako svoji lenost a s horečkou jsem zvyklá chodit i na přehlídky či focení. I když tedy nemám ráda předsevzetí, tohle se snažím už nějakou dobu měnit a nový rok využiji k tomu, abych se v tom ještě namotivovala:) Asi jsme generace třicátníků, která má svoji práci jako prioritu a nechce slevit ze svých představ výkonu.

Na druhou stranu jsem ale pyšná na to, co se mi povedlo a především na drobnosti, které jsem změnila sama na sobě.

Už dlouho jsem přemýslela o určité pomoci lidem a neustále jsem cítila, že sama nic nezmůžu. Ale není to pravda. I jeden člověk zvládne moc. Jde o to, abychom přestali zavírat oči a začali každý sám u sebe. Píšu to obecně, ale jde to vlastně vztáhnout na jakékoliv téma. Ať už jde o články o vnímání těla a krásy a negativním vlivu sociáních sítí, nebo konkrétní pomoci bezdomovcům. Podstatnou výhodou dopělosti je, že tu moc měnit věci máme. Tak ji využívejme a dělejme, co nejvíc dobra půjde. Ne kvůli zlepšení karmy, nebo image. Prostě jen proto, že je to tak správně. Každý si může říct, proč bych dělal něco dobrého, když pro mě taky nikdo nic neudělal?
Ale vtip je v tom, že každý musíme začít sám od sebe a nečekat, co pro nás kdo udělá. Pokud chceme v životě dobro, budeme ho muset taky sami šířit.
To by mohlo být i takovým mým malým poselstvím do nového roku a zároveň příjemným závazkem. 
Neskutečně si vážím každého, kdo jakýmkoliv způsobem pomáhá ostatním lidem (i opuštěným zvířatům).

Přeji vám tedy krásný nový rok, ať dokážete změnit vše, co vám nevyhovuje či vás trápí, ať jste na sebe a své konání pyšní a uděláte mnoho dobrého pro ostatní a zároveň si najdete čas i sami na sebe. Budu moc ráda, když mi napíšete vaše předsevzetí a jaký byl váš uplynulý rok 2016:)




Leden
Připravovala jsem se na Ples v Opeře, truchlila nad smrtí Davida Bowieho a užila jsem si koncert Ellie Goulding, kam mě pozval MAC:)






Únor
Užili jsme si Ples v Opeře, kam jsem pozvala i svoji čtenářku, která vyhrála soutěž o vstupenky.




 
Březen
Psala jsem diskutovaný článek o tom, jestli módní blogerka musí mít jen velikost XS a užila jsem si jarní fashion week.




Duben
Oslavila jsem 30. narozeniny a můj rozhovor s Liběnou Rochovou se objevil v ELLE:)



Květen
Oslavili jsme 10.výročí vztahu v Římě:) Taky jsem byla pozvaná do sídla Swarovski v Rakousku a o svém výletě jsem psala do ELLE.












Červen
Chodila jsem na představení kolekcí, narodila se mi neteř a psala jsem o projektech Umprum.





Červenec
Byla jsem pozvaná na prestižní Moët party do Karlových Varů, kde moje šaty od Liběny Rochové vzbudily rozruch:)





Srpen
Vyrazili jsme na Milána a našli ten nejlepší apartmán na bydlení:) Časopis Marienne mě zařadil mezi online influencery.



Golfový turnaj


Září
MAC mě pozval na pražský fashion week,  který se tentokrát konal v Kotvě. Na dobu konání mi byl zajištěn hotel, líčení i kosmetika od MAC:) Přehlídky jsem si užila úplně báječně:) Poprvé jsem také byla pozvaná na koňské pólo, které mě neskutečně nadchlo.






Říjen
V říjnu jsem byla oslovena, abych šla přehlídku šperků pro Roberto Coin. Liběna Rochová k jejich kolekci navrhla model šatů a já byla samozřejmě nejstarší modelka na mole:) Taky jsem byla pozvaná na Designblok a psala článek o vnímání ženské krásy a vlivu instagramu.





Listopad
Jako modelka jsem opět prezentovala kolekci Liběny Rochové, stala jsem se ambasadorem nového modelu Audi Q2, napsala jsem kontroverzní článek o nejhorších módních trendech a fotila pro OK magazín. Taky jsem si s vámi užívala nákupy v centru Chodov a mohla vás poznat osobně:)



Boty Office Shoes

Prosinec
Objevila jsem se na obálce OK magazínu, užila jsem si opening sezóny ve Špindlu. V podstatě jsem neměla čas jíst ani spát:D Konec roku byl pracovně trochu nad moje síly, ale jsem ráda že jsem všechno stihla a zvládla.





Uff..to byl sakra náročný, ale krásný rok!!!! A co váš rok 2016?

7 komentářů:

  1. gratuluji k nabitému roku :) nezapomeň odpočívat!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. máš za sebou naozaj poriadne nabitý a úspešný rok a do toho ďalšieho ti želám minimálne toľko isto ;) no hlavne buď šťastná a teš sa na každý nový deň :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Máš za sebou krásný a úspěšný rok. Stihla si toho vážně hodně, až závidím. Já doufám, že příští rok bude lepší. Zemřela nám babička, tak snad příští rok budeme víc zdraví:( Alča

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasný a úspěšný rok. Jen tak dál Ino! Já jsem prožila též farnost rok a předsevzetí si do nového roku nedávám. Ale letos to udělám jinak a chci pár věcí změnit. Budu ráda když si o to přečteš u mě na bloku, snad to stihnu do středy napsat, protože v hlavě už to mám. Měj se ahoj. Míša z shoppersmiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji ke všem úspěchům. Stačila by mi polovina tvých zažitků a byla bych šťastná. Ale letos bych si taky ráda splnila své sny a budu na tom tvrdě pracovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasně nabitý rok! :) Moc se těším na nové články v novém roce, určitě budou skvělé jako vloni :) Tímto bych také chtěla ještě jednou poděkovat, ze jsi mě a mojí kamarádce umožnila dostat se na reopening Swarovski :) Byl to jeden z nejlepších dnů 2016, protože mě vytrhl z každodenní šedi :) Ať se ti ve všem daří a přeji také v novém roce hodně cestování :)
    Tereza Pernišová :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.