sobota 13. února 2016

Slavit či neslavit svátek Valentýn?

Krásné sobotní ráno.
Valentýn je už doslova za dveřmi, tak jsem vám připravila malý článek o tom, jak ho budu trávit a jaký mám na něj názor. Už jste se mě na tento svátek mockrát ptali, a můj názor je stále stejný. Já Valentýn moc ráda slavím. Nejsem zrovna moc romantický typ. Nevyznávám svému partnerovi každý den lásku, ani o našem vztahu pořád nepřemýšlím. Jsem v něm maximálně spokojená a tím pádem ho prostě nějak zásadně neřeším, protože ani nemusím. Věnuji se díky tomu naplno své kariéře a koníčkům. Tím pádem jsem ale ráda, když mi dvakrát za rok v kalendáří vyskočí datum, při kterém mám možnost náš vztah oslavit. Jedním datem je naše výročí a druhým právě Valentýn. Spousta lidí tvrdí, že svoji lásku slaví každý den a dárky si nosí jen tak. Já na to přes rok vážně nemám čas, ani myšlenky a proto jsem vážně ráda za to, že mi to někdo připomene a já si tak tyhle dny naplno užívám. Rozhodně jde tento svátek slavit i bez dárků. myslím, že i snídaně do postele dokáže udělat velkou radost, ale mě baví dárky nakupovat a taky mám radost, když něco dostanu:) Snad vám to nebude znít moc neromanticky a plánovaně, ale já jsem vážně ráda, že tu příležitost k oslavě mám a vím že náš vztah rozhodně za oslavy stojí:)

Jak zítřejší den strávíte vy? Kupovali jste nějaký dárek pro svého partnera?


Na instagramu jsem vám ukazovala že testuji rtěnku MAC z kolekce Viva Glam od Ariana Grande. A tohle líčení zřejmě zopakuji i na Valentýnské večeři. 
Celou neděli strávíme spolu. Ráno si zajdeme zaplavat, odpoledne plánujeme procházky po Praze a nějakou pěknou cukrárnu, asi If Café a večer zřejmě sushi v Soho.








Já jsem koupila pralinky, protože můj muž sladké miluje.


K novému kabátu jsem mu pořídila svetr. Dlouho jsem nemohla sehnat úplně jednoduchý rolák, ale s tímhle bych mohla mít úspěch. Koupila jsem ho v Pietro Filipi.


Dnes ještě vyrážím do centra pro jeden dárek, a to šálu. Asi nedávám moc romantické dárky, spíše praktické, ale k novému kabátu se mu prostě bude hodit. Jen jsem ještě nebyla schopná vybrat z těchto tří variant. Jedná se o vlněné šály z Bogner, a každá outfit dotáhne do trochu jiného stylu. Budu ráda za váš názor:)


David Bowie byl náš oblíbený interpret. Kdysi mi pořídil triko on, teď mu ho kupuji já:)
 Dost možná si ho budu půjčovat:)



I společná snídaně do postele může být pěkným dárkem:)


Takže ať už slavíte nebo ne, užijte si Valentýn přesně podle svých představ. Nenechte se tlačit do jeho slavení, ale ani do jeho ignorace, pokud ho slavit chcete. Ačkoliv dárky kupuji, sama tvrdím že ručně natrhaná kytka (nebo vlastnoručně vyrobený dárek) je často větším důkazem lásky než pugét z květinářství
(ale kde teď v únoru natrhat luční kvítí:). Takže slavte či neslavte, hlavně to rozhodnutí dělejte podle sebe, ne podle ostatních. Krásného Valentýna přeje Ina

22 komentářů:

  1. Já ho neslavím protože můj kluk ho neslaví. Jinak bych moc ráda dostala kytku a přáníčko, nebo jen zašla na večeři, ale těžko ho do toho nutit. Na první fotce jsi úžasně nalíčená. Jak jsem psala na instagram..vypadáš jako Arina grande!!

    OdpovědětVymazat
  2. Iny, přeju krásného Valentýna i Tobě :) My Valentýna taky slavíme, dáme si třeba buď jen maličkost nebo i já ráda připravím večeři a to je pak přítel taky nadšený

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak si to zítra krásně užijte:) Ať se Valentýn vydaří:)

      Vymazat
  3. Neslavím, nemám s kým, takže tento rok je to pro mě spíš utrpení. Všide v obchodech jsou jen plyšáci a srdíčka. Běs:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to pojmout jako oslavu sve nezávislosti a spokojenosti coby single ženy? Měla by sis koupit nějaký pěkný dárek a užít si super relax day:)

      Vymazat
  4. Líbí se mi ta první šála i tvůj přístup k Valentýnu. Já nemám taky s kým slavit takže neslavím, ale až budu mít s kým tak si to pořádně užijeme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor ohledně šály:) Doufám že si Valentýn užiješ i jako single:) Já si dávala dárky i s mamkou, když žila v ČR:)

      Vymazat
  5. Minulý rok jsme si byli sednout na oběd, večer jsme zašli na malý rockový koncert. Tento rok zatím netuším, jaký je plán, ale dárek už mám. Nakoupila jsem tak nějak podobně jako ty, tedy TH triko ze zimní kolekce a marmeládu s chilli z jedné lepší místní vinárny.

    Hezký článek. Bavil mě.

    OdpovědětVymazat
  6. Mimo jiné, jsem ráda, že to nebyl článek o tom, jak je Valentýn zbytečný. Nejsem zastánce tohoto svátku, ale proč to hanit a zbytečně kolem toho kafrat.

    OdpovědětVymazat
  7. Valentyn slavime, i kdyz asi hlavne kvuli me :D Zajdeme na vecu, dame si nejakou malickost a v lednici uz se nam chladi sampanske :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se líbí třetí šála a slavím Valentýn moc ráda. Neberu to jako komerční svátek. nemusíme si ani nic kupovat ale přáníčko si dáme vždycky. Je to jen malé gesto ale mě se to tak líbí. Krásného valentyna Inuško

    OdpovědětVymazat
  9. Mam Valentyna spojeneho s tim, ze ma muj tatka narozeniny:)S manzelem uz skoro osm let slavime kazdou sedmicku, pac sedmeho jsme spolu zacali slavit.Paradoxne to mame v hlave vic nez datum svatby;)

    OdpovědětVymazat
  10. Plně s Tebou souhlasím!! Také si během roku nevzpomenu dát dárek jen tak, je fajn, když mají zamilovaní svůj den :-) Ale musím říct, že o dost raději mám 1. máj :-) To je takové víc naše :-)

    Tričko s Bowiem je dokonalé!!! Taky bych si ho půjčovala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši, my máme na 1.Máje výročí takže i to je důvod slavit navíc i Valentýn:) Užijte si zítřek:)

      Vymazat
  11. Ino, prosím, odkud máte svetřík?
    Jsem závislák na lodičkové výstřihy.
    A ještě v šedé barvě, to je kombinace snů!
    Děkuji,
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, svetřík jsem minulý týden objevila v Lindexu, tak tam mrkni:)

      Vymazat
  12. Přeji krásného Valentýna! My zrovna slavíme s manželem výročí, takže vždy zajdeme na večeři a nějaká ta romantika proběhne. I když u nás vlastně probíhá pořád a rádi a často si užíváme i ty ostatní večery někdy s vínem, jindy s šampaňským při svíčkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I vám krásného Valentýna.Užijte si výročí:)

      Vymazat
  13. pekný článoček a veľmi pekne si opísala tú spokojnosť vo vzťahu ;) tak nejako si to aj ja predstavujem so vzťahom, že netreba veci zbytočne riešiť a nafukovať :) inak rúž je skvelý a tričku by som sa potešila aj ja!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Valentýn mi nevadí, proč si neudělat příjemný den nebo večer. V dnešní uspěchané době je možná dobře, že si čas od času řekneme stop a na chvíli zklidníme a věnujeme se sobě navzájem. O Valentýnu jsem psala i na svém blogu Poshlife :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný den Ino :) vypadá to, že jste si neděli užili, to je dobře, je potřeba i vypustit a užít si den takovýmto způsobem..... My neslavime Valentýna v takovém tom americkém stylu jako mnoho srdicek a takové ty kýče, ale zase ho úplně neignorujeme. Uděláme si pěkný den, letos jsme byli na procházce, zastavili jsme se na kafe a dortik a večer jsme koukali na film :) ten odstín rtenky je suprovej, moc ti sluší a šála se mi nejvíce líbí ta 1. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.