pondělí 30. listopadu 2015

Vánoční giveaway Kevin.Murphy

Krásný den,
když už je to pondělí, zlepšíme si trochu náladu.
Mám tu pro vás Giveaway o vánoční limitované sady s vlasovou kosmetikou Kevin.Murphy.
Děkuji salon S t o l e n a především Lucce, za poskytnutí těchto produktů. Pokud se nemýlím, tak jsem o tyto produkty soutěž na jiném blogu ještě nezahlédla, tak jsem ráda že vám je mohu nabídnout jako první:)

Pravidla jsou jako obvykle jednoduchá. Stačí sledovat blog, moji FB stránku a pokud máte, tak i instagram (pokud ne, i tak můžete soutěžit:)

Do komentáře mi napište jaký balíček chcete vyhrát (+ kontaktní email) a pokud se vám bude chtít, budu ráda když mi napíšete jakou vlasovou kosmetiku aktuálně používáte.


 A o co soutěžíme?
Každý balíček je jiný, tak doporučuji najít ten, který vaším vlasům bude nejlépe sedět. Ale vybírali jsme je tak, aby si vybral každý:)



Sada Voyage: Femme obsahuje:
sprej Body.Mass - dvouúčelový přípravek napomáhá růstové fázi vlasů a zkracuje fázi vypadávání. Zabraňuje jejich lámání. Šampon Angel.Wash, který dodává objem a hodí se pro barvené nebo poškozené vlasy. Kondicioner Angel.Rinse zvětšuje objem a hodí se pro suché a barvené vlasy.
Posledním produktem je Angel.Body.Lotion, tedy tělový krém který můžete vyzkoušet je ve Vánoční limitce. Vše je v kosmetické taštičce.
Orientační cena tohoto balíčku je 2 000,-



Red Carpet limitka obsahuje:
Detox šampon Maxi.Wash který hluboce čistí vaše vlasy. Hydratující a vyhlazující masku Hydrate-Me.Masque a Anti.Gravity Spray pro hladký objem a lesk vlasů.
Orientační cena balíčku: 1600,-



Angel Doo Over obsahuje:
Naprostou novinku, suchý finišující sprej pro zvětšení objemu a zachování tvaru Doo.Over. Šampon Angel.Wash, který dodává objem a hodí se pro barvené nebo poškozené vlasy. Kondicioner Angel.Rinse zvětšuje objem a hodí se pro suché a barvené vlasy.
Orientační cena: 1200,-



Limitka Kiss Kiss, Bang Bang obsahuje: 
Šampon Plumping.Wash pro zvětšení objemu a hustoty vlasů. Zpevňuje kořínky vlasů které jsou díky tomu méně náchylné k vypadávání.
Kondicioner Plumping.Rinse pro větší objem a hustotu vlasů. Prodlužuje růstovou fázi vlasů k docílení jejich větší hustoty. Lesk na rty Plumping.Gloss byl vyroben jen k této limitce a nedá se jinak koupit.
Orientační cena: 1600,-

187 komentářů:

  1. GFC: Simoneta K
    FB: Simona Ka----ová
    instagram: Simonetablog
    Nejvíce mě zaujal poslední balíček.
    Ty ceny jsou ale vysoké :-O to bych si v životě nemohla dovolit, takže vyzkouším štěstí a zapojuji se.

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji tě tady i na FB jako Majuška Habáňová :-) Limitka Kiss Kiss by se mi líbila :) a používám Gliss Kur :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ino, opět úžasná soutěž, je super, že ukazuješ i jiné značky než ty, které vidíme u jiných blogerek. Momentálně používám vlasovou kosmetiku značky Hempz. Nejvíce mne zaujal balíček Kiss Kiss, Bang Bang.
    Aneta.Samkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moje vlasy potrebuji vanocni zazrak !
    A proto bych rada balicek Red carpet ❤ ( chvalim za vyber, ted jsem zacla pouzivat znacku Korres a jsem z ni nadsena )
    Instagram: veverkakokos
    Email: aneta.sebestova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji ze vsech stran...
    momentalne pouzivam Toni Guy
    rada bych bojovala o 1 balicek.., rovne vlasy na tom ted ujizdim, vzdy jsem nosila vlnite..

    Dekuji velice..

    fominova.martina@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Ino! :-)
    Nejvíce mě zaujal balíček Sada Voyage: Femme,
    Mail; marievaskovaa@gmail.com, FB i IG sleduji už daaavno! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ino, děkuji za soutěž, produkty vypadají super :) tuto kosmetiku si přeji vyzkoušet a nejvíce se mi líbí Sada Voyage: Femme.

    Já zkoušela už mnoho značek, zatím nemám bohužel žádného favorita. Teď zkouším značku Milva, není to nějaká luxusní značka, ale zaujala mě. Nicméně už jí znovu nekoupím, žádný zázrak to není a zkusila bych zas něco jiného. Zklamal mě Redken, na který jsem měla alergickou reakci. Docela fajn byl Absolut repair od Loreal Prof., ale taky jsem čekala víc. A šampony z drogerky, jako Shauma a Elseve mít nemůžu, hrozně mě pak svědí hlava :(

    Užij si večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě pro doplnění IG nemám a na FB tě sleduji :) email: nikolsvorcova@seznam.cz

      Vymazat
  8. Dopoužívala jsem Syoss a teď jsem se vrhla na Niveu.
    Zaujal mě druhý balíček.
    fb: Zdeňka V.
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. sleduji tě všude, Lucie Martincová tady a na fb a IG jako Krejčová Lucie.
    Altuálně používám sadu od Lee Stafford pro vlasy které nikdy nedorostou. Délku tvých nikdy mít nebudu, ale o něco dělší, kdo by nechtěl. Proto, když by se zadařilo, přála bych si balíček číslo 1. Sada Voyage: Femme obsahuje.
    mail je : martincoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, sleduji tě tady i na fcb jako Karolína Veselá, líbí se mi sada Red Carpet

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, nejvice se mi libi Kiss Kiss, Bang Bang, myslim ze by konecne pomohla mym vlasǔ bez objemu:-)
    Ted nove pouzivam Aussie
    Aneta@raank.cz

    OdpovědětVymazat
  12. terezavaldmanova@seznam.cz Nejvíce se mi líbí první a třetí balíček,ale všechny jsou krásné-na vánoce bych nejradši skoupila všechno v dárkovém balení :D - momentálně používám šampón a kondicionér z Lushe-nádherně voní a jsou cruelty free (y)

    OdpovědětVymazat
  13. sleduji na FB Andrea Juríčková Dvorská, používám Goldwell Kerasilk, ráda bych balíček č. 1 sadu Voyage:Femme mail aandyana@gmail.com, hezký advent přeji všem

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Mě zaujal balíček číslo 1. Mám sice krátké vlasy, ale pořád hledám ten pravý přípravek pro jejich růst. Ráda bych je měla zase tak dlouhé, jako před pár lety, ale když mi narostou, není to ono a tak pořád hledám perfektní přípravek na vlasy, nejen pro jejich růst, ale i pro objem. :-) Takže by mě balíček nesmírně potěšil, zvlášť, když si to člověk sám nemůže finančně dovolit koupit. Sleduji tě všude, kde se dá a snad jednou se poštěstí a v nějaké soutěži zvítězím. Můj email je LussEhrenberger@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Inuško :) používám vlasovou kosmetiku Yves Rocher, ale když vidím tvé vlásky, tak se mi při pohledu na ty mé chce plakat. Máš je tak úžasné a nádherné až to snad ani není možné. Proto bych si taky moc přála značku Kevin Murphy vyzkoušet, konkrétně limitku Red Carpet! Děkuji a předem přeji krásné Vánoce :)
    email: annaplechata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Ino, nikdy jsem si tak nedržela palce, jako právě u této giveaway! Nádherné ceny, všechny! Nejvíce by mě asi potěšila Red Carpet limitka.
    Jinak já používám Aussie výrobky a jednou za čas Weleda rozmarýnové vlasové tonikum.
    Krásný předvánoční čas, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Ino!:)
    Jak to tak vidím, tak u tebe klasika, opět užasná soutěž o super produkty, je skvělé, že to pro nás děláš a určitě ti to dá dost práce než něco takového zařídíš. Moc by se mi hodila sada Voyage: Femme nebo Kiss Kiss, Bang Bang. Darovala bych ji své sestře, která už dlouho má problémy s vlasy skrz vypadávání, lámání a třepení. Třeba by jí pomohla, tak zkouším štěstí. Já momentálně používám šapmon a kondicionér od Schwarzkopu. Docela mi vyhovuje :) ráda tě sleduji a obdivuji práci, kterou děláš.
    Tvoje čtenářka Vendula
    stuchlikova.vendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Ino, sleduji tě na fb jako Markéta Svobodová. V tvé soutěži mě zaujal balíček Red Carpet a to především kvůli detoxikačnímu šamponu. Na vlasy používám produkty od TONI&GUY.
    Hezký den svobma02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. nejvic by se mi libila Angel Doo Over sada, momentalne pouzivam Keel´s, o kterem jsem se dozvedela z tveho blogu a musim rict, ze mi zatim sedi
    monika.kocourkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, najviac ma oslovil posledný balíček, po tejto vlasovej kozmetike pokukujem už nejaký ten čas, neviem sa však odhodlať ku kúpe vzhľadom na vysoké ceny :) Na moje vlasy používam len prípravky bez silikónov a parabenov, snažím sa ich zbytočne nezaťažovať, preto nepoužívam ani tepelnú úpravu.

    Veľmi silno si držím palce, snáď sa mi zadarí :)

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Blog ano, kde bych se jinak dozvěděla, co pěkného na sebe. FB ano, tam se dozvím nejrychleji, že už je nový článek. Insta bohužel, telefon moderní aplikace nedává.
    Kosmetiku vlasovou teď zkouším Alverde, stálice je Elseve a občas Timotei.
    V případě výhry, tak balíček Red Carpet.
    E-mail: l.mokra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. *oprava. pomýlila som sa, ak by som vyhrala, vyberiem si prvý balíček (prepáč za 2 komentare)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak mne zaujal rozhodně poslední balíček Kiss Kiss, mám sice vlasů hromadu, ale hrozně jemné a tak je pro mě celkem zázrak vytvořit objem. Navíc po odbarvení cca rok zpátky, se mi vlasy pořád regenerují a bohužel se i celkem lámou, takže kůra na vlasy, která by mi pomohla by byl jako dar z nebes =)
    jinak na Fb i na Instagramu sleduji jako Terybures =)
    A já používám nejraději bio kokosový olej, ze kterého si 1-2 krát týdně dělám několikahodinnový zábal, pak také miluji olejíček od Yves Rocher- s jojobovým olejem, po které mi vlasy nádherně voní a vypadají jako znovuzrozené =)
    A přeji krásný večer Inuško a moc děkuji, že nám umožňuješ tak krásnou Giveaway =)

    OdpovědětVymazat
  25. Mne by se libil bud druhy nebo ctvrty balicek :), vsude sleduji, maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :-)),

    chtěla bych vyzkoušet balíček číslo 3: Kiss Kiss, Bang Bang. Ten šampon Plumping.Wash mě strašně láká! :-))
    Momentálně používám šampony od Weledy a Yves Rocheru a chystám se na změnu protože mi nevyhovují.
    email: klimova.zuzan@gmail.com

    S úsměvem
    Zu.

    OdpovědětVymazat
  27. Tak mne zaujal rozhodně poslední balíček Kiss Kiss, mám sice vlasů hromadu, ale hrozně jemné a tak je pro mě celkem zázrak vytvořit objem. Navíc po odbarvení cca rok zpátky, se mi vlasy pořád regenerují a bohužel se i celkem lámou, takže kůra na vlasy, která by mi pomohla by byl jako dar z nebes =)
    jinak na Fb i na Instagramu sleduji jako Terybures =)
    mail: ter.buresova@seznam.cz
    A já používám nejraději bio kokosový olej, ze kterého si 1-2 krát týdně dělám několikahodinnový zábal, pak také miluji olejíček od Yves Rocher- s jojobovým olejem, po které mi vlasy nádherně voní a vypadají jako znovuzrozené =)
    A přeji krásný večer Inuško a moc děkuji, že nám umožňuješ tak krásnou Giveaway =)

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Ino, nejvíce mne zaujala sada Voyage- hlavne přípravek na vypadávání vlasu,protože mam problémy s vlasy a treba by mi konečně neco k tomu pomohlo:). sleduji te na fb,zde i na instagramu.
    E-mail: kristyna.b@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Ino,
    sleduji jak tvůj blog, tak FB i instagram. Poprvé a naposledy používám Aussie.
    Nejvíce se mi líbí balíček Sada Voyage :)
    e-mail:veronika.perglova@gmail.com

    Přeji hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
  30. Nikdy jsem se neúčastnila těchto soutěží ale tohle je opravdu pecka! Nejvíce se mi líbí poslední balíček - limitka Kiss Kiss, Bang Bang :) Nyní používám Aussie vlasovou kosmetiku.
    Můj e-mail je marypo298@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Vlasová kosmetika Kevin Murphy je takový můj malý sen, hlavně proto, protože slyším samou chválu téměř na všechny produkty. Mé vlasy jsou docela problémové a z drogérie jim sedne málo co, takže tomu se většinou vyhýbám, ale někdy holt není moc na výběr a i tam se dá sem tam najít nějaký dobrý vlasový přípravek :) Jinak momentálně používám TIGI Bed Head Resurrection, mám šampón a kondicioner a obojí je docela fajn.
    Musím ti pochválit tvé vlasy hlavně po zásahu v salonu, ty fotky, které jsi dala na instagram byly opravdu úžasné, skvělý výsledek, skvělé práce!
    Sleduji tě všude, na FB: Martina Janečková, na IG: aklly01 a samozřejmě přes GFC:aklly (Martina Janečková).
    Kdyby se mi podařilo vyhrát tak by mě nejvíce potěšil balíček Red Carpet.
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Uuuzasna soutez, miluju sampony a peci od Kevina Murphyho, moje kadernice s touto znackou pracuje ❤️ KM skutecne vykouzli nadherne vlasy 🙌🏻 Dekuju Ino, za tuhle soutez, doufam, ze vyhraju a vyzkousim od KM neco noveho 🌺 Nejvic se mi libi balicek Voyage, laka me ten telovy krem v nem ✊🏻 Tvuj blog ctu rada, protoze je to naprosty original, zadny mainstream 👍🏻
    Email: klaudiegregorova@mujmail.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Zdravím, Ino:)
    Sleduji tě všude, jak blog, tak fb i ig.
    Momentálně používám produkty Yves Rocher, na které jsem přešla z Garnier.
    Přála bych si vyhrát balíček Voyage : Femme
    Můj email : bara.chvojkova@seznam.cz
    Fb : Barbora Chvojková

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Iny :) moc krásná soutěž
    Já Tě sleduji dlouho jak přes GFC (Veronika Pařízková), tak na FB (Veru Pařízková) :)
    Nejvíce by se mi hodil balíček č. 1. Já momentálně používám na vlasy šampon a kondicionér od Revitalon a masku od Kaloos. Olejíček na vlasy od Saloos a když už si žehlím vlasy, tak použiju ochrannou péči, kterou jsem si koupila v Rossmannu, přímo ta jejich značka
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Sleduji ☺️
    Nyní používám Aussie.
    Nejvíc by se mi hodil balíček Red Carpet.
    Andulkavolter@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Překrásná soutěž. Vlasy jsou největší ozdobou ženy. Ty moje bohužel od porodu nejsou ve formě, takže zkouším co se dá :) proto by se mi líbil balíček 1. Voyage. IG: matyrysa
    Email: martulka.h@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Líbí se mi balíček Red Carpet :) sleduju tě všude- IG anetator.r, FB Aneta Riemerov*á, GFC Anetátor Anetátorový
    Vlasovou kosmetiku střídám, ale nejvíc jsem si oblíbila Redken řadu Real Control, používám šampon a kondicionér. A potom používám olejíček Bio Ionic Agáve vyhlazující olejíček a ten tedy musím všemi deseti doporučit k vyzkoušení, protože tak krásnou vůni a super účinky jsem ještě jindy nezažila :)

    OdpovědětVymazat
  39. Super soutěž, já teď používám šampuky od Lush. Hodně mě taky zaujaly domácí šámpony od MartiMaty, která je sama vyrábí a jsou NoPoo. Poslední dobou se snažím si dát vlasy do kupy, ale stále se mi to nějak nedaří, takže Sada Voyage Femme by mi už snad tento problém pomohla vyřešit :-) jinak email naty.pelanova@seznam.cz a sleduji Tě i na fb i na insta

    OdpovědětVymazat
  40. Tady tě sleduji jako Loveliness by Tess a na Fb jako Tess Nella =)
    Líbí se mi balíček Sada Voyage: Femme, protože mám zničené vlasy a barvené.
    Používám Aussie, zatím jediná péče, kterou můžu používat roky a nikdy nepřestane skvěle fungovat =)
    Email: tessiinka@gmail.com

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj inus, jak asi víš, sleduju té naprosto všude. U poradnyho kadernika jsem byla jednou (já vim, je to strašný číslo a jsem ostuda). Osobně nemám řada sestříhané vlasy a mám je zastrizene v jedné rovině. Vlasy mám barvené ' na prasaka' doma a hrozné bych si přála vyzkoušet něco dražšího 'lepsiho' na moje vlasy. Momentálně používám aussie a jsem v testovací fázi. Měj se krásné. Budeš v blízké době na nějaké akcí?!
    Pa, Luca
    Lucie.fialova10@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Zaujali všetky ale najviac mi padol do oka Red Carpet :) a na vlasy momentálne používam väčšinou Avon Naturals šampóny a prírodnú masku na vlasy od Lavery :) a kokosový šampón Swiss O´pare je momentálne tiež dosť obľúbený. :) super giveaway, možno sa zadarí :D
    kat.jenisova@gmail.com
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Ino ,krásná soutěž ,mě se líbí první balíček.na fb te sleduji jako Radka Macurová a na ig radunkam gfc radoslava :)
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Mi by asi nejvíc vyhovoval 2. balíček Red Carpet :)
    Momentálně používám šampon i kondicioner od schaumy a masku od gestil wonder. Sleduju tě všude:)
    emal: n.pavelkovas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Super vypadají všechny,ale mě by asi nejvíc seděl Voyage! Valkovamich@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky, přála bych si balíček Angel Doo Over, moje vlasy jsou totiž bez objemu. Momentálně používám vlasovou značku Nuxe. Sleduju Tě na FB: Doubravka Nekvasilová a Instagramu (doubravkan) :-)
    mail: sissi_@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Najviac by som si asi priala ten balíček Red Carpet :) Teraz používam šampón od Loreálu a s tej istej rady aj kondicionér :) je to ten ružový :)
    lenus.ka133@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. martina.hnykova@gmail.com
    Sleduji Te vsude a jsem velka obdivovatelka Tvych clanku a vlasuuuu😆🙆
    Nyni pouzivam vlasovou kosmetiku Redken,ale znacka Kevin Murphy me duky Tobe velmi zajima a to diky blahodarnym ucinkum na Tve vlasy a take diky prirodninu slozeni. Jiz dlouho ji chci poridit, ale uprimne je to vyssi cenova kategorie a toto je pro me obrovska prilezitost😁😁. Urcite bych v pripade vyhry volila balicek cislo jedna,protoze dle popisu produktu,je slozeny primo pro me. Vlastbe ma moji jmenovku😁😁😁😁

    OdpovědětVymazat
  49. Krásná soutěž, novou vlasovku bych určitě ráda zkusila. Značku vůbec neznám, ale produkty vypadají skvěle.
    Momentálně jsem po x letech sáhla po Nivee. Dříve jsem s ní byla spokojená, tak jsem zvědavá, jaká bude teď.
    Nejvíce se mi líbí poslední balíček.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Sleduji jako Noogeta.
    Nejvice se mi libi balicek c.1.
    Momentalne pouzivam Naturu Sibericu, Orfluido a taky Eco hysteria.Jsem ctvrty mesic po porodu a vlasy dostavaji dost zabrat...
    Noogeta@gmail.con

    OdpovědětVymazat
  51. Zdravim Vas Ino,
    rada bych vyzkousela Red Carpet limitku,ktera vypada "nadychane". To by me poporodni vlasy jiste ocenily. Prave pouzivam od Lorealu Absolut Repair Lipidium (expert serie). Tato rada,jako jedna z malami vlasy fakt zhezcuje.
    Hezky vecer Adriana
    Mail:adriana.hiller@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj. Rada bych balíček Kiss Kiss Bang Bang, pokud se poštěstí. Jinak snažím se použít kvalitní vlasovou kosmetiku a chodit čas od času ke kadeřnici na nejake kury jako například Mokré vlasy. Na vlasech je to potom hodně znát. Normalne se mi totiž hodně masti a jsou splihle. Po dobře péči je to ale alespoň na pár dni lepší :)

    OdpovědětVymazat
  53. Jo a mail je Sandra.e-mail@seznam.cz :) pardon.

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduji tvůj blog i FB jako Jana Malá. V případě výhry bych měla zájem o balíček Kiss Kiss, Bang Bang.
    Hezký večer

    E-mail: Loretap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Super soutěž, tyhle produkty jsou pro mě jako studenta docela cenově nedostupné, takže bych je ráda vyzkoušela. Nejvíc mě zaujal balíček Red carpet. Sleduju přes GFC a FB.
    julie.uhlirova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, ráda se zapojím. Já momentálně střídám šampony z drogerie a nemůžu přijít na žádný, který by mi vyhovoval. Naposledy jsem měla Alverde, četla jsem na něj dobré recenze, ale také to není úplně ono. Myslím, že příště budu lovit už jinde než v drogerii:)
    Sleduji tě zde i na fb jako Šárka Beranová, na insta jako sarkaberanova, sabera@hotmail.cz
    Mě by zcela jistě vyhovoval balíček 1.
    Hezký den
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  57. GFC Caroline
    Fb Kajuš Zámečníková
    Momentálně používám vlasovou kosmetiku od Matrix :) A nejvíce mě zaujala Red Carpet limitka :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Libi se mi prvni balíček
    Pouzivam Shaumu
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Nejvíc bych využila balíček Angel Doo Over. Vlasovou kosmetiku hodně střídám, takže momentálně mám v koupelně Manufakturu, Aussie a Loreal Professionel.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Všechny podmínky splněny. Moc bych si přála balíček Angel Doo Over, který by byl určitě vhodný na moje suché vlasy. Už jsem toho vyzkoušela mnoho, bohužel nic co by mě nadchlo. Nyní zkouším českou značku Bione.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jsem zapomněla napsat email: karolinapilc22@gmail.com

      Vymazat
  61. Ahoj, sleduju Tě všude, na FB jako Jana Mašková, blogu (přes tento účet) i na instagramu :)
    Aktuálně používám šampón od Aussie a dopotřebovávám masku na vlasy od Schaumy, která mi překvapivě (vzhledem k nízké ceně) vyhovuje. :)
    Nejvíce mě zaujala Limitka Kiss Kiss, Bang Bang.
    jana.maskova37@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Inuš,
    i v případě, že zrovna já nebudu vybrána Ti děkuji, že jsi upozornila zrovna na tuto značku, už delší dobu se KM chystám vyzkoušet a Tvoje recenze a posty jsou dalším impulzem. Proto nejen kvůli tomu bych byla strašně ráda obdarovaná těmito produkty, obzvlášť sadou Voyage Famme, která by mi mohla pomoct zregenerovat moje polámané vlasy, se kterými si už delší dobu nevím rady. Já v současnosti používám řadu Rich Repair od Goldwellu, ale zatím úplně nedokážu říct, jestli je to nějaký zázrak. Když srovnám jejich kondicionér a kondicionér Bed Head řada Epic Volume, který jsem používala asi dva roky, tak můžu říct, že z toho od Goldwellu nejsem úplně odvařená. Vlasy nejsou tak jemné a nerozčesávají se úplně dobře oproti EV, který můžu jen doporučit. Pokud můžu hodit svůj tip, který bych taky určitě v nejbližší době chtěla vyzkoušet, tak je to značka vlasové kosmetiky Shu Uemura, která je ještě trochu dražší než KM, ale slyšela jsem na ni skvělé ohlasy. Tak doufám, že zrovna já budu ta šťastná a budu konečně moct vyzkoušet KM:-). IG, FB i Tvůj blog s nadšením sleduji! Díky a hezký večer, Ivana (i.grundelova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  64. ahoj :) nad Kevinem dlouho (fakt dlouhoo) uvažuju a balíček Red carpet se mi zamlouva a rozhodne by mi udělal radost. Momentálně používám šampon a masku od Lee stafford.
    Fb Maruška Kleinová
    Email marysa-klein@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  66. Ahojky, právě jsem ve fázi kdy se snažím maximálně svoje vlasy zregenerovat, protože se mi zdá že na tom nejsou nejlépe (dlouhé, se suchými lámavými konci). Takže sem po šamponech spíš koukala v lékárnách. Kdybych si mohla vybrat jeden balíček tak asi Red Carpet, hlavně kvůli detox šamponu :)
    veronika.pincova@vossp.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Ino, dekuju za moznost soutěžit o tak skvělé ceny. Hodil by se mi balíček Voyage:Femme. Jsem 5. měsíc po porodu a před měsícem mi začaly šíleně padat, vlivem hormonálních změn, vlasy.Začala jsem brát vitamíny na podporu růstu vlasů, ale zatím se neprojevily. d.kucharikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Na insta tě sleduju jako zimodana ;-)

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Ino,
    tahle giweaway je ohromná, už jen kvůli tomu, že téma vlasů řeším pořád dokola snad každou vteřinu. Vlasy mám nebarvené asi stejné délky jako ty, jen rozhodně nevypadají tak zdravě a pohodově jako ty tvé. Chybí jim šťáva - jsou velice jemné a ač jich mám fakt dost, jsou dost křehké i v délce, obzvlášť když se cítím pod psa, a skoro každý den vyčešu nebo mi vypadne tak hrst. Jelikož mám menší metabolickou chybku v těle, musím se hlídat v tom, co na sebe patlám, proto většina kosmetiky co na sebe patlám je 100% nature, homemade apod. Co mi zatím nejvíce vyhovuje 100%pure. Zkouším i Lush, a miluju ho díky vůním a těžko se jej vzdávám, bohužel taky to není úplně košér a vlasy a obzvláště pokožka mi to pak dává dost najevo. Ráda bych si zachovala svou délku, ovšem se zimou přichází větší scházení vitamínů a potřebné hydratace a blahodárného sluníčka. Stále oddaluji to, že bych byla donucena k radikálnímu střihu. Mám obavu, co by se mnou provedla kosmetika KM, ale zároveň jsem děsně zvědavá.Možná to je důvod k tomu, proč se účastním a proč si nedokážu vybrat sadu (ideální by byl nějaký "výcuc" z nabízených :) ). Kdybych vyhrála, byla bych happy jak dva (houby dva, ale jak všechny co vyrostly a vyrostou) grepy. Jinak nejověřenější medicína, nejen na vlasy, ale na vše, je pohoda a žadnej stres. :)
    Přeji Ti i všem Tvým čtenářkám krásný pondělní večer.
    Martina (m.bedrunkova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Ino, moc by se mi líbila sada Voyage.Femme. Děkuji za možnost vůbec nakouknout, co vše Kevin Murphy nabízí. Chtěla bych si ho koupit, vyzkoušela jsem už hodně značek a některé i ne zrovna levné bez velkého úspěchu. Momentálně mám Redken na blonďaté vlasy a jsem dost zklamaná. Na netu jsem po tvém postu o balíčcích KM koukala, zda bych ho nemohla někde koupit a téměř bez úspěchu. Jsi skvělá blogerka a víš který tvůj příspěvek ve mně zanechal poslední dobou největší stopu? Když jsi vyfotila uklizenou pracovní plochu a hrníček s marshmallow:) Pravda - dost jsem Ti záviděla, ale už mi přišlo, že jsou ty vánoce opravdu blízko. Tak děkuji za šíření příjemné nálady a hodně úspěchů, jsi moc milá! Liontyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. tak teď si nejsem úplně jistá, zda nehodím komentáře dva, trochu se mi zbláznil telefon :-(
    Současně používám vlasovou kosmetiku Pantene.. vlasy mám hodně zničené, přemýšlím nad změnou a koketuji se zkrácením, že by jim to prospělo..
    Nejvíc mě asi baví Red Carpet, hlavně kdyby to udělalo takový zázrak jako s tvými vlasy!!
    misa.leidemanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Všechny balíčky vypadají skvěle, takže je to docela těžký výběr:)) Nejvíc by se hodil ale nejspíš balíček č. 1,protože mi příjde, že mi vlasy rostou šíleně pomalu..tak snad by je to nakoplo:)
    Momentálně používám pouze šampon na vlasy od Franck Provost ale ráda vyzkouším něco nového.
    Na instragramu sleduji jako zdenuleee, fb Zdenka Kadlecová

    kadlecova.zdenka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Asi nejvíce by se mi hodil balíček Kiss Kiss, Bang Bang, mám řídké jemné vlasy, takže tohle by mohlo pomoct :) jinak nejraději používám přírodní kosmetiku, ale tohle bych kvůli efektu zkusila.
    petra.ph@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, do této soutěže se nemůžu nepřihlásit...Kevin Murphy je skvělá vlasová kosmetika jen na mě trochu dražší a proto si jí pořizuju jen občas a to jen jeden produkt. Tvůj blog nesleduji moc dlouho, ale byla to láska na první pohled :D Moc se mi líbí tvůj styl, tvoje odvaha a tvůj náhled na blogování. Z balíčků se mi líbí úplně všechny. Na instagramu tě sleduji jako Verca83 (FB bohužel nemám). Budu moc ráda pokud vylosuješ právě mě. Ale i když ne, i dál budu tvoje fanynka :)

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj,sleduji te teprve tyden na IG a jsem uplne nadsena! Strasne by se mi libil prvni balicek,protoze mi hodne padaji vlasy a pouzivam ted sampon a radu Plantur 49.
    Valentine.salon@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, sleduji tě všude, na blogu už několik let a stále mě bavíš a je úžasné, kam jsi se zatím posunula. Ráda bych vyzkoušela jakýkoli balíček kromě posledního. Na vlasy toho hodně střídám, třeba teď Bione, Aussie, Natura Siberica, Kallos, od všeho masky a šampony a vše mi vyhovuje, ale musím to právě střídat. Nemám ráda ty klasické značky z drogerky - Elséve, Gliss Kur, Schauma apod. - ty mým vlasům vůbec nevyhovují.
    cici.imagine@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Mně by se nejvíc líbil balíček č. 1, jelikož mé trápí vypadávání vlasů.
    Co se týče toho, co používám teď, tak je to všechno možné, neustále zkouším nové věci :)
    moncha17@seznam.cz
    Sleduji všude :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Ino, sleduji Tě všude téměř od začátku blogování. Moc děkuji za krásnou soutěž. Mým vlasům by se velmi hodil poslední balíček Kiss, kiss, bang bang. Dostávají díky mateřským povinnostem dost zabrat. Byl by to báječný vánoční dárek na rozmazlování.
    Email: olga.miletinska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Krásná soutěž, všude tě sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    v balíčcích nemám žádnou preferenci, všechny jsou zajímavé a lákavé.

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj sleduji i tady i na fb. Rozhodně díky za takhle skvělou soutěž. Momentálně používám šampón od Skin Food z jejich arganové řady, kondicionér miluju Tigi Bed Head Resurrection především kvůli nádherné ananasové vůni, která mi ve vlasech vydrží občas i tři dny. Jsem fanoušek barevných vlasů, léta jsem měla růžovou, momentálně ujíždím na tyrkysové a to si samozřejmě vybírá svojí daň na kvalitě vlasů. Takže bych asi volila balíček číslo jedna (i když jsem uvažovala i o dvojce).
    ithil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Vzhledem k tomu, že moje vlasy jsou momentálně více něž komplikované, čekám už opravdu na zázrak...Zkouším Kerastase, Redken a momentálním favoritem je Alterna Caviar. Kevin ale vypadá opravdu zajímavě a balíček Red Carpet by byl asi to pravé pro mě :) Třeba budu mít kliku ;)

    kontaktní email voneva88@gmail.com (na FB mám jiný mail, v případě výhry ráda napíšu pro ověření :)

    OdpovědětVymazat
  82. Balíček by mi sedel prvý alebo posledný :) Momentálne používam šampón L'Oreal Professionnel a kondicionér Matrix. Na túto vlasovú kozmetiku som čítala na zahraničných stránkach veľké chvály, tak si budem držať palce :))

    kesulatko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Rada bych soutěžila o balíček číslo jedna pro mou mamcu, jelikož také řeší problém s vypadávání vlasu a sama by si tak drahou vlasovou kosmetiku neporidila. Já sama nedám dopustit na novou radu od Goldwell Keratin , neskutečné růžová maska na barevné vlasy, která mi mě vlasy zachránila. Sleduji Vás jako klara_sugarkova na instagra mu, zde přes kl.sugarkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Voyage je pre mna ako stvorena :)
    Odfarbujem sa na blond takze vyziva a lesk su u mna velmi ziaduce :)
    FB Nikolka Guzmická
    Bloglovin Nikola
    GFC Nikola Guzmicka
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  85. Nejvíc se mi líbí první a poslední balíček :)) pěkná soutěž! :))
    Jinak nejraději používám značku L´oreal Profesional :))

    javurkova.pavlinka@gmail.com

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, dekujeme za soutez o skvele darky, ja osobne jsem moc rada, protoze Kevin Murphy ma kvalitni vyrobky, jen cena je dost vysoka :) Ja bych mela zajem o sadu Red Carpet Ready. Nyni pouzivam sampon z Yves Rocher proti starnuti vlasu, ktery mi ale moc nesedi :) Tak se mej hezky a budu doufat, ze se na me usmeje stesti pri vybirani :) Isabela
    kontaktni mail: isssabela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, dekujeme Ti za skvelou soutez :) Pripravky Kevin Murphy jsou rozhodne kvalitni, ale cena je dost vysoka :/ Ja bych mela zajem o sadu Red Carpet Ready :) Nyni pouzivam sampon z Yves Rocher proti starnuti vlasu, ale moc spokojena s nim nejsem. Budu doufat, ze se na me usmeje v soutezi stesti :) Tak se mej hezky! Isabela
    Kontaktni mail: isssabela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Inusko, používám Kevin. Murphy Plumping. :) Miluji jejich produkty. Zaujal me poslední balíček Kiss, Kiss, Bang Bang. Tvůj blog sleduji od začátku, baví me tvůj originální postoj k módě. Jen tak dále.
    Ivetakopova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. krásna GA!
    veľmi by som chcela KM vyskúšať :) Angel Doo Over
    lenocka.jancova@gmail.com
    sledujem ako Lenka Jančová, tu aj na FB

    OdpovědětVymazat
  90. Já používám šampón značky John Masters Organic, chtěla bych vyzkoušet i Sans Ceuticals a Kevin vypadá taktéž slibně ;) líbí se mi kvůli padání vlasů balíček první-Femme :-), fb: Peťa Kovaříková; insta: littlesmitka; littlesmitka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  91. Ty jo, musím říct, že bylo opravdu hodně těžké se rozhodnout, protože každý z balíčků obsahuje něco, co bych si přála vyzkoušet, ale nakonec jsem se rozhodla pro sadu Angel Doo Over, takže číslo 3. :)
    Aktuálně používám šampon od Garnieru. Už jsem vykoušela hromadu přípravků na vlasy, ale nic mi nesedí, takže pořád zkouším něco nového. :)
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Inuško , předem děkuji za skvěle články o vlasech a za rychlé a krásné odpovědi na mailech. Moc by se mi hodila sada Voyage : Femme, jelikož po těchto produktech touží mamča, tak by to byl krásný dáreček . Jinak sleduji tě na FB a pravidelne čekuji i blog. Produkty které momentálně na vlasy používám jsou Bio kokosovy olej a Kerastase řada na suché vlasy . Měj se krásně a užij si klidné a pohodove Vánoce :-). Kryspinek007@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  93. FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Instagram macu.k
    Kdyby se na mě usmálo štěstí, vybrala bych si první balíček Voyage.
    Já teď používám Fructis.

    OdpovědětVymazat
  94. Sleduji vsude a obdivuji!
    Kiss kiss balicek by se mi libil. Objemu neni nikdy dost a u mne ani na tech rtech.
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Gfc Martina Lexmannová
    Fcbk Jan Novák
    Lexmannova@seznam.cz
    Určitě 1.balíček😄

    OdpovědětVymazat
  96. Ja bych rada Red Carpet Ready :)
    Jinak momentalne pouzivam sampon od Aussie a jsem s nim spokojena, chtelo by to ale nejakou vzpruhu :)
    FB - Míša Vavřinová, IG - michaelavavrin, GFC - Michaela Vavrinova, vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Tak tohle by byl peckovní vánoční dárek, takže se určitě zapojím. Já teď používám vlasovou kosmetiko od Bione, žádné silikony atd. a musím říct že to na mě funguje, vlasy jsou krásné a dlouho krásné vydrží.
    gf: nikkyna03@gmail.com a na fb sleduji jako sin03@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Krasne balicky...konecne neco, co nevidime na kazdem blogu:) ja jsem verna Aussie a 3 minutes miracle. Nejvic me zaujal posledni balicek pro objem vlasu, coz asi kazda holka oceni:) kamcasvizelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Super GA, odkedy chodíš do Stolen, chcem tie KM veci vyskúšať, bohužiaľ sú na mňa drahé. Rada by som vyskúšala prvý alebo posledný set. Sledujem ťa na fcb ako Oh, thanks I am a woman. :) môj mail je stokyadik(at)azet.sk

    OdpovědětVymazat
  100. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj Ino, perfektní soutěž! Zaujal mne balíček č.1 Sada Voyage Femme. Po mým barvících experimentech by si vlásky zasloužily odměnu :-) Momentálně používám L´Oreal řadu Mythic Oil. vilma.evolt@gmail.com Na FB Tě sleduji jako Vilma Wil Dudrová

    OdpovědětVymazat
  102. Balíčky vyzerajú skvele, s produktami Kevin Murphy zatiaľ nemám skúsenosti. Mojim vlasom by najviac prospel balíček č. 1 Voyages Femme alebo č. 4. Teraz používam šampónové combo Bione (na vyčistenie) + Schwarzkopf BC (na upokojenie pokožky), občas zamením za Natura Siberica. Následne používam Biosilk, Mythic Oil a keratínový kondicionér v spreji na ochranu pred teplom. Sledujem Ťa na FB aj Insta (katuskakr).

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, Ino. Sleduji Tě na instagramu, i blogu. Doposud používám přípravky od Revlonu. Nejvíce mě zaujal balíček: Limitka Kiss Kiss, Bang Bang , ale i ostatní jsou perfektní. Dnes Ti to opět velice slušelo, zahlédla jsem Tě na THD HK.
    andrea.starkova@seznam.cz, IG: maxxandy12

    OdpovědětVymazat
  104. GFC: Peťuška
    FB: Peťuška Reichlová
    mňa najviac zaujal posledný balíček, pretože mi v tomto období dosť vypadávajú vlasy.. a zväčšiť objem sa vždycky hodí... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, já bych ráda vyhrála tuto sadu: Angel Doo Over.
    Momentálně používám na vlasy šampon Elseve, ale pokukuji k Vánocům po něčem lepším,mám splihlé a poškozené vlasy, tak by to chtělo nějakou vzpruhu :)
    FB: Mišulka Vlachopulosová
    Insta: Misa_vlachopulosova
    mail: vlachopulosovamisa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Sledujem :)
    Momentálne používam šampón HeadandShoulders a kondicionér od Dove - ten je perfektný!
    A keby sa mi pošťastilo vybrala by som si sadu č.1 Voyage: Femme :)
    denkkaa8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Ahojky Inuš,v první řadě bych Ti chtela moc poděkovat ,za tvůj krasny blog a instagram,který denne pozoruji.Tuto značku jsem se dozvěděla az od tebe a jsem ti za ni moc vděčná ,a jelikož bych ji moc chtela vyzkoušet ,tak ti píši . Moje story s vlasama je takovy nekonečný příběh jelikož me vlasy jsou hodne poškozené a davam jim obcas zabrat coz me mrzi protoze jako většina holek bych si prala tak krasne vlasy jako mas zrovna ty. Co se tyče produktu ,tak jsem vyzkoušela od Tony&Guy,Lee Stafford,různe argan oil masky ,šampony,dokonce i brazilský keratin a Olaplex.A výsledek je takovy,ze me vlasy jsou porad krátké ,smutné a bez lesku. Opravdu me to trápí protoze jsem dala do nich mnoho investic a snažila jsem se jim dat vsechno a marně . Moc se mi libi Tvuj přístup a laska k čtenářům a ikdyz treba nevyhraji protoze je tu opravdu hodne dívek co by si zasloužilo take vyhrát ,tak te budu nadále sledovat a obdivovat jako doposud. Bud jaka jsi protoze tak te mame radi. Jinak balíček bych si prala ten posledni,protoze si myslim ze by se k mojim vlasum hodil. Přeji ti hezky den Péťa :) petka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. vlasová kosmetika a já, to moc nejde dohromady... Používám šampon a kondicionér Alterra.. líbí se mi, že tam nejsou silikony, ale neustále hledám něco lepšího.
    Moje vlasy jsou přírodní, zdravé, ale jemné, takže je všechno zatíží a hned se zmastí. Bohužel to platí i pro kondicionér, který mi ale kadeřnice nařídila používat... :/ takže bojuji :) ...a navíc čím delší vlasy, tím větší mám pocit, že mi strašně padají... tak nevím, možná bych měla vyzkoušet něco jiného, nebo se ostříhat :)
    Balíčky jsou vymyšleny výborně, v podstatě bych uživila kterýkoliv, ale nevíc se mi líbí (Voyage: Femme, Angel Doo Over a) Kiss kiss, bang bang...

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Ino, jako vždy, povedená soutěž:) Nejvíc mne zaujal balíček č. 1 Voyage, mám, obzvlášť v zimě, strašně suché vlasy a pokožku hlavy. Používám kosmetiku Aussie, která jakžtakž hydratuje, takže v drogerkové sféře můžu mít jen tohle. Profesionální přípravky jsem párkrát použila, ale problém je, že si vlasy myju poměrně často a tak to hodně leze do peněz :D měj se kráásně Terka, kolarikova.t@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj ina :) vacsinou sado takychto giveaway vobec nezapajam ale toto je peckaaa :) skvela sutaz. Najviac ma zaujal balíček číslo 1 Sada voyage femme preto ze moje vlasy su dost problemove a mam problem hlavne s vypadavanim vlasov, momentalne pouzivam sampon asussie, ktory mi celkom vyhovuje
    Na fb ta sledujem ako Tereza Rosenbergova
    Na ig ta sledujem ako terezarosenbergova
    A sledujem ta tu na blogu uz 2 rok
    terezrosenbergova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj, moc se mi líbí tvůj originální styl :-) jsi super.
    Mám atopický ekzém, takže používám z lékárny smradlavou a většinou divně barevnou kosmetiku :-D Ráda bych jí občas obměnila něčím kvalitním a voňavým a tak bych brala jakoukoliv sadu :-)
    lenamor@seznam.cz
    Hezký svátky ;-)

    OdpovědětVymazat
  112. Líbí se mi balíček č.1 :) momentálně používám prostředky od Kerastase, které mi vcelku vyhovují, ale určitě se nebráním vyzkoušet i nové značky a nechat se něčím překvapit :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj Ino, na mé vlasy by byla jako dělaná limitka Kiss Kiss, Bang Bang.. :) (Super název.. :D). Momentálně používám šampon od Ziaji v kombinaci se šamponem z lékárny na SD Ducray. k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Mě se líbí balíček Red Carpet :-) Já momentálně používám Aussie řadu, která voní jako žvýkačky :-)) Jejich vůni miluju, hrozně ráda si pak umývám vlasy :-D A vlasy mám pak samozřejmě krásný a voňavý :-) :-D

    cermi.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  115. ahoj, super soutěž. Zaujal mě balíček Angel Doo Over. Já teď používám na vlasy značku Dove, protože mám velmi dlouhé vlasy už jsem vyzkoušela spoustu produktů, ale právě dove mi vyhovuje nejvíc. Tuto značku vlasové kosmetiky jsem ještě nezkoušela. vendulkaplankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Milá Ino, krásná soutěž, děkujeme!

    Líbil by se mi balíček č.2 Red Carpet limitka.
    Na krásné vlasy si potrpím, nejraději používám pivní šampon LUSH a kondicionér American Cream také od LUSH. Jinak šampony, kondicionéry a masky střídám, mám ráda také řadu na vlasy BB od Avonu a pivní šampon od MANUFAKTURY.

    Jsem moc ráda, že blog píšeš a přeji Ti hodně úspěchů!

    Sleduji Tě na FB jako Lucie Lsg.
    Sleduji přes GFC jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová.
    A sleduji i na instagramu jako lucieschrederg.
    email: lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  117. gfc Kristýnka, mencovakristyna@email.cz, inst yummylikeme :) balíček č 1 :) používám vlasovou kosmetiku od ziaji

    OdpovědětVymazat
  118. Nejvíc se mi líbí poslední balíček :) Candy2572@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Nejvic me zaujal Voyage...aktualne mam vetsinu vlasove pece od Lush a muzu jen doporucit :)

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj Ino, mé vlasy jsou bohužel na odchodu, strasne mi ted padají, takze sada no.1 Voyage by se hodila :) ted vlakovou peci dost střídám, ani nemam oblíbence... Bára

    OdpovědětVymazat
  121. ráda bych první balíček, potřebují výživu jako sůl! Snažím se jim dopřávat to nejlepší ze Screen :) veri.wi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Sleduju na fb i na insta jako @jancakay, mail janca.kay@gmail.com
    Co se týká vlasu tak mam nebarvene, ale přemýšlím nad nějakým neznym zesvetlenim.. Kdyby náhodou štěstí padlo na me tak bych brala balíček 2 :)

    OdpovědětVymazat
  123. Moc mě zaujal poslední balíček Limitka Kiss Kiss, Bang Bang, jelikož mám kudrnaté vlasy a objem a hustotu potřebuji. Nyní pobývám v Rusku, proto testuji ruské přípravky na vlasy a jsem s nimi spokojená (+ cena je více než příjemná). Sleduji na FB a můj mail: bpackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Krásná soutěž :)) Nejvíce by se mi líbil první balíček :) Já osobně teď používám šampony Timotei a Pantene, ale nejsem nijak extra spokojená. Mám od Kevin Muprhy šampon a masku Born again a uhlazující krém Smooth again. Koupila jsem je nedávno a ještě nepoužívám, protože bych ráda nejdřív spotřebovala ty stávající :) Ale podle tvých článku je na co se těšit :))
    veronika.dvorakova@yahoo.com a sleduji všude :)

    OdpovědětVymazat
  125. Sleduji na fb jako Kača Val :) kaca.val.1996@seznam.cz
    Asi se mi nejvíce líbí předposlední balíček :) Ty ceny jsou fakt vysoké, tak snad se na mě usměje štěstí :)
    Co se týká mé vlasové péče, hodně to střídám. Jako šampón používám kopřivový, jelikož mám hodně mastící se vlasy a této šampón mi pomáhá. Dále používám kondicionér od Pantene, občas někdy masku z Avonu z řady planet spa, která je fakt skvělá ! Po umytí si do vlasů nakapu Lopuchovou vodu, jelikož mi hodně vlasy padají a dále olejíček na vlasy, po ktérém mám vlasy nádherně jemné :) A dále používám batiste, ale ne jako suchý šampón, ale jako přípravek na objem vlasů, jelikož s tím mám největší problémy :( :)

    OdpovědětVymazat
  126. zaujal mě balíček poslední Kiss Kiss, Bang Bang:) Teď používám řadu Dove Oxygen :)
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj, najviac ma zaujala Limitka Kiss Kiss, Bang Bang. Mám dlhé vlasy a husté vlasy, ale chýba im objem. čo sa týka vlasovej kozmetiky využívam najmä prírodné šampóny, ktoré si kupujem v takých tých home-made shopoch a ako balzam používam kokosový olej. Mimochodom až dnes som natrafila na tvoj blog, vďaka Rebeke zo Style of Becca a riadne ma zaujal. Takže mám novú followerku :).

    Barbora, http://stepwithfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  128. Najviac ma zaujala sada Voyage :-) momentalne pouzivam natura sibericu :-)
    fb petra saksová
    petrasaksova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj Ino,
    zaujal mě první balíček Voyage: Femme. Chci mít hodně dlouhé vlasy, takže tenhle balíček je pro mě ideální. Měla jsem hodně zničené vlasy, a tak jsem hledala něco se šetrným složením, aby se mi mohli vlasy zregenerovat. Takže momentálně používám pouze přípravky od Lush, kondicionér Veganese a pak jejich tuhé šampony.
    email: katerinabendov@gmail.com
    A sleduji tě na všech sociálních stránkách:)

    OdpovědětVymazat
  130. Hezký večer přeji...luxusní péče o vlasy
    První sada Voyage se mi hodně zamlouvá�� Já nyní testuji na doporučení HEMPZ couture na objem
    E-mail :kozlovaladka@seznam.cz
    IG: kozlovaladka.

    OdpovědětVymazat
  131. Krásný večer,
    nejvíc mě zaujala limitka Kiss Kiss, Bang Bang. Vypadá vážně skvěle! :)
    e-mail: p.zajacikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. téda, to jsou lákavé balíčky, u mě svedly boj balíček první s posledním, ale nakonec bych nejraději balíček první ( Sada Voyage: Femme). Zatím jsem nenarazila na vlasovou kosmetiku, která by mi zcela vyhovovala a tak stále hledám dám. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. FB: Teruš Černá, Insta: teresiacerna
    Hodně těžká volba, ale ráda bych zkusila Red Carpet limitka :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Vlasovou kosmetiku často střídám, protože se snažím najít neustále něco fakt dobrého :)

    OdpovědětVymazat
  134. páči sa mi prvý balíček pretože mi strašne vypadávajú vlasy !
    používam schwarzkopf bonacure moiscure kick a color freeze

    OdpovědětVymazat
  135. ja chcem prvý balíček!:))) na vlasy používam vždy rozne výrobky. momentálne mám mythic oil od loreal professionnel, maska na vlasy od goldwell, olejček od nejakej prírodnej kozmetiky a balzam od Elseve. Takže taká všehochuť:)
    Sledujem tu aj na FB a tuším aj na insagrame:D

    FolyD.Sante3@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj, sleduji FB i instagram (sabaka), taky pres bloglovin, mail ladto@seznam.cz a balicky jsou super vsechny...nemuzu si vybrat asi, ale brala bych suchy sampon, ten mi ted schazi....

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj, na FB i instagramu tě sleduji (IG: ellielandova) :) moje vlasy jsou dost jemné,bez objemu a opravdu už nevím co s tím... možná by balíček Kiss Kiss Bang Bang pomohl :) email: landovae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  138. Nejvíc by mi seděl balíček Voyage: Femme. Momentálně na vlasy používám kosmetiku od značky Goldwell :)

    verca.sterbova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Ino,
    sleduji tě na blogu a na FB. Momentálně používám Matrix, Loreal a Chi. Jsem blázen do vlasovky a ráda zkouším stále něco nového. Ze všech balíčků mě asi nejvíc zaujal RED CARPET LIMITKA.
    Moc zdravím a přeji pohodové vánoční svátky
    S pozdravem Radka
    email: radka.make-up@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj, líbí se mi sada Voyage: Femme
    Email : turin.jk@gmail.com
    Momentálně používám ultrabohatý šampon a kondicionér z řady bambucké máslo od L'Occitane. Vlasy jsou na dotek hebké, hydratované celkově takové zdravé. Nejvíce mě ale trápí vypadávání vlasů, dovolim si říct, že mám téměř polovinu pryč... Dříve jsem měla úžasný háro... Možná by mi sprej Body.Mass mohl pomoci. :-)

    OdpovědětVymazat
  141. Sleduji přes FB :) Nejvíc mě zaujal první, a pak poslední balíček. Začala jsem používat maxiwash + přírodní šampony bez silikonů, ale pořád to ještě nemám vyladěné.
    mail:alena.nowak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj Ino,
    na blogu tě sleduji jako Kath(erine), na FB jako Kateřina Křivková a na IG jako katerinakrivkova. Nejvíc mě zaujal první balíček Voyage Femme, ale všechny jsou krásné. Já momentálně používám vlasovou kosmetiku od Aussie. Také bych ti chtěla poděkovat za to, co pro své čtenáře děláš, protože je to fakt luxus. e-mail: katerinakrivkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Inuš, sleduji Tě na fb, na insta i přes GFC :) Na vlasy teda teď nejvíc používám Syoss nebo Toni&Guy :)) Z balíčků mě nejvíc zaujal a nejvíc by se mi hodil ten úplně první :)
    email: hodulikovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. waaau, ta první sada Voyage: Femme vypadá skvěle!!! Kéž by i fungovala... Vlasy máme doma všude:( Já aktuálně používám Aussie! fijalova.kfjetina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj Inuško,
    Parádní soutěž ;-) používám vlasovou kosmetiku od Davines :-)
    Kiss Kiss, Bang Bang
    ypuork@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. ahoj krásko :)

    na facebooku Tě sleduji, najdeš mě pod jménem Sabina Beňová

    Pokud bych si mohla vybrat, zvolila bych balíček Red Carpet lady:-)

    Momentálně používám kondicionér a šampon od Welly. Mám ale suché a vlnité vlasy se sklonem ke krepacení, tudíž celý můj život experimentuji s vlasovkou a hledám to pravé co mi sedne:) Vyzkoušela jsem toho už moc ale Kevin Murphy je stále neznámá :)

    přeji Ti krásné Vánoce!:)

    Sabina

    OdpovědětVymazat
  147. Moje aktualne nej vyrobky na vlasy jsou tuhe sampony od Lush a rakytnikova rada od Natura siberica. Tuto znacku bych rada vyzkousela, i pokud nevyhraju si nejspis neco koupim . Nejvic by mi asi sedela Red carpe limitka. Dashulka87 gmail com

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj, já používám vlasovou kosmetiku z drogérie, nejraději mám Gliss Kur a Dove.
    Na FB sleduji jako Eve Re
    california50@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Vše splněno.

    Kiss kiss, bang bang mě zaujala podle názvu a pak taky kvůli tomu, co slibuje. Tak snad. Zkusím štěstí. Pěkná GA. Hezký večer přeji!

    elizabethlore@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. A ještě jsem zapomněla, v případě výhry by se mi líbil balíček č. 1 Sada Voyage

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj Ino, sleduji tě na všech sociálních sítích :D
    Blog:Kateřina Daníčková
    FB: Kejtý von Da
    instagram: Katievonda

    Nejvíce by se mi hodil první balíček Sada Voyage: Femme

    Nejradši mám řadu L'Oreal Professionnel Serie Expert Lumino Contrast, ale teď sem právě objevila v DM Alverde Green Coffee Caffeine Shampoo a na moje jemné vypadávající vlasy je naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj Ino, ráda bych vyhrála balíček Red Carpet. Momentálně používat Redken a moc rada zkouším pořad něco nového. Nikol
    E-mail: fizkovan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Sleduju tě na FB i Insta.
    Popravdě, líbí se mi každý "balíček"... :) Nejvíc asi první, Voyage: Femme.

    Zdraví Ela, meinmanyways@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  154. Ráda bych vyhrála sadu Voyage Femme. A to ne proto že je nejdražší, ale proto že mám barvené a zničené vlasy a z balíčků by mi tenhle seděl nejvíc. Přípravky na vlasy stále měním:)
    maja3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Sleduji na Facebooku i na instagramu :)
    FB: Natálie Portová
    INSTAGRAM: @natalie.portova
    EMAIL: nattyna.portova@seznam.cz
    Momentálně pužívám vlasovou kosmetiku Loreal Paris Elseve :)

    OdpovědětVymazat
  156. Zdravím:)
    Všechny balíčky jsou nádherné, mne ale nejvíce zaujala RED CARPET limitka...Po této značce pokukuji již delší dobu, vypadá velmi lákavě a především se mi líbí filozofie těchto produktů. Navíc mám vcelku hodně podobné vlasy jako ty a s těmi tvými dělá parádu, tak si říkám, že třeba zatočí(v pozitivním slova smyslu :)) i s těmi mými žíněmi :) A jelikož kvalitní vlasové kosmetiky není nikdy dost, za sebe mohu vřele doporučit značku John Masters organics a nebo Davines- konkrétně řadu Natural tech
    Jop a email je somethingnewbyhelen@gmail.com (Pod stejným názvem sleduji na insta)

    OdpovědětVymazat
  157. Nejvíce by se mi líbil ten první balíček :-)
    vendulpopelkova@gmail.com
    sleduji pod: Vendula Popelková

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj, Ino. :) Moc ráda čtu tvé články na blogu. Jsou originální, jedinečné a vybočující z řady. Díky tvému blogu jsem konečně pochopila, co móda znamená. Udělala jsem si na ni svůj vlastní názor a konečně se v módě našla. Moc ti za to děkuji. Ráda bych vyhrála poslední balíček, ale když nevyhraji, tak se svět nezboří. :) Nejvíc mě potěší, když si můj komentář přečteš. :) Měj se pěkně. :) Barbora Kyjovská - kyjovskabara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. FB: Klára Pinkavová, email: pinkavova.klara@gmail.com. nejvíce mne zaujal balíček Angel Doo Over :). Hodně štěstí všem :)

    OdpovědětVymazat
  160. GFC - Natalie D.
    Fb - Natty Dvořáčková
    Instagram - natalija_dv
    Nejvíce se mi zalíbil balíček Angel Doo Over :)

    OdpovědětVymazat
  161. Balicek c.1
    andrea.kukuckova@gmail.com
    Aktualne pouzivam sampon, kondicioner a masku Natura Siberica Rakytnik.

    OdpovědětVymazat
  162. Ino, jsi skvělá blogerka. Originální ve všech směrech, vždy jiná než ostatní a toho mě neskutečně baví. Tvůj blog je originální, odlišuje svým obsahem tak trochu od všech ostatních a je díky tomu velmi zajímavý. Vlastně jsi byla první fashion blogerkou, kterou jsem před lety začala sledovat a stále patříš k mým nejoblíbenějším. Tahle soutěž je skvělá, na žádném jiném blogu jsem ji ještě, jak píšeš, neviděla. Na tvoje doporučení jsem důkladně přečetla obsahy všech balíčků a zkoumala, který by mohl být ten nej pro moje vlasy. Osobně si myslím, že by mi snad nejvíce mohl sedět balíček č.2 Red carpet moment. Vlasy mám stále nebarvené. Snažím se jim dopřávat kvalitní péči, dost mi na vlasech záleží. Pravidelně jim dopřávám peči v podobě nějakého olejíčku a občas přijde na řadu i avokádo, to se pak lesknou na kilometry daleko. Jinak jsem za ty roky hlední té nejlepší péče úplně vypustila ze svého používání kondicionéry. Ty jsem nahradila maskou na vlasy. Mám hodně dlouhé vlasy, tak mi přijde maska výživnější. Jinak bych ti chtěla popřát krásný advent a hodně štěstí do budoucna. magdalene0007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj :) Momentálně používám vlasovou kosmetiku Aussie, ale pomalu mi přestává vyhovovat, takže budu zkoušet něco nového:) Od tebe by se mi nejvíce hodil poslední balíček :) Můj email je graclikova.petra@gmail,com a na FB tě sleduji pod jménem Petra Graclíková



    Nejvíce by se mi líbil ten první balíček :-)
    vendulpopelkova@gmail.com
    sleduji pod: Vendula Popelková

    OdpovědětVymazat
  164. mne sa páčia balíčky všetky takže by som sa potešila každému z nich :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  165. GFC - martahavlova
    E - mail - sdh.marta@seznam.cz
    Hodně bych stála o 2 a 3 balíček!☺
    Takhle giweaway je boží!!!!!! Momentálně používám produkty od Gliss Kur :)

    OdpovědětVymazat
  166. Ráda bych věděla, co šampon od této značky udělá s mými jemnými dlouhými hřebíky věčně bez objemu :-) Nejvíc se mi tedy líbí poslední balíček. Od podzimu používám nejčastěji dětský heřmánkový šampon nebo šampon pro citlivky obojí Alverde. Přijde mi, že vlasům škodí nejméně, ale stále to není ono.
    E-mail: bubak8756@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Mě nejvíce zaujala limitka Kiss Kiss, Bang Bang :)
    Jinak Tě sleduji přes Bloglovin i FB jako Baruš Lisníková a na instagramu jako Barus_El.
    Kontaktní mail je: Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Red carpet
    fromlenka@gmail.com
    na facebooku ako Lenka Pekarovičová na instagrame ako from_lenka
    Vlasovú kozmetiku striedam, mám rada prírodnú, napr. žihľava, breza ale aj Aussie.

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj Ino! :-)
    Nejvíce mě zaujal balíček Sada Voyage: Femme,
    Mail; marievaskovaa@gmail.com, FB i IG sleduji už daaavno! :-)

    OdpovědětVymazat
  170. Najviac sa mi páči balíček číslo 4. ☺️ Teraz používam Tony & Guy 🙆🏼🙆🏼🙆🏼 email: Ivana.belanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj, tvuj blog se mi libi, je originalni a velmi inspirativni! :-) Diky i za giveaway, rada tuto znacku vlasove kosmetiky vyzkousim - momentalne pouzivam TonyGuy - když budu mit stesti, preferuji balicek Red Carpet ready - sleduji tvuj blog a facebook, e-mail: janajelinkova@yahoo.com -Jana Jelinkova

    OdpovědětVymazat
  172. Nejvíce by mi udělal radost balíček č. 2 tedy Red Carpet limitka :) vypadá to perfektně a dost by mě zajímalo, jak by vypadaly mé vlasy aplikaci těchto přípravků :)
    Jinak používám už delší dobu vše od Toni & Guy a zatím mi to vyhovuje.

    k.belohlavkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj Ino, zrovna jsem ve fázi hledání toho, co mé vlasy aktuálně potřebují. Zima je pro ně vždycky šílené období a mám pocit, že jim nesvědčí snad nic. Už se těším na léto, až je budu mít krásně vyšisované od sluníčka a zvlněné od slaného vzduchu :) Vzhledem k tomu, že mám dlouhé a téměř nebarvené vlasy, moc ráda bych vyzkoušela Kiss Kiss Bang Bang:) Měj se krásně!
    mirecka.lok@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Páni, to je plno krásných balíčků. Dle referencí by mi asi nejvíce vyhovoval hned první balíček pro barvené a poškozené vlasy. :)
    Jinak značku jsem zatím nezkoušela, ale často o ní píšeš, a tak bych to ráda napravila.
    Aktuálně používám Aussie a Macademia oil extract. :)
    Na instgramu tě sleduji jako gatetoneverland, pod stejným nickem tě sleduji i přes GFC a na facebooku jako Gee Veronika Klečková. :)

    OdpovědětVymazat
  175. Ahojky,tak se na poslední chvíli zapojím, přála bych si první balíček, hlavně kvůli podpoře růstu vlasů a vypadávání :)
    Já se v po 3 letech pravidelného barvení a ničení vlasů konečně umoudřila a začala o ně řádně pečovat, jelikož jsem se dostala do fáze, kdy mám vlasy dost zkrácené kvůli zničeným konečkům,prořídlé a vůbec takové,že už se mi nelíbí. Do vlasové kosmetiky jsem si zatím nemohla dovolit moc investovat, takže spoléhám na Ježíška, že mi přinese pár věcí o jež jsem si "napsala".
    Kadeřnice, jež mi vlasy před 3mi týdny konečně dala jakž takž do pořádku mi doporučila Aussie Miracle Moist( který jsi dříve na blogu recenzovala i ty, takže jsem si ho fakt hned pořídila,zatím mám šampon a 3 minutový kondicionér) a Wonder, no výsledky užívání se snad dostaví co nejdříve :)
    everoniczka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Ahoj Inuš, také se zapojuji. Na Facebooku i Instagramu tě sleduji. Za mě jednoznačně sada Voyage: Femme. Mám barvené vlasy a poslední dobou bohužel i sušší konečky. Po poslední návštěvě salonu jsem se ale rozhodla, že postupně zaměním alespoň část své vlasové kosmetiky (používám produkty Aussie a Gliss Kur) za jinou a Kevin Murphy mě zaujal z tvých příspěvků. :)
    nykodymovabarbora@email.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj,sleduji te pres gfc a.na fb jako Jana Svobodová,instagram.nemam :-(,libi se mi posledni balicek :-) tuto znacku neznam a pripravky me velmi zaujaly..janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Innuško, ještě, že jsi na Tvé FB stránce soutěž připomněla. Dala jsem si ji dokonce do upomínky a stejně jsem zapomněla. hehe :)
    pro mě by asi byla nejlepší sada Red Carpet limitka. Jelikož mám dlouhé, husté vlasy, tak nic pro růst nepotřebuji, ale hodila by se mi spíše právě nějaká regenerační maska a nějaký ten sprej na lesk, protože po žehlení vypadají občas suše :(.

    Byl by to můj první luxusní produkt na vlasy, nicméně již strašně dlouho přemýšlím nad alternou. Ale nevím, zda to za to opravdu stojí. Ty bys mi mohla poradit - s tvými krásnými vlásky.

    Já klasicky šampóny střídám - syoss, wella atd :) a ráda mám spreje do vlasů od glisskuru a taky hedvýbný olejíček biosilk z douglasu :))

    Měj se kráně, užívej si vánoční atmosféry a hlavně si najdi čas na sebe a na relaxování.
    Ještě jednou děkuji, že jsi mi tehdy poradila s tím tabletem Yoga :) - už je doma a já jen odpočítávám 24. :)
    <3
    magkunc@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj Ino, zaujal mě nejvíc první a poslední balíček, neb opět v šťastnému očekávání však i čekám již méně radostné velké vlasopadání. Tak bych ráda svou kštici od tohoto alespoň částečně ubránila. Sleduji Tvůj FB zlatulie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Zdravím Ino :) Tahle soutěž mě opravdu nadchla, protože jsem vždycky chtěla vyzkoušet vlasovou kosmetiku od Kevin.Murphy! Hlavně po tvém nedávném článku!Nejvíce bych si přála balíček číslo dvě Red Carpet :)Mám totiž dlouhé vlasy a trochu střapaté a Syoss ani Elseve to nedokáží zkrotit :) Zdá se mi, že barva medová blond tomu ještě více přidává :)
    Měj se krásně, užívej Vánoční svátky v klidu a pohodě a už se těším na tvé další příspěvky :)
    Tereza Pernišová (TerezaPernisova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj Ino, už celkem dlouho používám loreal kérastase. Ze začátku super, ale vlasy si časem zvyly, takže čas je čas na změnu. Přemýšlela jsem o ausie, tvé recenze na ně se mi libili, ale poslední článe ze salonu Stolen mě nadchl nejvíc ( obzvlášť, když jsem viděla fotku :) mám také dlouhé vlasy, na kterých si velmi zakládám, takže články o vlasové péči od tebe vidím vždy ráda :) Balíčky jsou všechny super, ale nejvíce mě zaujali Voyage a Red Carpet, takže v případě výhry bych ráda jeden z nich :) E-mail mám camilla444@gmail.com
    Díky za tvou každodenní inspiraci a měj krásné svátky.

    Kamila Grundzova

    OdpovědětVymazat
  182. Používám pořád něco jiného jsem hrozná vlasomaniačka :D A moc by mě potěšil balíček Red Carpet nebo Angel Doo Over ;) Přeji pěkné prožití svátků hlavně pohodu.

    OdpovědětVymazat
  183. A zapoměla jsem napsat že na fb tě sleduji jako Renata Lemonová a email-renata.lemonova0000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. prvy balíček Sada Voyage: Femme
    ^_^
    andrejcova31@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.