neděle 29. listopadu 2015

New Hair - S t o l e n

 Krásnou adventní neděli. 
Na instagramu jste obdivovali moje nově obarvené vlasy, tak jsem vám hned sepsala článek, protože co neudělám hned, to udělám až za dlouho. A navíc možná budete chtít před Vánoci taky osvěžit barvu, tak se vám článek bude hodit.







Na tmavší přeliv chodím každou zimu. Po létě potřebuje barva vždy obnovit a studené tmavší odstíny mi k zimě perfektně jdou. Tentokrát jsem se domluvila s Prokopem ze salonu Stolen na tmavší hnědé barvě. Na vlasy použil dvě barvy aby celkový přeliv působil přirozeně. První barvu mi natřel ke kořínkům a cca 10 cm do délky v přírodním odstínu medium brown a studeném light brown. V délkách a konečcích mám také light brown ale v lehce tmavším odstínu, který je namíchán tak, aby neměl odlesky do zelena, což se podle Prokopa kadeřníkům často stává. Nemohu vám tedy říct jeden odstín který byste si nechali udělat, pokud by se vám tato barva líbila. Ve Stolen je kýženým výsledkem přirozenost, takže i barvy jsou míchany hlavně tak aby sedly vaší pleti a typu a je to celkem věda i v míchání odstínů. V délkách byla barva nanášena po sekcích a  od zadu, od spoda a Prokop je vzájemně promnul, aby se propojily. U kořínků barva působila 35-40 minut a na delkach cca 10-15 minut.




Po umytí barvy a propláchnutí vodou mi do vlasů nastříkal produkt Staying.alive. Díky černému koření které obsahuje byla barva uzavřena do vlasu před samotným šamponováním. Kvůli vyrovnání pH použil šampon
Balancing.wash který zároveň neotvírá vlas jako ostatní šampony. 
Poté použil hydratační kůru z řady Treat.me, která je po barvení ideální. Zvyšuje lesk, hydratuje a podpoří celkový výsledek barvy (je to část proteinové kůry, o které jsem vám psala)
Já si zatím mohla užívat desetiminutovou masáž hlavy, kdy se treatment krásně zapracoval do vlasů a po masáži se opláchl vodou. Na závěr mytí jestě použil kondicioner Hydrate.me aby se vlas uzavřel.
Co se týče stylingu, tak Prokop nejdříve použil mléko Anti.gravity pro vytvoření objemu, do délek tužidlo Body.builder a do konečků smooth.again pro jejich vyhlazení.



Už podle srovnávací fotky je jasné že vlasy vypadají po přelivu úžasně. Já jsem byla spokojená i s jejich stavem před ale lesk a barva je samozřejmě daleko působivější po barvení. 
Tím že ve Stolen používají jen produkty Kevin.Murphy, které vynikají přírodním složením a navíc se vzájmeně perfektně doplňují, vypadají moje vlasy tak jak vypadají:)
Je opravdu důležité, najít si kadeřnictví, kterému můžete důvěřovat a víte že používají jen ty nejlepší produkty, na přírodní bázi. Protože nakonec se stejně projeví, jak se k vlasům chováme a všechna chemie obsažená ve vlasových produktech je nenávratně ničí.

Budu moc ráda když mi napíšete jak se vám nové vlasy líbí. 
Pokud budete mít jakoukoliv otázku, stačí napsat do komentářů. 
Už zítra se můžete těšit na Giveaway o vánoční balíčky Kevin.Murphy










26 komentářů:

  1. Ach tvoje vlasy nepřestanu obdivovat, strašně ti to sluší :) škoda, že takového kadeřníka nemáme v Hradci, hned bych k němu běžela :) kevin Murphy vypadá skvěle, budu ní muset přidat na wishlist, protože ty výsledky jsou skvělé. Užij si neděli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, Praha je přece blízko:) Za kvalitou se vyplatí dojet:) Kevin.Murphy kosmetiku si určitě zařaď na seznam dárků:)

      Vymazat
    2. Jeee, vždyť já jezdím z Prahy do Hradce k Simone Celbove, má svoje studio u Starace a s produkty Kevin Muphy dělá už delší dobu :-)

      Vymazat
  2. Vlasy máš úplně překrásné! Já teď přemýšlím, že bych chtěla tmavší barvu na vlasy a taková návštěva v salonu by se mi určitě líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji moc. A jaký odstín plánuješ? Je fajn nechat se zkrášlit ještě před Vánoci:)

      Vymazat
  3. Teda.. super proměna! přesně něco takového bych pro svoje vlasy potřebovala!:D Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej Annette. Hodně mi pomohla i proteinová kůra, kterou jsem absolvovala před měsícem:)

      Vymazat
  4. Vždyt ty máš nádherné vlasy pořád,je vidět,že o ně dobře pečuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci, ano snažím se. Ale po péči v salonu vypadají přeci jenom lépe:)

      Vymazat
  5. používaš prípravky Kevin Murphy aj doma? resp. čo používaš na vlásky ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano používám:) jeden článek o produktech je tady:
      http://www.ina-t.com/2015/08/vlasova-pece-kevinmurphy-i.html
      a další aktuálnější se chystám sepsat. Používám teď toho od KM daleko víc:) Zajímá tě nějaký konkrétní produkt?

      Vymazat
    2. Moje vlasy potrebujú záchranu, chcela by som túto značku vyskúšať, len do Prahy to mám fakt ďaleko - ale našla som na Slovensku eshop. Len by som potrebovala poradiť, vlasy sa mi rýchlo mastia, konce sú však vyperoxidované a zničené. Celkovo sú veľmi jemné a krehké. Čo by si mi doporučila vyskúšať?

      Vymazat
    3. Lenko, raději jsem se zeptala jeho kadeřníka, takže přepisuji jeho odpověď:
      Tak v prvni rade urcite nekupovat produkty od Kevina pres internet. Smi se prodavat pouze v salonech a na internetu prodavaji padelky. Slecna bude potrebovat proteinovy treatment a na domaci peci bych doporucil Hydrate.me.wash, Hydrate.me.rinse a born.again, s tim, ze kdyz si bude davat kondicioner, smicha 1/3 born.again s 2/3 hydrate.me.rinse. Spraveni takovychto vlasu je beh na dlouhou trat, pri fenovani je treba vlasy pokud mozno nenatahovat pres hreben a nepresouset, pokud mozno nechat uschnout prirozene. A jednou za tyden pred timto procesem myti pouzit jeste maxi.wash, ale nedrbat vlasy, jen jemne promnout a zacit samponovat od konecku!:-)

      Vymazat
  6. Krása jak jsem již psala na IG. chtěla bych alespoň jednou vlasům něco takového dopřát. ale všichni kde jsem byla meli tendenci zkracovat a rovnat, a to fakt nechci

    OdpovědětVymazat
  7. No to je nádhera! Tohle mít na hlavě.. no prostě nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné vlásky! Já můžu leda nahodit paruku, takovouhle hřívu nikdy mít nebudu. (:

    Krásný nový týden!
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  9. Ty vlasy vypadají hrozně uměle. no hate..jen názor.není to přirozené

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, máš neskutečně nádherné a zdravé vlasy!
    Já jsem už měsíc ve fázi hledání nové kadeřnice/kadeřníka, už potřebuju nutně alespoň tvar. Vždy když vidím tvoje vlasy, tak nestačím žasnout..:)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. skvělé vlasy ♥ moc se mi líbí ....změnila jsem kadeřnici... péči o vlasy považuji za důležitou.. člověk se hned cítí lépe :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super, ale jsem asi jediná komu se hned na té první fotce líbí ty vlasy před úpravou. :) Jinak kadeřníka chválím! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj moc krásné vlásky! Nejspíš zajdu taky do salonu :) Můžu se tě zeptat na kolik tě to vyšlo.? Nemůžu najít jejich stránky s nějakým ceníkem :(

    OdpovědětVymazat
  14. Ráda bych se ještě zeptala jak dlouho vydrží přeliv? A jestli používáš nějaké šampony pro zvýraznění barvy a lesku? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.