úterý 29. září 2015

Salon S t o l e n

Krásný den.
Před konáním MBPFW jsem vám ukázala pár fotek z mé návštěvy v salonu S t o l e n
Dnes bych vás ráda do ultra stylového, konceptuálního salonu vzala sebou.


O produktech Kevin. Murphy, ze kterých jsem dost nadšená, jsem vám napsala několik článků.
Právě S t o l e n výrobky Kevin.Murphy nejen výhradně používá, ale je i jejich distributorem.
  Je také vyhlášeným kadeřnickým salonem, ale jeho koncept zcela přesahuje klasické kadeřnictví. 
Je to místo určené k relaxaci a inspiraci, kde je čas relativním pojmem a veškerá pozornost se soustředí na vaše vlasy a na to, abyste z nich měli skvělý pocit. To vše v originálním, minimalistickém interiéru který vyniká stylovým nábytkem a velkorysým prostorem.

 



O mé vlasy se staral kadeřník Prokop. Nejdřív jsme probrali moji představu, vlasy si prohlédl spolu s hlavním kadeřníkem Craigem ( který S t o l e n spoluzakládal ) a domluvili si postup. Prokop mi vlasy nejprve prokartáčoval, a i když to může znít jako banalita, mám dojem že mi takto důkladně a přitom jemně vlasy ještě nikdo nerozčesal. Majitelky dlouhých vlasů mě možná pochopí. Jsme zvyklé na tahání a celkové nepohodlí které z česání vlasů od kadeřníků plyne. Dlouhé vlasy se prostě snadno zacuchají a o to horší a nepříjemnější bývá jejich rozčesávánání. V S t o l e n jsem měla dojem že jsem nepřišla o jediný vlas, a česání si neskutečně užívala.
Ten dojem dokonale rozčesaných vlasů mi zůstal ještě několik týdnů po návštěvě. 

Celkově péče na mě udělala největší dojem. Přišlo mi, jako by byl každý vlas důležitý a musí se o něj s náležitou pozorností dbát. To byla také, pro mě osobně, ta nejzásadnější změna po návštěvě salonu. 
Já si svých vlasů ( ačkoliv jsem o ně vždy dobře dbala) najednou daleko více cenila a starala se o ně mnohem důkladněji. Po návštěvě jsem měla problém je i tupírovat nebo žehlit, protože jsem měla dojem že si zaslouží jen tu nejlepší péči a nepřirozená úprava jim jen ubližuje. 
To už sice bohužel pominulo, takže jsem na MBPFW měla od vizážistek vytvořené náročné účesy, ale mimo módní akce se o ně snažím co nejlépe dbát. 

Co se týče použitých produktů, po nanesení a smytí barvy jsem absolvovala část kůry na vlasy TREAT.ME. Část jen proto, že jsem měla právě nabarvené vlasy, takže jsem dostala hydratační složku a na celou kůru (která obsahuje i proteinovou část) se teprve chystám a napíšu vám o ní. Při mytí vlasů jsem dostala úžasnou masáž hlavy, kterou nejsem schopna časově odhadnout, jelikož jsem tou dobou byla někde mimo svoje tělo, mysl a vesmír:) Prokop pro umytí použil BALANCING.WASH, antioxidační posilující šampon a kondicioner HYDRATE-ME.RINSE, který obsahuje pupalkový olej.
Styling proběhl za pomocí produktu ANTI.GRAVITY, jež dodává objem u kořínků a do délek Prokop nanesl tužidlo BODY.BUILDER pro lesk a plnost účesu. Na závěr použil bezoplachovou kůru pro lesk a hydrataci SHIMMER.SHINE a pro finální touch up SESSION.SPRAY. 


Pokud byste chtěli S t o l e n návštívit, doporučuji se objednat co nejdříve, protože mají objednáno na dlouho dopředu. FB S t o l e n
Na místě koupíte produkty Kevin. Murphy ale také moji další oblíbenou značku Sans.

Co vy a váš kadeřník či kadeřnice? Jste spokojeni, nebo stále hledáte vhodný salon? Těším se, na vaše názory a jak se vám článek bude líbit.
















9 komentářů:

  1. Krásné vlasy! Já se stříhám sama, barvím se sama, češu se sama....no možná by to nějakou odbornou péči chtělo. Takže vlastně hledám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti jestli ti to takhle vyhovuje, tak proč ne. Ale třeba jednou za čas by ses mohla trochu rozmazlit a zajít do kvalitního salonu:)

      Vymazat
  2. Mas uzasne vlasy.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je úžasně stylové místo. Zkusím se tam taky objednat. Fakt luxusní. Jak to vyjde cenově Inuš?

    OdpovědětVymazat
  4. wow stylový interiér. vyrazila bych hned, ale něco mi říká že to nebudou ceny mojí vesnický kadeřnice

    OdpovědětVymazat
  5. Zbožňuji tvoje vlasy :-) :O

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné vlasy máš a ta rtěnka luxus.

    OdpovědětVymazat
  7. Vlasy krásné, kadeřnictví pěkné, ale už mi tenhle článek přijde až moc reklamoidní :-( Viz to opakování názvu, zvýraznění... To nemám ráda...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.